Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחורפים הקודמים, נהגתי ברכב של הורי.

בכל חורף, נוצר (במהלך הזמן) ריח של טחב - כנראה בגלל שנכנסים לאוטו קצת רטובים (אפילו אם רצים מרחק קצר מהבית לאוטו), יחד עם זה שרוב הזמן האוטו לא מאוורר.

כיצד ניתן למנוע היווצרות ריח הטחב?

(ואני לא מתכוון ל"העלמתו" ע"י עצי ריח וכד').

פורסם

תבדוק מאין נכנס מים לתוך האוטו אולי גומיות דלת לא אוטמות טוב אולי מהחלונות אולי מכיוון כונס האוויר הפנימי .

כל השמן שמגיע מים לשטחים של האוטו ישאר הריח תייבש את השטיחים טוב תקנה ספריי ותרסס על התקרה ועל השטחים ויהיה בסדר

פורסם

באמת כדאי להתחיל מניקוי יסודי עם חומר שיחסל את העובש, כי אלה בעיות שמחריפות עם הזמן. וודא שהכל יבש לחלוטין בסוף הניקוי

רעיון לא רע נוסף, הוא לוודא שאתה משאיר את פתחי האוורור במצב- "אוויר חיצוני" (פתוחים) ולא במצב של סירקולציה פנימית (הגיוני לשכוח אותם סגורים אחרי שהחימום עבד...)

אם אתה חונה במקום מקורה, ואין בעיה של גניבות- אפשר גם להשאיר חלון או שניים פתוחים 1 ס"מ

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

פורסם
תבדוק מאין נכנס מים לתוך האוטו אולי גומיות דלת לא אוטמות טוב אולי מהחלונות אולי מכיוון כונס האוויר הפנימי .

כל השמן שמגיע מים לשטחים של האוטו ישאר הריח תייבש את השטיחים טוב תקנה ספריי ותרסס על התקרה ועל השטחים ויהיה בסדר

רק היום-אתמול היה הגשם הראשון ומים עדיין לא הספיקו להיכנס (לא יודע אם משהו בכלל נכנס).

אני שואל כיצד ניתן למנוע את ריח הטחב האופייני לחורף.

חוץ מזה, שלא הבנתי את המשפט "כל השמן שמגיע מים לשטחים של האוטו ישאר הריח..."

פורסם
אם אתה חונה במקום מקורה, ואין בעיה של גניבות- אפשר גם להשאיר חלון או שניים פתוחים 1 ס"מ

"יחד עם זה שרוב הזמן האוטו לא מאוורר" (ציטוט מהודעתי המקורית).

כנראה שאני לא חונה במקום לא מקורה ולא יכול להשאיר את האוטו מאוורר (חלונות פתוחים).

פורסם
"יחד עם זה שרוב הזמן האוטו לא מאוורר" (ציטוט מהודעתי המקורית).

"רוב הזמן", משמע חלק מהזמן אתה לא. ז"א, כל פעם שכן יש לך הזדמנות- נצל אותה.

מניעה קלה יותר מטיפול, או במצב הנוכחי שלך- ימנע ממנו מלהחמיר.

ולא התייחסת למה שאמרתי לגבי פתחי האוורור

זו מילת המפתח- איוורור! מתי שניתן, וכמה שניתן

טחב אוהב שני דברים במיוחד- חמימות ולחות. מה שעובד באמבטיה במקרה הזה, עובד גם במכונית. שלב את שני הגורמים, ותקבל מתנה צהבהבה, ריחנית ונעימה. לבריאות! :)

תן לאוטו אוויר ונפטרה הבעיה

יש?

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

פורסם

בפסאט הישנה שלי היו נכנסים הרבה מים שגרמו לריח טחב חזק מאד.

להפתעתי מצאתי שיטה מצויינת וזולה להתגבר על הריח (לא על המים).

פשוט ריססתי את הריפודים שבריצפה בספריי נגד ריח בנעליים. הספריי הזה שהוא זול מאד יחסית גם נותן ריח בישום וגם קוטל בקטריות - שגורמות לריח.

פיתרון בדוק!

• תוכן חדש...