Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט פנימי

bkantor
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אומר שלא יעזור לי לעבור מורה ל-5 שיעורים הבאים אם זה היה לפני הייתי עובר בטיסה...

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

אז נפלת על מורה מנאייק.

תנסה ללחוץ עליו, אפילו תגיד לו שתעבור מורה.

תנסה לבקש מאיזה חבר שלך שלומד אצל מורה אחר שישאל אותו אם יש אפשרות לעבור או לחילופין תנסה ליצור קשר עם מורה אחר.

ותראה מה הוא יגיד לך...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כי זה החוק. טסט פנימי נותנים רק אחרי 28 שיעורים. ולדעתי כרגע, לפי משרד הרישוי - טסט פנימי הוא חובה. מורה שלא עושה אותו - חאפר.

מה הקשר מניאק ? החוק זה לתת רק אחרי 28 שיעורים. BOOHOO, לא תעשה עוד 4 ימים טסט פנימי, אלא עוד שבוע וחצי. במקומך הייתי מתאבד.

פורסם

החוק לא מחייב שום דבר לגבי הטסט הפנימי.

הוא לא מחייב כמות מינימאלית של שיעורים ולא מחייב קירוב מינימאלי/מקסימלי לטסט עצמו..

הטסט הפנימי יכול להיות גם הנסיעה מהבית שלך למגרש הטסטים.. החוק מחייב רק שיעשה טסט שכזה..

החוק אפילו לא מחייב מי יהיה ה"טסטר" בטסט הפנימי.. זה יכול להיות המורה שלך או מורה אחר מבית הספר או מבית ספר אחר לנהיגה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
במקומך הייתי מתאבד.
:roflmao: :roflmao: :rofl::roflmao: :roflmao:

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא נראה הגיוני לעבור מורה כי הוא מתעקש על טסט פנימי אחרי 28 שיעורים...

אז תעשה 28 שיעורים, תעשה פנימי וישר חיצוני..

זה יהיה בידיוק כמו טסט פנימי עכשיו ולגשת חיצוני אחרי 28 שיעורים...

ד"א מי שמתעקש יותר מידי על 28 שיעורים בסוף עושה עוד 4 לפחות..

בהצלחה!

פורסם

טסט פנימי הוא דבר שחובה לעשות . אי אפשר להיכשל בטסט הזה. אגרת הטסט פנימי עולה 113 שקל כמו תיאוריה וזהו . לא 140 ולא 50 .

עוד כסף לקופת המדינה לחינם

פורסם

פדיחה להגיד את זה.. אבל אני נכשלתי טסט פנימי:screwy: והטסט באמת עולה 113 ש"ח וזה חובה לעשות.. זה שחלק מהמורים לא עושים את זה לא אומר שזה לא חובה....

פורסם

לי עלה 50. לי וכל התלמידים של המורה שלי. כנראה כל מורה קובע תעריף לעצמו.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

זה כבר לא היה באשמתי.. האישה הארורה שהיתה לפני עשתה כזאת טעות.. יצאה לכביש ראשי ישר בלי להאיץ בלי לחכות, בטח גרמה להתקף לב לבעל האימפרזה שנסע בכביש הראשי כשהיא כמעט נכנסה בו.. הטסטר כל כך התעצבן שרק צרח אף אחת לא עוברת..

• תוכן חדש...