Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אם מישהו מתכוון להגיב שזה חרא של אוטו ולא שווה לגעת שילחץ כבר עכשיו Back בדפדפן!

היום ראיתי באחד המוסכים אדון מבואס עם סקודה פיבוריט כמו שלי עם מכה רצינית מקדימה (פנס ימני קדמי נשבר וכך גם הטמבון).

העניין הוא שהסקודה שלו היא שנת 94 ושלי היא 92, והיא מעניין אותי שהדגם שלה הוא LX היותר "מאובזר" שנראה יותר אנושי משלי, שלא לדבר על כך שיש לו מזגן.

האדון רוצה אלף שקל על הרכב!

חשבתי לקחת את הרכב שלו להחליף את כל המכלולים הישנים למכלולים של הרכב שלי (אצלי 80% מהרכב אחרי יישור והוא תמידי :) ) ואז אולי למכור את הרכב שלי ולהישאר עם הדגם היותר חמוד...

או שאפשר להשאיר את שלי לחלקים....

מה דעתכם?

אני מכניס את עצמי לסרט רע ויקר? או שאולי דווקא הרעיון הוא טוב?!?!?

אני ממש מתלבט

• אחראי פורום
פורסם

אני אומר - אם יש לך מקום - לך על זה.

סוד כמו שלי, במצב שלם ביותר נמכרה לחלקים השבוע ב-500 ש"ח , וזה רכב

"קצת" יותר נדיר מהפייבוריט.

לא כתבת אם הוא מושבת/שלדה/מנוע גמורים או תקינים.

אם הנ"ל תקינים - 1000 ש"ח זה מחיר טוב מאוד.

תחשוב - מזגן תקין (שאין לך בכלל...), כל מיני דיפונים , פגושים...כל אלה עוברים את הסכום הזה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בשביל אלף שקל? למה לא? יהיו לך המון חלקי חילוף.

הלוואי והייתי מוצא קסנטיה עם מנוע גמור... הייתי חוסך מיליונים.

ודרך אגב - בקשר לBACK, אני ממש ממש ממליץ לכם על דפדפן בשם MAXTHON שממש ממש יעזור בקטע של פורומים, כי הוא פותח במקביל את כל הנושאים שאתם רוצים לקרוא ואתם רק מדפדפים בינהם למעלה בTABS.ולא צריך ללחוץ BACK כל הזמן, רק לסגור את החלון הנוכחי וזה קופץ לחלון הבא. ממש נוח.

זה לא קשור אבל חשבתי שזהיעזור לכם...

פורסם

אני לא יודע עדיין בקשר לשלדה והמנוע... אני משאר שהיא נקייה... אם כן אני חושב להעביר את הרכב שלי לחלקים ולסדר את הרכב ה"חדש"...

פורסם

הייתי קופץ על זה, תאמין לי חלקי חילוף יעלו לך הרבה יותר מזה, ואם אתה יודע להרכיב ולפרק וכל הקשור, קפוץ על זה אחלה הזדמנות בשבילך. !:idea:

Suzuki Jimny

פורסם

1.בכל מקרה הרכבים הללו נמכרים במחירים מגוחכים ככה שאין הבדל בין 92 ל94, מעבר לזה הרכב שלך טוב אז תעשה אותו יותר טוב ע"י הוספה של פריטים מהרכב הנ"ל, ותמיד ישארו לך חלקים רזרבה.

2.אם הרכב לא עבר תאונה רצינית ומצבו החיצוני יותר טוב משלך אז שווה להעביר את החלקים, אני אישית לא ממש מפחד לעשות כלום ככה שאני הייתי בוחר בזאת עם הנתונים הטובים יותר כמו ק"מ, יד וכד' ובונה עליה את הפייבוריט המושלמת.

haters will hate

פורסם

אם היא עברה תאונה, לא יהיה יותר כדאי להעביר חלקים מהחדשה למכונית שלך?

לך תדע אם היא חטפה בשאסי, או משהו אחר

את כל האבזורים לא יהיה קשה להעביר (אולי חוץ מהמזגן, שזה גם לא רציני מאוד מאוד)

או שזה מה שהתכוונת, ולא הבנתי נכון...?

erezerez, אפשר פשוט ללחוץ כפתור ימני ו-open new window... זה גם בסדר :)

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

• תוכן חדש...