Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נסעתי באוטו של אמא (טויוטה קורולה 98 ) לשדה תעופה כשלחצתי על הברקסים האוטו כמעט לא עצר בכלל- מסוכן לאללה - החלטתי לקחת אותו למוסך היה צריך גם 80000 אז יאללה.

טוב, הגעתי ב3 בכוונה להשאיר אותו שם ולחזור לקחת מחר כשהגעתי לשם הם צחקו עלי :x:mad: האלה מהמזכירות איזה אחת שמנה כמו קרנף ואחד שנראה כמו האדם הקדמון שאליו אני יחזור עוד מעט.

אחרי בירור קצת אני בעזרת המנהל :wink: הסברתי לקרנף ולקופיף שאפשר להשאיר את האוטו ולחזור לקחת.

היום הם התקשרו לאמא ואמרו לה שהאוטו תקין ואפשר לבוא לקחת, בגלל שהיא לא דומה לי היא שאלה אם תיקנו את הברקסים - "מה יש בעיה בברקסים" (המזכירה) "אתם לא אמרתם לנו כלום" טוב שיהיה אמא אמרה להם לסדר את זה והם אמרו תוך שעה זה יהיה מוכן באנו לקחת הקרנף נותנת לנו את החשבון ואז......... פאקינג 1700 שקל :shock: .

טוב אחרי עצבים של אמא (אני בדיוק התעוררתי) הם הורידו ל1500 שקל טוב היא הבהירה להם שזאת פעם אחרונה שהם רואים אותה וזהו :x

זוכרים את האדם הקדמון ?? חזרתי אליו, הוא מוסכניק, אני לא זוכר באיזה הקשר (כבר אמרתי שבדיוק התעוררתי) הוא יצא בהצהרה כזאת "איזה אוטו יש לך?" , "פיז'ו 206"

"האא צרפתיות, צרפתיות זה חרא" :shock: מה הוא רוצה ממני, חבל שאני לא לגמרי ער, איפה הפורום כשצריך אותו, וואו רוני היה חוגג עכשיו.....זאת ועוד רבות עברו לי בראש באותו רגע, אמרתי לו "מזל שאני עוד חצי יושן אחרת הייתה עושה פה שבת" :twisted:

אח אח אח טויוטה איזה מוסך איזה אנשים איזו בורות איזה סירחון :?

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אני גם לא הבנתי מה אתה רוצה, ובכל מקרה אם תפרט מה עשו, אולי נראה ש-1700 ש"ח זה דווקא הגיוני. (אם עשו טיפול פלוס ברקסים בכל האוטו, המחיר הגיוני לגמרי)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רציתי לספר את החוויה המדהימה שהייתה לי באור יהודה :|

הם עשו טיפול שיגרתי החליפו שמנים ומסננים למיניהם

פורסם
רציתי לספר את החוויה המדהימה שהייתה לי באור יהודה :|

הם עשו טיפול שיגרתי החליפו שמנים ומסננים למיניהם

ו......?? פירוט מלא...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

פירוט מלא אין לי פה אבל ממה שהוא אמר לי .... החליפו שמן מנוע ,מים, מסנן שמן, מסנן אוויר ועשו חריטה בברקסים

פורסם

טוב, טיפול קטן זה נניח 400 ש"ח, חריטה של הדיסקים - אם זה רק שניים אז זה נניח 300 ש"ח כולל פירוק והרכבה, אם זה כולם - יכול גם להיות כפול. ובטח החליפו גם רפידות - עוד 300 ש"ח לזוג או כמעט פי שניים לרביעיה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אתה בטוח שלא החליפו לך רפידות ?

בטיפול 60,000 לקחו ממני 1757 ש"ח על :

עבודה :

טיפול 60,000 - 276 ש"ח

אגן שמן או אטם שסתום הבקרה (פירוק אגן השמן של תיבת ההילוכים) - 184 ש"ח

לוח הדיסקים - פירוק שני הצדדים - 165

צביעת מראות בצבע מטאלי - 50 ש"ח

חריטת צלחות דיסק - 100 ש"ח

חלפים :

שמון מנוע - 99 ש"ח

מסנן שמן מנוע - 70 ש"ח

דיסקיות נחושת 2.20 ש"ח

מצתים - 82 ש"ח

שמן תמסורת 83 ש"ח

סתם אגן שמן לתיבת הילוכים 115 ש"ח

דיסקיות בלם קדמיות - 312 ש"ח

2 תוספים לדלק - 100 ש"ח

נורה 2.20 ש"ח

הנחה של 10%

סה"כ חלפים אחרי הנחה 780.70

מע"מ 18%

סה"כ 1757

יקר? או סביר?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

בהנחה שעשו טיפול קטן (יכול להגיע כולל עבודה גם ל600-700 שח)

וברקסים (ארבעה) זה סביר לחלוטין.

אל תחפש בעיות איפה שהן לא נמצאות.

מה גם שאמא שלך שילמה בסופו של דבר רק 1500 שח שזה סביר.

בנוגע למשפט שהמוסכניק אמר על הפיג'ו שלך - מה לעשות, צרפתיות זה חרא בגלל זה אנחנו אוהבים אותן.

:-)

פורסם

מה הקשר למידותיה של הפקידה ולחוויה שאתה עברת?

והקופיף? היה שמן..הא? אבל היות והוא לא נקבה/כוסית/וכו' אז זה לא שווה איזכור.

ולגופו של עניין אתה כזה שמגלגל אחריות על אחרים: לא חתמת על טופס קבלה? ואם כן, לא הקפדת שיהיה שם רשום תיקון ברקס?

אם זה מוסך מורשה אז יש מחירון לכל דבר ולפי התגובה שקיבלת המחיר הגיוני.

אז מה נשאר? השוביניזם

בני (אב לשתי בנות שסובלות משוביניסטים קטנים על הכביש)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...