Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתיחת בנד ?

gilo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים , הצלחתי לפתוח את הבנד הסורר בעזרת קטר ולמדתי עוד משהו בדרך .

כמובן שהבנד התחליפי שקניתי קצת גדול מדי אבל זה מה היה בחנות ( לא היה הגודל שביקשתי ) אז קניתי שיהיה ואלתרתי בינתיים .

שטפתי קצת את הרדיטור אבל את המנוע לא הצלחתי ובכל מקרה הכנסתי בינתיים מי מזגן בלבד עד שאסדר הכל כמו שצריך .

מישהו יודע היכן יש בחיפה בנדים מעוגלים כמו ששמר המליץ ? עוד 2 שקל לבנד לא נשמע נורא .

נא ליישר קו עם כללי החתימה. ------------------ יישרתי .

פורסם

היי

חבל שלא הכנסת שמפניה...

בשביל מה מי מזגן ??

קנה נוזל קירור איכותי עבור הרכב שברשותך וערבב לפי הוראות היצרן עם מים רגילים.בדרך כלל 30 אחוז נוזל קירור והשאר מים.(למזג האוויר בישראל זה בסדר).

או הרתח את המים על מנת להפריד את הסיד מהמים.

אני בתוך שיש חכמים יהנדסו את התשובה שלי !!

בעבר הייתי לי גולף 1300 דגם II השתמשתי רק בנוזל הקירור G12 של חברת VW ביחס של בערך 40/60 מה אגיד לך...הרדיאטור נשאר כמו חדש,הצנרת והמחברים שנמצאים בבלוק המנוע נשארו כמו חדשים גם אחרי 170000 קילומטר.

בחיים המנוע לא התחמם מעבר לנדרש גם בתנאי קשיים כמו בסיני.

מרק

בהצלחה

מרק

איזה כייף לי :)

פורסם

כבר קניתי , זה בינתיים עד בגלל שלא שטפתי טוב

ואני רוצה לנסות שוב וגם בגלל שהבנד לא טוב ואין טעם

שהמים ינזלו ..

נא ליישר קו עם כללי החתימה. ------------------ יישרתי .

• תוכן חדש...