Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לבעלי הM20 נייטרו זה אפשרי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

OH, my fuckness!!!??? !!!! :shock::silly::loco::shock2: :shock2: :shock2: :shock2: :shock2: :shock2: :scatter:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יותר מעניין איך עוצרים את הרסיסים מהמנוע בדרך ל"אגוזי המלך"....

חתיכות של ראש מנוע מעופפות כמו כוכבי נינג'ה...

:?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
יותר מעניין איך עוצרים את הרסיסים מהמנוע בדרך ל"אגוזי המלך"....

חתיכות של ראש מנוע מעופפות כמו כוכבי נינג'ה...

:?

גילי

בM20 זה לא יקרה כי מדובר בשסתומים צידיים.:wink:

היחס הדיחסה המקורי היה נמוך 1:5 לפי מה שקראתי ואני משער שזה היה בגלל איכות הדלק.

ככה שיש מצב שהכלי יכול לשרוד לא מעט.

אבל זה יהיה מגניב לראות BSA עקוף אותך בווילי ב150 קמ"ש

:twisted:

ורן זה לא בעיה אפשר להשתמש במצנח

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

לא ווילי ולא נעליים.... אני וחבר שלי שיפצנו אופנוע בסאי דומה.. הדבר הזה שוקל כמו טנק... אין מצב שזה יכול להרים את הגלגל מקסימום לשרוף את הקלאטש המעפאן שלו..(וגם זה לא כי יש שם מנגנון שנראה לי שברגה שהוא יקבל בעיטה של כוח הוא יחליק ).

בכול אופן האופנוע כשהוא במצבו הרגיל נוטה להתחמם, והאגדה אומרת אף על פעמים שהוא נתפס וצריך לחכות עד שיתקרר ואז הוא משתחרר:shock: ....בקיצור נראה לי מזה מפוקפק..

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

פורסם
לא ווילי ולא נעליים.... אני וחבר שלי שיפצנו אופנוע בסאי דומה.. הדבר הזה שוקל כמו טנק... אין מצב שזה יכול להרים את הגלגל מקסימום לשרוף את הקלאטש המעפאן שלו..(וגם זה לא כי יש שם מנגנון שנראה לי שברגה שהוא יקבל בעיטה של כוח הוא יחליק ).

בכול אופן האופנוע כשהוא במצבו הרגיל נוטה להתחמם, והאגדה אומרת אף על פעמים שהוא נתפס וצריך לחכות עד שיתקרר ואז הוא משתחרר:shock: ....בקיצור נראה לי מזה מפוקפק..

אתה לא צריך לספר לי,כי יש לי אחד.

ואני לא באמת התכוונתי להתקין נייטרו(וזה נראה לי שלא רק אני) אז חבל שיצאת מהפרופורציות הנכונות

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
אתה לא צריך לספר לי,כי יש לי אחד.

ואני לא באמת התכוונתי להתקין נייטרו(וזה נראה לי שלא רק אני) אז חבל שיצאת מהפרופורציות הנכונות

עמית.

סתם פשוט נראה לי תמוהה..ולא ממש בר ביצוע..

פורסם

אחד הרעיונות שלי לפרוייקט ללימודים זה יעול מנוע הM20.

אז יש מצב שיהיה משהו מאוד מעניין בעתיד,ואז תגיד אם זה תמוה או לא.

עמית.

פורסם
אחד הרעיונות שלי לפרוייקט ללימודים זה יעול מנוע הM20.

אז יש מצב שיהיה משהו מאוד מעניין בעתיד,ואז תגיד אם זה תמוה או לא.

עמית.

מה תוכנית השיפורים?

פורסם

היה במוטו כלשהו כתבה על מישהו ששיפר נורטון. הוא החליף את כל הקרביים של המנוע בחלקים יותר קלים, כולל הגל ערכובה, טלטל. בוכנת "היי קומפרשן" מוטות דחיף קלים, שסתומים מיוחדים ועוד... גם את הגיר הוא שיפר ע"י חלקים יותק קלים וחיזוקים בתוך התיבה...

בסופו של דבר הוא קיבל מנוע שלא ממש עובד עם בנזין רגיל (היה כתוב שהוא צריך בנזין 120 אוקטן), ועם כוח של DR ממוצע :?

שווה? תלוי למי....

גילי

פורסם
היה במוטו כלשהו כתבה על מישהו ששיפר נורטון. הוא החליף את כל הקרביים של המנוע בחלקים יותר קלים, כולל הגל ערכובה, טלטל. בוכנת "היי קומפרשן" מוטות דחיף קלים, שסתומים מיוחדים ועוד... גם את הגיר הוא שיפר ע"י חלקים יותק קלים וחיזוקים בתוך התיבה...

בסופו של דבר הוא קיבל מנוע שלא ממש עובד עם בנזין רגיל (היה כתוב שהוא צריך בנזין 120 אוקטן), ועם כוח של DR ממוצע :?

שווה? תלוי למי....

גילי

ואכי חשבתי שאנו עוסקים באספנות-זאב

zeev

פורסם
ואכי חשבתי שאנו עוסקים באספנות-זאב
נאמר כי פנים רבות לתורה...

כל אחד עושה מה שמתאים לו. אחד משפץ ויורד לרמת אוטנטיות מירבית ואובססיבית, האחר מנסה להפוך את הגרוטאה המרטטת והדולפת שלו לשפן רמזורים...

אין פסול באף אחד מהאפשרויות... כולן אספנות...

גילי

פורסם
מה תוכנית השיפורים?
התוכנית היא יצור ראש מנוע ושינוי הצילנדר(יש לי אחד במצב גמור)

וכל זה עם קרבורטור מודרני שלא מזייף עם התערובת דלק.

וזה מבלי להשתולל יותר מידיי.

פורסם
התוכנית היא יצור ראש מנוע ושינוי הצילנדר(יש לי אחד במצב גמור)

וכל זה עם קרבורטור מודרני שלא מזייף עם התערובת דלק.

וזה מבלי להשתולל יותר מידיי.

איך אתה מתכוון לייצר ראש מנוע?

ומה עם הארכובה ששוקלת כמוני כמעט..?

• תוכן חדש...