Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"חלמתי ליהיות מעצב רכב"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכתבה זזה, עכשיו היא ב- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3135715,00.html

ושוב כל הכבוד לאמיר, הידוע בפורום זה כ-Z-MAN, שמשקיע הרבה למען החלום נגד כל הסיכויים ובמקום שבו ישנה באופן מובהק העדפה חזקה לתלמידים האיטלקיים... נקווה בשנה הבאה גם לקרוא על אורי י' שגם הוא לומד עיצוב באיטליה... (במקרה שניים מיוצאי מועדון אלפא רומאו שלנו... :wink: לא יעזור, כשנוהגים באלפא מקבלים את ההשראה שצריך)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

כל הכבוד לבחור!!:mm_yeah: :mm_yeah:

גם לי היה תמיד כזה חלום להיות מעצב רכב.

אני מסרטט המון דברים וממציא רכבים מהדימיון (דברים יפים לא קישקושים!)

אך בניגוד אליו, אני לא רואה את עצמי עוזב הכל ככה והולך אחרי משהו שהוא כזה בעל חוסר וודאות.

אבל רק בגלל זה אני ממש מעריך אותו!

יוגב

פורסם
לא יעזור, כשנוהגים באלפא מקבלים את ההשראה שצריך

אלפא שמאלפה. למנחת הוא הגיע בטווינגו.

Z-MAN - כל הכבוד. :mm_yeah:

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אלפא שמאלפה. למנחת הוא הגיע בטווינגו.

Z-MAN - כל הכבוד. :mm_yeah:

לפני שנים רבות, כשהארכיטקט הנודע פרנק לויד רייט לימד סטודנטים צעירים באחוזת טלייסין ווסט באריזונה (מי שמגיע לפיניקס - מומלץ לבקר שם), הוא היה משכן כל תלמיד חדש שהגיע בבקתת אדמה פשוטה, בקושי איגלו עשוי מבוץ. עם הזמן האדריכלים הצעירים היו מקשטים ומעצבים את הבקתה, אבל הרעיון היה שקודם כל הבנאדם שהולך לעצב בתים יחזור לשורשים ויתחבר לדברים הכי בסיסיים.

מאותה סיבה בדיוק אמיר עבר לטווינגו... :smile:

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

קראתי את הכתבה הזאת ובאמת אין לי מילים (טוב אולי כמה)

אני אדם די מקובע אני חייב לעשות כל פעם צדע ולחשוב על הבא

וצעד כזה של הבחור באמת הפתיע אותי וגם בגלל זה אני גם מאוד מעריך אותו

ומאחל לו את הכי הצלחה שבעולם.

ועכשיו בגלל הפטריוטיות המכירות של אלפא (או מי שתחטוף אותו ראשון) יעלו

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תוכן חדש...