Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה רדיו דיסק JVC 501

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה רדיו דיסק של JVC KDLHX501

זה לא הדגם שמופיע בזאפ זה פשוט אותה הצורה

הרדיו שלי 5V פרא אאוט...

ויש בשלי עוד כמה פיצ'רים...

כל המסך הוא טאצ' פאנל...

פאנל חשמלי מלא אקולייזר מאוד משוכלל

נקנה לפני פחות מחודש אפשר לראות את החשבונית של הקניה כולל את המחיר שאני קניתי אותו...

הרדיו נמכר בגלל שכנראה אני מביא 9835 מחו"ל אחרת לא הייתי מוכר אותו בחיים באמת רדיו מעולה...

הטופ של JVC באמת מכשיר מעולה!

המחיר של חדש הוא 1900...

בגלל הגיל הצעיר של המכשיר אני דורש עליו 1600...

0506375532

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

קבלו ביטולציה הרדיו החדש לא נמצא בחנות בארה"ב... אני נשאר עם הנוכחי

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

המודעה שוב נוכחית ובגלל לחץ לרדיו החדש המחיר הוא 1000...

אני לא יורד מתחת לזה ככה שחבל לטלפונים של המתאמצים...

0506375532

• תוכן חדש...