Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

vw variant type 3

sassi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי רכב מסוג וואריאנט שנת יצור 68 .

אני מחפש רכב כזה לחלקים .

רישיון הרכב מופקד במשרד הרישוי מ-1995.

פורסם

ראיתי שלמוסך של אנטולי בתלפיות בירושלים (מוסך LA) יש ווריאנט שנת 72 שנראה מיועד לחלקים. יש לא מעט חלקים שונים בין דגם 68 ודגם 72, כך שאולי התועלת תהיה מוגבלת.

אני יכול להמליץ על כמה אתרי אינטרנט בחו"ל שיש להם הכל למכוניות שלנו. חוץ מזה אני מאוד ממליץ על רשימת הדואר ב-vwtype3.com. מחברי הרשימה אפשר לקבל המון מידע, עצות וגם חלקים.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

לא יודע אם היא שייכת למישהו או לא אבל היא בהחלט לא ברת שיקום אלא לחלקים בלבד

מושב אלישמע נמצא ליד נווה ירק בין פתח תקווה להוד השרון, מכיוון צפון ימינה לנווה ירק, עד לרמזור ושוב ימינה נכנסים למושב אלישמע.

בכביש הכניסה 100 מטר אחרי השער מצד ימין יש פנייה ימינה למשתלה מעין כביש עפר אחרי 20 מטר משמאל עומדת הוריאנט יש שם עוד כמה נטושות אבל אני לא ממש זוכר אותן.

מקווה שיועיל למישהו.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

ראיתי ואריאנט סטיישן 3 דלתות במיגרש לפרוקים ב-ת"א

הרכב ללא מנוע אבל ניראה חיצונית מעולה שאפילו אפשר להעלות אותו על הכביש ללא הרבה השקעה

לפרטים על המקום נא לפנות בהודעה פרטית

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...