Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזעקת רדאר, מה זה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אזעקת רדאר!

1. מה זה?

2. איפה ניתן לקנות?

3. מה המחירים?

4. שווה את ההשקעה?

5. תודה :)

לא יודע בדיוק למה אתה מתכוון אבל אני אנסה..

מקרה ראשון שאתה מדבר על המודד מרחק, זה שמסיע בחניה הרוורס, דבר טוב מאוד.

מקרה שני שאתה מדבר על המכשירים לגילוי ראדר של המשטרה.

אז למקרה השני, זה בדרך כלל מכשיר שיש בו את כל האופציות, לייזר וכ"ו המכשיר מיוצר בכמה חברות בניהם קוברה הנפוצה. המכשיר מזה את הראדר מהירות של המשטרה ומתריע אם יש כזה כך שלא תחטוף קנס.

שניהם ניתן לקנות בחנויות לרכב,auto dipo וכדומה.

שווה את ההשקעה? בשני המיקרים כן. במקרה הראשון אם אתה חונה גרוע ודופק את הטמבון כל פעם ובשני אם אתה כל הזמן נוסע במהירות.

אם התשובה שלי בכלל לא פגעה במה שאתה מתכוון אז :roll::lol:

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

פורסם
אזעקת רדאר!

1. מה זה?

2. איפה ניתן לקנות?

3. מה המחירים?

4. שווה את ההשקעה?

5. תודה :)

לא יודע בדיוק למה אתה מתכוון אבל אני אנסה..

מקרה ראשון שאתה מדבר על המודד מרחק, זה שמסיע בחניה הרוורס, דבר טוב מאוד.

מקרה שני שאתה מדבר על המכשירים לגילוי ראדר של המשטרה.

אז למקרה השני, זה בדרך כלל מכשיר שיש בו את כל האופציות, לייזר וכ"ו המכשיר מיוצר בכמה חברות בניהם קוברה הנפוצה. המכשיר מזה את הראדר מהירות של המשטרה ומתריע אם יש כזה כך שלא תחטוף קנס.

שניהם ניתן לקנות בחנויות לרכב,auto dipo וכדומה.

שווה את ההשקעה? בשני המיקרים כן. במקרה הראשון אם אתה חונה גרוע ודופק את הטמבון כל פעם ובשני אם אתה כל הזמן נוסע במהירות.

אם התשובה שלי בכלל לא פגעה במה שאתה מתכוון אז :roll::lol:

car alarm!!!!!!!

:lol:

פורסם

אז למה לא אמרתה מהתחלה???

אתה מתכוון לזה שמתקינים בחברת אזעקות איתורן ואז רואים איפה אוטו נמצא? או זה שהשלט הוא דו כיווני, כלומר השלט מצפצף מתי שנוגעים באוטו.

פורסם

התשובות שלכם כנראה לקוחות ממערכון ממש טוב של יום העצמאות....

אזעקת רדאר סורקת סביב הרכב וברגע שמתקרב מישהו היא מפעילה פעולה כל שהיא כגון "גנב !! תתרחק מהאוטו ! "

D

פורסם
התשובות שלכם כנראה לקוחות ממערכון ממש טוב של יום העצמאות....

אזעקת רדאר סורקת סביב הרכב וברגע שמתקרב מישהו היא מפעילה פעולה כל שהיא כגון "גנב !! תתרחק מהאוטו ! "

:lol::lol::lol:

חברים, את זה אני יודע. השאלות הם מאיפה, כמה ואיך?

פורסם
רדאר סורקת סביב הרכב וברגע שמתקרב מישהו היא מפעילה פעולה כל שהיא כגון "גנב !! תתרחק מהאוטו ! "

ואאייי, זה הדבר הכי דבילי שניתקלתי בחיים שלי.

זה כמו מהסרט מתיחות של יהודה ברקן עם הקונדומט.

למה לבזבז כסף על הדבר הזה???

גנב שיראה ששדבר כזה מותקן באוטו יחשוב ובצדק שמותקנת ברכב מערכת audio בשווי אלפי שקלים ויהיה לו כדאי עוד יותר לפרוץ לאוטו.

סתם מושך צומת לב, אולי טוב להפחיד ילדים קטנים אבל לעצור גנבים...ממש לא.

• תוכן חדש...