Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר בפגו 206 סי סי לפני כמה ימים החלפתי את הטאסות

שהיו מורכבות ברכב בגאנטים 15 אינץ ללא החלפת הצמיגים.

כעת משום מה כל הפניות נהפכות למירוצי ראלי כאשר האוטו מחליק

ברובו.

פניות שנעשו לפני זה בשליטה מוחלטת הפכו לזריקת זנב משום מה.

אני לא מכיר את התופעה אני אשמח אם מישהו יסביר לי מדוע ובכלל

מה מומלץ לעשות?

חשבתי על כיוון פרונט,החלפת צמיגים.

אני לא מתפרע ברכב וכדומה אך אוהב את התנהגות הכביש של הרכב

והאחיזה בפניות ולכן אשמח לדעת איך פותרים את זה.

בברכה,

proud to be a mini 2006 owner

פורסם

רוב הסיכויים שהחישוקים במידות שונות של רוחב ולכן השינוי.

יכול להיות שזה לרעה ויכול להיות שהוא לטובה ואתה צריך להתרגל אליו, בכל מקרה אם אתה מעוניין לרסן את התנהגות הרכב אופן הביצוע יהיה באמצעות כיוון זוויות הגלגלים (מה שנקרא כיוון פרונט).

מוטי

פורסם

אם הבנתי נכון, היו לרכב ג'אנטים רגילים עם טסות, התקנת ג'אנט סגסוגת, נשארת עם אותם צמיגים, והבעיה החלה.

מה היתה המידה של הג'אנט המקורי ? מהי מידת הג'אנט החדש ? (קוטר ורוחב).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
רוב הסיכויים שהחישוקים במידות שונות של רוחב ולכן השינוי.

יכול להיות שזה לרעה ויכול להיות שהוא לטובה ואתה צריך להתרגל אליו, בכל מקרה אם אתה מעוניין לרסן את התנהגות הרכב אופן הביצוע יהיה באמצעות כיוון זוויות הגלגלים (מה שנקרא כיוון פרונט).

מוטי

כיצד לטובה?

חד וחלק כל פנייה הופכת להחלקה.

לפני ההחלפה לא החלקתי ככה והאחיזה הייתה טובה בהרבה.

פורסם

שים לב לשאלה של רזמל, הוא כבר נותן לך חצי מהתשובה (למרות שכדאי גם שנדע את האופסט).

לטובה כי ההיגוי שלך כנראה יותר זריז ואתה לא רגיל לזה, בטוח לטובה כי חישוקי סגסוגת קלים יותר ולכן ההיגוי של הרכב יהיה מהיר ומדויק יותר כמו גם נוחות הנסיעה הכללים ואפילו צריכת הדלק במידה קטנה (מאוד).

זה שינוי שדורש התרגלות מצד הנהג.

הצמיגים שלך הם אותם הצמיגים אם הבנתי נכון ככה שלא סביר שלפני כן הייתה להם אחיזה ועכשיו אין, חומר החיכוך הוא אותו החומר בדיוק.

מוטי

פורסם

הבנתי, אם להבין נכון מדבריך הרי

שבסופו של דבר אני צריך להתרגל.

אז האם כיוון פרונט או החלפת צמיגים יהיו הכרחים במידה ואני רוצה לקבל יותר

יציבות בפניות?

תודה

פורסם

ניתן לשפר כל רכב ע"י החלפת הצמיגים לטובים יותר כמו גם לשנות את ההתנהגות שלו ע"י כיווני גלגלים שונים (בין אם לטובה או לרעה), ואל תשכח שלכל נהג סגנון נהיגה שלו.

דעתי היא שאתה לא רגיל לשינוי שהתבצע ברכבך ושכדאי לך לקחת עוד שבוע שבועיים ולהתרגל אליו.

אם אח"כ לא תאהב את השינוי ותרצה לכוון אותו אחרת אפשר יהיה לבצע זאת... בינתיים הייתי חוסך מעצמי הוצאות מיותרות ונוהג איך שהוא.

מוטי

פורסם

הסתייגות קטנה לדברי מוטי -

לא אני ולא מוטי נהגנו ברכב, ואנחנו מגיבים על סמך קריאת ההתרשמות שלך בלבד.

כדי להיות בטוח, גש עם הרכב למוסך, ותן לבוחן רכב לבצע נסיעת מבחן, כי אולי יש בעיית בטיחות ברכב, שנובעת מסיבות אחרות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...