Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלאנזר ברור![ה306C דומה לאחיו הישן קצת יותר מוצלח אבל לא יותר מהלאנזר אני השוואתי אותו עם חבר שלי לעומת שלי על ההגברה שלי ברכב שלי והלאנזר פירק יותר את האוטו ועשה זאת בצורה יותר נקיה ומחודדת]

צריך רק לדעת לבנות לו תיבה כמו שצריך ולספק לו הגברה נורמאלית שתזיז לו את הצורה..[קיצר פחות מ300RMS נקיים חבל לך על הזמן]

אם יש לך ספקות ובא לך להתרשם תגיע למפגש מרכז יום שבת הזה אני ישמיע לך אותו עובד על מונובלוק של MAGNAT PHANTOM 675RMS IN 2 OHM

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

השאלה מה אתה אומר יקרה אצלי אם המגבר של הלאנזר 600 וואט 2 יציאות

*אני לא מחפש איכות בצורה מטורפת

*ואם אני קונה אינ קונה קופסא רגילה אין לי מושג מה ההבדל בן הקופסות

איזה מהסאבים ייהיה לי עדיף אני רוצה באס דיי חזק

GOLF 1.8 20V (ידנית) :-D

GOLF : SMOKE TIRES NOT DRUGS

פורסם

לא יודע לא מכיר אישית את המגבר שלך[לא התנסתי במגבר הספציפי הנ"ל ולאנזר לא כאילו אמינים בהצהרות ]לכן אין לי מושג איך הלאנזר יתפקד על הסאב הנ"ל . ברור לך שהסאב שלי הוא בגרסת הDVC [אני עובד עם מונו ] והסאב שאתה תקנה בהנחה ואתה עובד עם המגבר לאנזר שציינת-גירסת הסאב תהיה SVC . מה ההצהרות בשטח של הלאנזר שלך [RMS בגישור 4 אוהם?]

ולקופסא[ בעיברית צחה :"תיבת תהודה"] יש חשיבות רבה לא פחות מהסאב כי תיבה ברמת התוצאה הסופית יכולה לחולל מהפך של שמיים וארץ ולכן חשוב להתאים תיבה "נכונה" לאותו אלמנט שאנו נשתמש בו כדי שהתיבה והאלמנט יתפקדו בהרמוניה וינבו תוצאות מרשימות בשטח לצורך העניין יש לי את המידות לתיבה המדוברת לסאב הנ"ל[תוכננה בעיקרון" מקסימום SPL בנפח הטענה מוגבל ברכב]

אם תחליט לרכוש את הסאב הנ"ל ולבנות לו תיבה יעודית אני יעזור לך במידות התיבה,הפורט,עובי העץ וסוגו.

קיצר באס חזק הלאנזר יביא לך כמו גדול שוב אתה מוזמן להתרשם ממנו אצלי במפגש הקרוב.

הינה תמונות של התיבה המדוברת להמחשה:

P7131386.JPG

P7181398.JPG

P7151387.JPG

P7151389.JPG

פורסם

וואלה השמעתי לך לפני שבוע את הסאב שלי נו אז מה הרשמים שלך מהניסויים וההשוואות שעשינו ומה לדעתך נותן בראש על מה?

פורסם

אממ כן..אצלך באוטו מחובר למגנאט פנטום......וזה הרעיד לי את הקוצים!! והשערות בידיים!!

כמובן שבהשוואה לפיונר

הפיונר קיבל 400 RMS ב 4 אוהם

הלנזר קיבל 675 RMS ב 2 אוהם

פורסם
אממ כן..אצלך באוטו מחובר למגנאט פנטום......וזה הרעיד לי את הקוצים!! והשערות בידיים!!

כמובן שבהשוואה לפיונר

הפיונר קיבל 400 RMS ב 4 אוהם

הלנזר קיבל 675 RMS ב 2 אוהם

אופטימי הא?

אם המאגנט עומד בהצהרות שלו ומערכת החשמל הרכב עמדה על 14.4 אני צנצנת...

עם כל הכבוד למאגנט הזה קשה לי (מאד) להאמין שהוא עומד בהצהרות שלו שגם הן בטח מדורגות עם 14.4.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
אופטימי הא?

אם המאגנט עומד בהצהרות שלו ומערכת החשמל הרכב עמדה על 14.4 אני צנצנת...

עם כל הכבוד למאגנט הזה קשה לי (מאד) להאמין שהוא עומד בהצהרות שלו שגם הן בטח מדורגות עם 14.4.

למי איכפת כמה הוא נותן.....אני מספר יותר על הסאב כי זה מה שהוא שאל ולא על המגבר.....אז הסאב נותן בראש

• תוכן חדש...