Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פולו 16V שנת 98.

כיוון שאין לי פנאי למכור את האוטו מאחר ואני חייל, חשבתי ללכת על כיוון טרייד אין לגולף שנת 2000-2001 מנוע 1600 עם עדיפות לג'נריישן.

השאלות שלי הן:

האם יהיה לי קשה למצוא טרייד אין שירצה לעשות איתי החלפה בין פולו 16V לגולף?

האם אני יכול לקבל מחיר טוב על פולו 16V בטרייד אין?

האם רכבי גולף בטרייד אין נחשבות כשמורות?

תודה לעונים תמיר אורן.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

עלויות האחזקה של גולף יקרות יותר משל פולו (טיפולים,ביטוח,דלק!!)

לדעתי זה צעד לא נבון , לדעתי תישאר עם האוטו על תחסוך בטיפולים, לאחר סיום השירות הצבאי תעשה קפיצה לרכב חדש/יקר יותר לאחזקה.

בהצלחה.

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

אני מודע להשלכות בקניית גולף הבעיה שאני קונה את זה עם אח שלי והסכמנו על גולף והוא עוד חודש מסיים את השירות אז בזה אין מה לדאוג.

פורסם

תנסה ללכת לכיוון 2.0 ג'נריישן ידני..באוטו דיל אני יודע שיש מבחר גדול והם עושים שם טרייד אין (הטרייד הרשמי של החברה) תנסה, תראה כמה יתנו לך..אם המחיר שהם יציעו לך הוא לא מחירון תמכור לבד ותקנה לבד.

לא חייב טרייד אין, לשני הרכבים יש שוק טוב ולגולף יש היצע רחב.

1.8T 8)

פורסם

שלום,

לא ממליץ לך ללכת לכיוון הטרייד אין מכוון

שבאופן פרטי אתה תצליח לקבל סכום גבוה מאשר תקבל בטרייד.

אם בכל זאת אין לך כוח להתעסק עם המכירה גש לאוטו דיל ותתרשם.

proud to be a mini 2006 owner

פורסם

תנסה ללכת לכיוון 2.0 ג'נריישן ידני..באוטו דיל אני יודע שיש מבחר גדול והם עושים שם טרייד אין (הטרייד הרשמי של החברה) תנסה, תראה כמה יתנו לך..אם המחיר שהם יציעו לך הוא לא מחירון תמכור לבד ותקנה לבד.

לא חייב טרייד אין, לשני הרכבים יש שוק טוב ולגולף יש היצע רחב.

לפי מה שאני מבין הם מחויבים תת מחיר מחירון פחות תקלות מהותיות-ועל אותו מישקל ימכרו לך במחיר מחירון פלוס מינוס

שוק טוב לפולו ולגולף? איפה אתה חי...

שלום,

לא ממליץ לך ללכת לכיוון הטרייד אין מכוון

שבאופן פרטי אתה תצליח לקבל סכום גבוה מאשר תקבל בטרייד.

אם בכל זאת אין לך כוח להתעסק עם המכירה גש לאוטו דיל ותתרשם.

עניין של מזל ומצב הרכב הספציפי

מה שבטוח בשוק הפרטי הוא יקנה ביותר זול מהם...

פורסם

אז זהו שהבעיה שלי שאין לי את הזמן למכור את הרכב אני חוזר פעם בשבועיים הבייתה שישי שבת והדבר האחרון שבראש שלי לעשות זה למכור את האוטו אני מעדיף לתת אותו לאוטו דיל ולסגור את זה, איך אוטו דיל האלה אמינים?

לא ירמו אותי וכ'ו?

פורסם

אני הייתי מנסה טרייד ראש בראש ולא להתעסק עם אוטו דיל.

היה לי בעבר נסיון רע מאוד עם אוטו דיל. לא הייתי חוזר לשם בחיים.

תנסה באוטו סנטר או שתמכור את הפולו ותתחיל לחפש גולף.

גולף 1.6 ידנית תהיה זריזה יותר מאחותה האוטומטית. גם 2.0 ליטר ידנית תהיה בחירה מעולה.

• תוכן חדש...