Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לבעלי הM20 נייטרו זה אפשרי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך אתה מתכוון לייצר ראש מנוע?

ומה עם הארכובה ששוקלת כמוני כמעט..?

את הראש בכרסום.ובמקום שסתומי הצד יהיו מוטות נדנדים שידחפו נדנדים שיפתחו שסתומים עליים.

המשקל של הקראנק משפיע בעיקר על תגובות המנוע,ככל שהקראנק כבד יותר כך התגובה לגז היא איטית יותר ומצד שני כאשר הוא מסתובב הוא "לא" נעצר,ואילו הוא יהיה קל יותר התגובות יהיו יותר מהירות אבל הוא יעצר ביותר קלות בסל"ד נמוך.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
את הראש בכרסום.ובמקום שסתומי הצד יהיו מוטות נדנדים שידחפו נדנדים שיפתחו שסתומים עליים.

המשקל של הקראנק משפיע בעיקר על תגובות המנוע,ככל שהקראנק כבד יותר כך התגובה לגז היא איטית יותר ומצד שני כאשר הוא מסתובב הוא "לא" נעצר,ואילו הוא יהיה קל יותר התגובות יהיו יותר מהירות אבל הוא יעצר ביותר קלות בסל"ד נמוך.

זו לא הבעיה של הכובד כמו הבעיה של המתכות ה"עתיקות" שלא ממש בנויות לעומסים, גם של הכוחות וגם של החום הרב.

ברג שהקרנק יהיה כבד הוא "יעיק" יותר מידי על מיסבי גל הערכובה וישבור אותם. אתה חייב לעשות אותו יותר קליל.... ומאוזן יותר.

כמו כן מעברי הדלק הממש לא יעילים. החיבורים של הקרב' עם הסעפת, השיפוע של היניקה לכיוון השסתומים.... היה מישהו בארץ שייצר ראשים בעצמו, אם אני לא טועה זה היה לאיזה גוצי ישן. אולי כדי לך לפשפש טיפה בהיסטוריה וללמוד ממנו...

כמו כן, הבוכנה ה"ארוכה" של הBSA לא תתאים, צריך לקצר אותה, ואם כבר מקצרים אותה אולי כבר לקצר את המהלך שלה ע"י שינוי גל הערכובה...

טוב... בוא ניבנה מנוע חדש :wink:

תראה, כל המנוע הזה על כל מרכיביו בנוי להחזיק שואה גרעינית, הוא ממש לא דומה למנועי אולמיניום של היום. ומן הסתם לא מתאים לאותם תנאים.. אותי תניח לגולם לפמפם ב 1500 סל"ד בכיף...?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
זו לא הבעיה של הכובד כמו הבעיה של המתכות ה"עתיקות" שלא ממש בנויות לעומסים, גם של הכוחות וגם של החום הרב.

ברג שהקרנק יהיה כבד הוא "יעיק" יותר מידי על מיסבי גל הערכובה וישבור אותם. אתה חייב לעשות אותו יותר קליל.... ומאוזן יותר.

כמו כן מעברי הדלק הממש לא יעילים. החיבורים של הקרב' עם הסעפת, השיפוע של היניקה לכיוון השסתומים.... היה מישהו בארץ שייצר ראשים בעצמו, אם אני לא טועה זה היה לאיזה גוצי ישן. אולי כדי לך לפשפש טיפה בהיסטוריה וללמוד ממנו...

כמו כן, הבוכנה ה"ארוכה" של הBSA לא תתאים, צריך לקצר אותה, ואם כבר מקצרים אותה אולי כבר לקצר את המהלך שלה ע"י שינוי גל הערכובה...

טוב... בוא ניבנה מנוע חדש :wink:

תראה, כל המנוע הזה על כל מרכיביו בנוי להחזיק שואה גרעינית, הוא ממש לא דומה למנועי אולמיניום של היום. ומן הסתם לא מתאים לאותם תנאים.. אותי תניח לגולם לפמפם ב 1500 סל"ד בכיף...?

גילי

אני לא רוצה לבנות מנוע חדש,רק ראש יותר נורמלי.:roll:

בכל אופן אם מהלך הבוכנה לא ישתנה אז כל הבעיות שהעלת לא יהיו חלק מהמשחק.

רק במקום מייסבי ההחלקה של פעם יחליפו מייסבי מחטים,ואז הכל יהיה בסדר:-)

וכל זה בלי הNOS :-o

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...