Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 604 שווה או לא ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכולכם על התגובות ואכן הרכב הוא מוד 77 ולא 74, אך הבנתי ממנו שהוא היחיד בארץ ברמת הגימור שלו ושבשעתו כאשר הוא הביא עמו את הרכב מצרפת הוא היה בין היחידים ממש בארץ והיחיד במפרט שלו, הייתי רוצה לדעת גם עד איזו שנה ייצרו אותן ? תודה מראש לכולכם.

פורסם

עד 85' כולל.

הגירסה שיוצרה עד מרץ 78' ניקראה SL.

משנת 78' היה אופצייה למנוע מוזרק בנפח 2849 סמ"ק בעל 153 כ"ס,בעל ביצועים טובים יותר וחסכוני בהרבה ממנוע כפול המאיידים.

באוקטובר 81' הופסק ייצורה של גירסת ה SL והן נקראו STI.

בשנת 84-85 ניקראה המכונית GTI,עד הפסקת ייצורה.

שנת 85' היתה שנה חשובה מאד עבור קונצרן פיג'ו(PSA).

עקב הצלחתה חסרת התקדים של ה 205,החליטו בפיג'ו להמשיך את התנופה בפיתוח דגמים חדשים(309,405),וכמו כן הוחלט ליגנוז את המותג ההיסטורי טלבו,להפסיק את ייצורן של הפיג'ו 604 והטלבו טאגורה.גם ייצורה של הסיטרואן GSA הופסק.

מכוניות טלבו הימשיכו להימכר עד אמצע שנת 86'.

כל הפיג'ו 604 שנימכרו בארץ היו ברמת גימור SL שכללה הגה כוח,חלונות חשמל,נעילה מרכזית ומזגן מקורי.

לדגמים שהגיעו עם חישוקי סגסוגת שודכו צמיגי מישלין TRX שהיו במידה מילימטרית,וכשנישחקו נוכחו בעלי המכוניות לדעת שצמיג אינצ'י אינו מתאים,ועברו לחישוקים מפח...

אגב PRV,הוולבו 760 עשתה שימוש במנוע הזה בנפח 2849 סמ"ק עד 90' שבה הוחלפה בוולבו 960 שעשתה שימוש במנוע 6 טורי חדש לגמרי,שהיה טוב לעין שיעור מה PRV.

לארץ יובאה הוולבו 760 בשנת 83' בגירסת מאייד(SU בודד!)שהציעה ביצועים עלובים למדי.

לחשוב שפעם פחדו ממערכות הזרקה...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
תודה לכולכם על התגובות ואכן הרכב הוא מוד 77 ולא 74, אך הבנתי ממנו שהוא היחיד בארץ ברמת הגימור שלו ושבשעתו כאשר הוא הביא עמו את הרכב מצרפת הוא היה בין היחידים ממש בארץ והיחיד במפרט שלו, הייתי רוצה לדעת גם עד איזו שנה ייצרו אותן ? תודה מראש לכולכם.

ישנו בעל מוסך אחד בבת ים שלו יש למעלה מ 10 604 עומדות...

ושוב

רכב מהנה ונעים לשיפוץ.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
ישנו בעל מוסך אחד בבת ים שלו יש למעלה מ 10 604 עומדות...

ושוב

רכב מהנה ונעים לשיפוץ.

נסה פעם להחליף בו פלטינות וקבלים(לא טעות-יש למפלג ב 604 2 פלטינות ו 2 קבלים!)או לתאם מנוע,שלא לדבר על שיפוץ המאיידים ותראה כמה זה נעים...

רכב מהנה ונוח בצורה יוצאת דופן-כן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בתור מישהו ש604 היה הרכב העיקרי עליו נהגתי בשנים הראשונות בהן היה לי רשיון...

רכב נפלא.

ולא, אני לא אומר את זה מתוך נוסטלגיה שמטשטשת את העובדות- זה באמת רכב נפלא.

שלנו היה 77, מפנק מאוד- במיוחד יחסית לשנת הייצור- מזגן מקורי, חלונות חשמליים ונעילה מרכזית, כורסאות רכות אבל לא רכות מדי (כן, הן גם תומכות את הנהג). מערכת מתלים שעושה את הנסיעה נוחה מאוד, גם בכבישים משובשים.

מנוע חזק, עם הרבה כוח מסל"ד סרק.

המון מקום. יש כאלה שסופרים את זה בגופות, אחרים במזוודות- אבל הבגז'- הוא חתיכת ג'ורה ענקית...

האוטו הזה יודע לשייט ולגמוע מרחקים בקלילות- לא במהירויות של מכוניות מודרניות, אבל שיוט נינוח ב120 קמ"ש לא מורגש כמשהו שמאמץ יויתר מדי את האוטו.

לגבי אחזקה-

חלק מהדברים- פשוט סיוט. יש בורג של המשאבת דלק... בואו נגיד- שקודם שמו אותו, ואח"כ בנו מסביבו את כל האוטו.

(צריך לחתוך ולרתך מפתח מיוחד בשביל זה)

השאר- בסה"כ די סטנדרטי.

הקרבורטורים- אפשרי בהחלט לשפץ ולתאם אותם- עשיתי את זה לבד- וזה ממש לא נורא. אפילו את התיאום עשיתי בלי יותר מדי בעיות.

מערכת ההצתה שדיברו עליה- כפולה- יש שני קוילים, והמפלג "מוזר" בהתאם.

אוברול- עשינו לבד בבית... וכאן כדאי לשים לב- הבלוק הוא נקודת התורפה של המנוע- הם נוטים להיסדק- ואז אתה עמוק בבוץ.

עוד תקלה שחזרה על עצמה היתה קרע בצינור שהולך מהגיר למצנן.

אבל בסה"כ האוטו היה אמין מאוד, ולא רק יחסית לרכב בן קצת פחות מ20 שנה (כשהוא הושבת)

בשורה התחתונה- כמו שכתבתי- רכב נפלא. אני מתגעגע.

למרבה הצער, הרכב שהיה שלנו במשך לא מעט שנים הושבת בגלל סדק בבלוק- ובזמנו לעשות שוב אוברול לא נראה הדבר הנכון.

אסף.

פורסם

קרבורטורים בגדלים שונים? 2 פלטינות ושני קבלים?

מי אמר צרפתים?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מה הענין עם שתי הפלטינות?

אצלי בספיידר יש מפלג עם שתי פלטינות ושני קבלים ואין עם זה שום בעיה,ההחלפה והכיוון פשוטים ביותר (כמו פלטינה אחת כפול 2) כלומר עוד שתי דקות וחצי (כולל לגימה מהקפה ושתי שכטות מהציגרה...)

....אלא אם ב 604 יש עוד מוקש בדרך שעליו אני לא יודע....

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...