Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלק למכחסת דשא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מנוע שתי פעימות כמו של מכסחת דשא.

אני שם לו תערובת של 99 ושמן של שתי פעימות של טקסקו(משהו כזה)

עכשיו אני מחזיק על מיכל משהו כמו שבוע.

לפני כמה זמן הכנתי דלק למיכל ולמיכל בצד כדי שיהיה לי.

רציתי לדעת אם אני יכול לשפוך את הדלק שהכנתי למכסחת או שיש ממה לפחד שהשמן כבר התפרק וזו כבר לא תערובת

תודה לעונים

to finish first first you have to finish

פורסם

למה דלק 99 :) חבל על הכסף

תשתמש בדלק 96 רגיל , לפי איך שאתה עושה בתחנת דלק יצא לך בחצי מחיר מעורבב מוכן בלי להתלכלך

פורסם

לגבי התפוגה ,לא נראה לי שתהיה בעיה ,יש לי מסור שעובד על תערובת והוא פועל על דלק ישן בלי בעיות.

זה לא כדאי לערבב כל פעם מחחדש.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

תשתמש בדלק 96 רגיל , לפי איך שאתה עושה בתחנת דלק יצא לך בחצי מחיר מעורבב מוכן בלי להתלכלך

טעות

להסתכל הודעה למטה

פורסם

אני ממש לא מבין בענינים האלה אבל יש דלק מעורבב עם שמן בתחנות הדלק?(כמה אחוז שמן לליטר?)

והתכוונתי לזה שהשמן יתפרק מהדלק אבל במחשבה שניה אני חושב שאם הדלק מוחזק במיכל(של המכסחת) שבוע אז אין סיבה שהוא לא יחזיק במיכל רגיל.(נכון?)

אני פשוט מפחד שיתפס המנוע או משהו בסגנון.

AAMIT על איזה שמן עובד המסור שלך?

נ.ב.

99 כי הוא הדלק הכי טוב שיש(נכון?)

פורסם

99 הוא לא הדלק הכי טוב שיש ואוקטן לא קשור בהכרח לטיב הדלק.

תעשה חיפוש על אוקטן ותראה שאוקטן גבוה מדבר על יציבוצ של הדלק במובן שהדלק לא יידלק בבוכנה עקב החום והלחץ לפני שהיה ניצוץ מהפלאג.

לכן במקרה שלך אין טעם להשתמש ב 99.

פורסם

אני לא יודע איזה מכסחת דשא יש לך, אבל אישית מעולם לא ניתקלתי במכסחות דשא בעלות מנוע 2 פעימות. אם אתה מדבר על המכשיר הזה שנוסע על 4 גלגלים, שיש לו מנוע במרכז ומתחתו סכין מסתובבת ומאחוריו ידית דחיפה, אז זה כנראה מנוע 4 פעימות ואני ממש לא בטוח שהוא ישמח לקבל דלק מעורבב בשמן.

פורסם

נראה לי שיש לך טעות .

אני מכיר גנן שהמכסחת שלו עובדת על דלק מעורב.

ובכלל לא הבנתי מה שואלים פה, האם דלק מעורב בשמן מאבד מהאיכות שלו כאשר הוא עומד כמה ימים?

התשובה היא לא על פי מיטב ידיעתי.

אמרתי לכם, יש לי מסור שעובד על תערובת של בנזין 96 +שמן והיא עומדת הרבה זמן במחסן והכל בסדר ברוך השם.

בהצלחה

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

דלק תערובת = בנזין [בדרך כלל 96] מהול ב 2% או ב4% שמן 2 פעימות [לפי המצוין על הבקבוק ]

דלק תערובת רגיש יותר לפגעי הזמן ולאחסנה לקויה

רצוי לא לשמור תערובת יותר מחודש.

יש לנער את מיכל התערובת לפני התדלוק .

לאיפסון ממושך של המכסחת יש לרוקן לחלוטין את מיכל הדלק ולהניע את המנוע עד עצירתו .

שלום .

פורסם

מכאסחת דשא תמיד תעבוד על 4 פעימות . מנוע 2 פעימות קטן מדיי וללא מספיק כוח לכיסוח סטנדרטי של "20.

אסור להכניס למנוע 2 פעימות דלק רגיל ולהפך - מכיון שזה מקצר את חיי המנוע משמעותית .

אוקטן 99 לא יעבוד שונה מ 96 על מכאסחת דשא רגילה. - הבדל בכיסוח אתה לא תרגיש .

יש מכשיר הנקרא " חירמש מוטורי" שהוא מגיע על מנוע 2 פעימות והוא מיועד לכיסוח קאנטים. יכול מאוד להיות שהבחור התכוון לזה.

לגביי העמדת שמן מעורבב עם דלק למנועי 2 פעימות למשך זמן , לא קרה לי בנתיים אף פעם שהמסור מכני שלי שעמד כמה חודשים (72 סמ"ק) לא הניע ברעש מחריד אוזניים המתאים לנפחו הגדול .

Obelix

פורסם

ושוב הפסקנות הבלתי ניסבלת של מי שחושב שכבר ראה וחווה את הכל.

ובכן, וכדי לישב את העובדות:

ישנן מכסחות דשא (כן, אלה הנדחפות על ארבעה גלגלים) המונעות במנוע 2 פעימות. יתר על כן, למרות שבארץ הן פחות נפוצות, לפני כמה שנים הן שווקו כמכסחות מקצועיות לגננים. בדגם שאני ראיתי האגזוז מותקן מתחת לגוף המכסחת ונוטה להאכל, אבל יתכן שיש גם דגמים אחרים.

מצד שני וככל שהדבר תמוה, ישנם חרמשים מוטוריים (כן, כאלה עם חוט הקוצר עשביה) המצוידים במנועי 4 פעימות עם שמן הנפרד מהדלק - יש נדמה לי להונדה דגם כזה. גם לשינדאווה יש דגמי 4 פעימות חדישים ובהם אפילו סידור מכני הדוחס את התערובת, להגברת ההספק. הרציונל במקרה של שינדאווה הוא השגת יחס הספק/משקל טוב תוך הקטנת זיהום האוויר, כנדרש (כך על פי פירסום שקראתי) בקליפורניה.

מסקנה, לפני שקובעים בפסקנות שאין דבר כזה, מוטב לשאול אם הכותב בטוח או משהו בסגנון.

יוסי

פורסם

נדמה לי שאין תשובה חד משמעית לגבי אורך החיים של תערובת דלק/שמן, אבל לא כדאי לשמור אותה יותר מחודשים ספורים.

יחס תערובת מקובל הוא 4%. אם משתמשים בשמני 2 פעימות סינטטיים, המלצת היצרנים היא 2%.

יש בארץ מישהו שמשווק אריזות קטנות (שקיות פלסטיק זעירות) המכילות שמן 2 פעימות סינטטי. כל אריזה מיועדת ליצור 4 ליטרים של תערובת. מאד נוח למישתמשים כבדים.

יוסי

• תוכן חדש...