Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת גולף שנת 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר שירדתי מנושא הפולו החלטתי ללכת לכיוון הגולף

אך לפני החיפוש יש לי מספר שאלות שיעזרו לי לדעת במה אני מעוניין.

מדובר בגולף שנת 2002 אוטומטית גרסאת גנרשיין:

האם גרסאת נפח מנוע 2000 שותה דלק בצורה משמעותית?

מה ההבדלים בנתונים בינה לבין גרסאת ה1600 סמק?

האם ה2000 קשה יותר למכירה מסיבה כלשהי?

האם יש משהו שצריך לדעת על שני הדגמים הללו?

איך הם נחשבות מבחינת ביצועים אמינות וכדומה.

תודה רבה

יניב,

proud to be a mini 2006 owner

פורסם

מנוע ה 2 ליטר של VAG, הוא מיושן יחסית אך זה אינו הופך אותו בשום פנים לנחות. מדובר לנסיוני במנוע אמין מאוד בעל כוח מוגבל יחסית למנועים בעלי נפח דומה, זאת בשל היותו מצויד בשמונה שסתומים, בניגוד לששה עשר שנמצאים בראשי מרבית המנועים הדומים. יחד עם זאת ב"חסרון" זה מצוי יתרונו הגדול. מדובר במנוע גמיש באופן יוצא דופן, בעל זמינות כוח מצוינת. נהיגה קצרה תמחיש לך למה כוונתי במיוחד בהשוואה למנועי 1.6 ליטר בעלי הספק דומה כמו בפג'ו או רנו. הוא צורך יותר דלק בנסיעה עירונית ופחות בנסיעה בינעירונית נינוחה, זאת בהשוואה למנוע הקטן יותר של פולקסוואגן. באשר לסחירות אני נוטה להניח שאין הבדל, אך איני בקי מספיק.

• תוכן חדש...