Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי הסיפור הולך ככה .. ( טיפה ארוך אבל שווה קריאה )

למי שלא מכיר , אני בן 16 וחצי ( עוד 3 חודשים 17 ) .

עם עודף משקל ובעיות גב עקב זה ( טופל , צולם ואובחן בקופת חולים ) .

וקיבלתי לפני כ-3 שבועות צו ראשון שמסביר לך בכלליות על הבדיקות הרפואיות שתעבור והטופס הרפואי שאתה צריך למלא ..

אז היום הלכתי לרופאת משפחה בקופת חולים כדיי שהיא תמלא לי את הטופס ( בקטע שרופא המשפחה צריך למלא כמובן ) והיא ראתה במחשב שכתוב שיש לי בעיה כרונית בעמוד השידרה :? .

אין לי מושג מאיפה הרופא המטורלל הוציא את זה שיש לי בעיה כרונית כי זה כולה כאבים פעם ב.. ( שבועיים +- )

וזה לא ממש רציני , פשוט יש עומס על הגב בגלל עודף המשקל ( בקרוב מאוד אני אעשה דיאטה רצינית - וזה לא חרטה ) .

אז היא רשמה בטופס שיש לי בעיות גב לעיתים .. וזה עלול לגלח מהפרופיל דיי הרבה לדעתי .

אז אני - בתור ילד בן 16 שלא יודע מהחיים שלו כמעט מה זה צבא ,

שההורים שלו רוצים שמקסימום קרביות ממנו , זה פתיחת קופסא של וופלות בשקם .

אני לא רוצה את זה ...

אני רוצה משהו קלאסי , משהו עם אחלה חבר'ה , משהו לספר לילדים שיהיו לי , משהו שיהיה מעניין .

מה אתם מייעצים לעשות?

מקווה שהבנתם את מה שאני שואל .

ובבקשה בלי הערות "מצחיקות" שכנראה יש יותר מידי כאלו בזמן האחרון כאן בפורום .

תודה לעוזרים .

שחר.

פורסם

כרגע אני לא מצליח לחשוב על משהו ספציפי ליום הצו עצמו.

לאחר מכן תוכל לערער בדרכים רבות.

פורום מתגייסים בתפוז יכול לעזור לך מאוד - 164.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

אני אומר,

תחשוב עם עצמך,

ותזרום עם מה שיהיה. אם יש לך עודף משקל ובעיה בעמוד שידרה, אתה עדיין יכול לשרת בתפקיד לא רע בכלל, שיתבסס על הכישורים המנטליים שלך..

בהצלחה,

נ.ב תמיד אפשר לערער וכו'.. ככה ששומדבר זה לא תורה מסיני.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

יש אחלה תפקידים עם אחלה חברה' בבסיסים רחוקים מההורים גם לבעלי פרופיל נמוך. לא הכל מסתכם בתפקידי פקידות בקרייה.

מה גם שאם הבעיה הרפואית שלך תיפתר בעתיד, תמיד תוכל לערער לוועדה רפואית ולהעלות את הפרופיל שלך. זה לא קל, אבל אפשרי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לגבי הדיאטה:

אל תפגע לעצמך בחיים עם דיאטות גבינות וירקות ושטויות, מנסיון רע ומר, איך שגומרים את הדיאטה, עולים הכל חזרה...

תעשה דיאטה טבעית עם עצמך, הליכות, ספורט, פעילות גופנית וכו', העיקר לא דיאטות של משטר...

בהצלחה, גם עם הדיאטה, וגם בצבא.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני בסוף הסדיר התחלתי להתנפח לממדי ענק (84 ק"ג, 1.70).

לקראת סוף השירות קניתי אופניים, והפלא ופלא, חודשיים אחרי השחרור הייתי כבר פחות 20 ק"ג...

לגבי השירות, אתה לא צריך פרופיל של לוחם בשביל תפקיד מאתגר ומעניין, ושיהיה מה לספר לנכדים.

צריך קב"א גבוהה, ולקוות שישבצו אותך לקורס איכותי וטוב, שיקנה לך מקצוע מעניין, עם חברה טובים.

No worries 8)

פורסם

מה גם שאם הבעיה הרפואית שלך תיפתר בעתיד, תמיד תוכל לערער לוועדה רפואית ולהעלות את הפרופיל שלך. זה לא קל, אבל אפשרי.

זה ממש לא קל.

הם מבקשים אסמכתאות מפה ועד להודעה חדשה בשביל להעלות פרופיל וכו'.

מניסיון - כל עירעור שלי נפל בין הכיסאות, להתנדב כבר לא רלוונטי(ולא נתנו לי מסיבות בירוקרטיות גרידא), וערעור אחרון התבטא בשיחת טלפון מאיזה פקידה מטומטמת שאמרה לי: "תשמע אתה צריך להביא אישור רפואי חדש ולא איזה אישור רפואי מלפני שנתיים" - כמובן שאמרתי לה "פסדר פסדר אין לי קליטה" וניתקתי לה בפנים, ומאז לא שמעתי מהם.

ומה היה כתוב באישור "מלפני שנתיים" אתם שואלים את עצמכם?

"כשיר לפעילות מלאה לאחר חצי שנה מיום הניתוח". כאילו, זה שחור על גבי לבן, גם את תאריך הניתוח יש להם, אז בשביל מה אישור חדש למען השם!?

אחח, אין כמו לשכת גיוס תל השומר. מלאה באנשים שוקיסטים שממציאים נהלים בירוקרטיים מפה ועד הודעה חדשה.

עבד כי ימלוך. אין משפט טוב מזה.

:roll:

פורסם

תראה היא בעיקרון צודקת מה שיש לך בשפה הרפואית נקרא בעיה כרונית, מה שכן אתה יכול להתקשר אליהם ולהגיד שאתה לא מוצא את הטופס ולבקש שישלחו לך אחד חדש (מגיע תוך כמה ימים) , ואז ללכת לרופא אחר ולהסביר לו את זה.

בקשר לדיאטה , היום אני בן 17.4 , הייתי סובל מבעיה של עודף משקל (לא רציני כל כך הייתי שוקל 85 ואז גובהי היה 1.67 אפילו קצת יותר נמוך) , באתי בשיא הרצינות נרשמתי לחדר כושר והייתי הולך במשך חודשיים כל יום יום אחד ריצות ,אופניים וכדומה, ויום אחד ריצות וכדומה בתוספת של משקולות , תוך כמה חודשים הורדתי את כל השומן המיותר.

כיום גבהתי 1.78 אפילו קצת יותר והמשכתי בחדר כושר כי אני נהנה שם וגם אנחנו כמה חברים אז זה סבבה , אומנם כיום אני הולך 3 פעמים בשבוע אבל אני עובד רק על שרירים , והכל הפף לשרירים , והשומן שהיה בבטן הפך לקוביות .

יש לך עוד שנה לגיוס אפילו יותר תתאמן ברצינות , ותתמיד ותראה תצאות ....

פורסם

בוא אני אגיד לך מה יפה בצבא....הצבא מגייס אותך ויהי מה...מה זאת אומרת ? תגיע בלי הטופס הרפואי הזה....תגיד שאתה לא מבין על מה הם מדברים

במקום תקבל טופס חדש ביד ויגידו לך למלא אותו אחרי זה הרופא בצבא ימלא אותו על סמך שיחה איתך ובדיקה שלו וזהו.............זה שלא תביא את הטופס המעפן הזה לא ישלחו אותך הביתה להביא אותו - אני לא הבאתי אותו וזה לא הפריע להם להלביש עלי 97 וישר לשאוב אותי לגולני !.....אחלה חבר'ה ! :D

נביא אותה ככה בפוזה בשביל השואו אוף :D :

אני צבא.jpg

פורסם

SilverCivic ידידי...

כבתור שליש בלשכת גיוס חיפה (בדימוס) אני יכול להגיד לך שיש מגוון תפקידים מעניינים בצבא... השאלה איך אתה הופך אותם למעניינים...

אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות לך בפרטי או כאן.

פורסם

קח בחשבון שהצבא זה לא גוף מאוד חכם והוא לא תמיד יודע לחבר בין כל הזרועות שלו.

אני מניח שיש עוד המון רעיונות יעילים, אבל להערכתי, אם למשל תחליף קופת חולים, ולא תספר להם על בעיות הגב, לא יהיה לקופה החדשה מידע על הבעיות, והם יוכלו לתת לך טופס נקי.

או שלא. זו רק הערכה שלי. אפשר לנסות ולראות.

אני יכול לומר לך שאחרי ניתוח פנימי, שמוריד פרופיל לפרופיל לא קרבי, וכתף מחוברת עם פלטינות, אני עדיין בקרבי, בגיל 35, עקב הברדאק שרץ במערכת, שמאפשר לכל אחד לעשות כמעט כל מה שבא לו. כולל צניחות.

מצד שני, אם אתה לא בטוח שבעיות הגב ייפתרו לאחר הורדת המשקל, כדאי לך לקחת בחשבון שגם לבחור עם גב בריא לגמרי, 40 ק"ג של ציוד לחימה על הגב, תוסיף לזה אלונקה בצד אחד, או שניים, ולפעמים גם אחד על אחד, שזה אומר שאתה מגיע בקלות למשקל של 100 ק"ג על הגב שלך, חוץ ממשקלך העצמי, ולפעמים גם מסעות של עד 150 ק"מ, הם לא משהו פשוט, וזה תהליך שהותיר המון נכים מאחוריו. אחרי שהשתחררת, בגיל 40, יש לך עוד איזה 40 שנה לחיות עם הגוף שנותר לך, וזה משהו שכדאי לחשוב עליו, גם בגיל 16 .

מצד שלישי, התמורה למה שכתבתי ב"צד שני" , היא אדירה ולא ניתנת לכימות: בתחום הביטחון העצמי, יכולת ההתמודדות עם משברים או מצבים מיוחדים אחרים, שינוי נקודות השקפה על החיים, ועוד.

פורסם

תאמין לי ידידי המקום הכי טוב הוא האזרחות ולא הצבא......אבל בגלל כמה זכויות ואידיולוגיות לאומניות אנשים הולכים עליו:wink:

פורסם

תקשיב, אולי יהיה לך 72, זה קרבי אבל לא חיל רגלים, חוץ מזה שאתה בא תביא מסמכים שלמרות הבעיה בגב הכאבים הם פה ושם (ככה הצבא ימשוך אותך לקרבי-רוצים קרבי וחסר קרבי). חוץ מזה תעשה דיאטה תטפל בעצמך ושבעיותך יפתרו מקסימום אתה מערער על הפרופיל ואז יעלו לך.

למשל לחבר שלי היה אסטטמה שהיה קטן, היה לו הרבה התקפים ואנלציה והכל, עם השנים היא עבקה לו רק בעונות מעבר ובהגיעו לגיל 16 17 ועשיית ספורט נפתרה האסטמה לגמרי, אבל... כבר היה לו פרופיל 45, אז הוא עירער וקיבל 82, (הוא לא קיבל 97 או בגלל ההיסטוריה של האסטמה או בגלל שיש לו משקפיים-פחות סביר)

שורה תחתונה אם אתה רוצה קרבי אתה תהיה בקרבי, אבל תטפל בבעיות שלך, למענך, עכשיו אתה עוד צעיר, עכשיו זה קל לשנות ולהשתנות.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...