Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחות חדשה

redroze
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שיצאתי טמבל ביום רביעי (הגעתי למוסך בטיסה אחרי שמירה וגיליתי שאין במצלמה סוללות) התעוררתי היום מוקדם בבוקר בשביל לצלם את המנטה ה"חדשה".

הכלה היא מנטה B שנת 83, מנוע 1800 סמ"ק אוטומטית, צבע זהב דהוי ומתקלף, יד ראשונה, יש לי את כל ההיסטוריה של הרכב מהרגע שהוא נקנה בגרמניה ועשה עליה (יבוא אישי, רמת גימור GT עם כל התוספות כגון צמיגים רחבים, חלונות אחוריים נפתחים, שעון זמן קוורץ בדשבורד וכו'). קבלתי את הרכב בחינם מבחור מבוגר ונחמד מאוד מאילת, הרכב הוזמן מגרמניה ע"י אבא שלו. לפני שנה וחצי הוא קיבל רכב חדש ממשהו במשפחה, בהתחלה הוא חשב שהוא ישתמש בשניהם אבל שנה וחצי עברה והוא לא נגע באוטו. הוא החליט למסור את הרכב למשהו שיחזיר אותו לכביש. הוא ראה את השיפוצים שלי באינטרנט ויצר איתי קשר (המשך בהודעה הבאה) ...

IMG_1135.jpg

IMG_1139.jpg

IMG_1140.jpg

IMG_1141.jpg

IMG_1142.jpg

IMG_1143.jpg

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש, ומזל טוב! מה קורה עם ההחזרה לכביש? התקדם לאנשהו?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בהתחלה דיי היססתי מכיוון שהרכב היה באילת. הגרריסט שלי רצה 2500 ש"ח וכששמעתי את זה נעשה לי רע מאוד. עדיין לא הרמתי ידיים, הוצאתי מהאינטרנט טלפונים של כמה גררים בת"א ובאילת. המחירים התחילו לרדת ל-1800, 1500 והכי נמוך שמצאתי היה 1200 ש"ח ולבסוף מצאתי מישהו ב-800 ש"ח. 800 ש"ח זה דווקא מחיר סבבה אז אמרתי לבעלים שאני אשמח לתת לרכב בית חם.

מה אני אגיד לכם, הגרירה הזו לימדה אותי מחדש את המשפט "מה שיותר זול תמיד בסוף עולה ביוקר". אני בקשתי גרירה בהרמה מלאה, אז מסתבר שאצלו הרמה מלאה הכוונה להכניס את כל האוטו למשאית סגורה. אמרתי לעצמי מה זה משנה הרי גם במשאית 4 גלגלים לא נוגעים ברצפה וגם על גרר 4 גלגלים לא נוגעים ברצפה.

הרכב הגיע למוסך ביום שלישי ואני בשמירה. ביום רביעי באתי לראות את האוטו וגיליתי דפיקה דיי רצינית בדלת ועוד דפיקות קטנות בכנף האחורית. אני זכרתי שהבעלים אמר לי שהרכב בחיים לא היה מעורב בתאונה ואין עליו שום שריטה או דפיקה. ישר הרמתי אליו טלפון ושאלתי אותו האם הייתה דפיקה כאשר לקחו את הרכב. הוא אמר לי שלא היה שום דבר, אז מסתבר שהגרריסט דפק את האוטו. הרמתי אליו טלפון והוא אמר לי "כנראה שאחד מהארגזים של הסחורה שהיו במשאית נפלו על האוטו", אני התחלתי להיות אדום :evil: , הוא התחיל לתרץ "מה ציפית מגרירה ב-800 ש"ח? שאני אביא לך את האוטו ספיישל", בנקודה הזו כבר הייתי במצב רתיחה אבל החלטתי לעזוב בשקט את הטמבל כי אין לי זמן וכח להיכנס לריבים.

אז נחזור לנושא שלנו, הרכב מקורי בצורה מדהימה, בעתיד הקרוב האוטו יכנס לצביעה בצבע זהב מקורי (לפי קטלוג) או בצבע זהה למנטה שלי (המשך יבוא) ...

IMG_1144.jpg

IMG_1145.jpg

IMG_1146.jpg

IMG_1147.jpg

IMG_1148.jpg

IMG_1149.jpg

פורסם

מכה רצינית בדלת הבן אלף.....

מה הוא חושב, 800 שקל זה לא כסף, 800 שקל זה כולל דפיקות באוטו,איזה אנשים יש פה?!

פשוט מרתיח.

פורסם

הרכב הגיע למוסך ביום שלישי ואני בשמירה. ביום רביעי באתי לראות את האוטו וגיליתי דפיקה דיי רצינית בדלת ועוד דפיקות קטנות בכנף האחורית. אני זכרתי שהבעלים אמר לי שהרכב בחיים לא היה מעורב בתאונה ואין עליו שום שריטה או דפיקה. ישר הרמתי אליו טלפון ושאלתי אותו האם הייתה דפיקה כאשר לקחו את הרכב. הוא אמר לי שלא היה שום דבר, אז מסתבר שהגרריסט דפק את האוטו. הרמתי אליו טלפון והוא אמר לי "כנראה שאחד מהארגזים של הסחורה שהיו במשאית נפלו על האוטו", אני התחלתי להיות אדום :evil: , הוא התחיל לתרץ "מה ציפית מגרירה ב-800 ש"ח? שאני אביא לך את האוטו ספיישל", בנקודה הזו כבר הייתי במצב רתיחה אבל החלטתי לעזוב בשקט את הטמבל כי אין לי זמן וכח להיכנס לריבים.

ממש מרתיח הסיפור הזה!!

אגב, הגיר הוא שלושה הילוכים או 4?

אור.

פורסם

הגיר בעל שלושה הילוכים.

IMG_1150.jpg

IMG_1151.jpg

IMG_1152.jpg

IMG_1153.jpg

IMG_1154.jpg

IMG_1155.jpg

פורסם

אני חייב לזוז אז המשך הסיפור היום בערב או מחר

IMG_1156.jpg

IMG_1157.jpg

IMG_1158.jpg

פורסם

הקווים יפים מאוד למכונית בגילה, רואים ששמרו עליה. יש תוכניות להפוך אותה לידנית? או שאתה נשאר מקורי?

לגבי הדלת, מצער לשמוע - אכן "הזול הוא היקר", דבר שחוויתי מספר פעמים בחיים.

אם הגרריסט הוציא לך קבלה, אחרי התיקון אולי יהיה כדאי לך להוציא את הכסף בתביעות קטנות.

עריכה - המכה בדלת לא נראית רצינית מדי, נסה לפתוח את הדיפון של הדלת ולראות אם אתה מצליח להוציא את הפח החוצה.

תתחדש, ובהצלחה.

No worries 8)

פורסם

מדהים ! ! !

איזה יופי , עכשיו אני יכול להתבטא - עד עכשיו זה היה סוד .

נראת ממש יפה יפה !

בקרוב על הכביש .

בהצלחה אלעד .

ורק לפני שנתיים רצית את המנטה הכחולה שלי , והינה - הופ ,

תראה איזה גלריה יש לך .

כל הכבוד !

מנהל אופל ישראל .

ביי

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

צחי, אני יודע שהדלת זה לא סיפור רציני, בגלל זה גם ירדתי מהנושא. תאמין לי שזה לא מה שמפחיד אותי, המנטה שלי הייתה במצב הרבה יותר גרוע ממה שאתה רואה.

אם כבר התחלנו עם התמונות אז עכשיו חזרתי משטיפה אצל חבר לקראת האירוע מחר ...

IMG_1188.jpg

IMG_1190.jpg

IMG_1203.jpg

IMG_1209.jpg

IMG_1208.jpg

IMG_1205.jpg

פורסם

קודם כל, תתחדש, בהחלט יפה מאוד.

צור קשר לקבלת החלקים הבאים:

4 מכסים מרובעים לג'אנטים.

מכסה פתח מילוי דלק.

כונס נורמלי לרדיאטור.

בית מאורר פילטר.

רדיאטור.

אני רואה שאצלך זה כבר מגיע עם המאורר הויסקוזי המקולל.

דבר ראשון תבדוק שהוא תקין וגם עם כן, בהזדמנות הראשונה שמתפנות כמה לירות בצד, תחליף לחשמלי כי את הקללה הזאת של אופל אתה לא תשכח כל החיים (בהמשך לשירשור שהיה פה פעם, זה כבר חלק של AC DELCO...)!

מצרף תמונה של התאומה שלה שנמצאת אצלי.

דרך אגב, בשנתונים האלה יבוא אישי צוין ע"י התחילית 11 ככה שאני לא ממש בטוח שהיא יבוא אישי.

כמו כן, יש יותר מדי מנטות 1800 אוטומטיות בצבע זהב בשנת 83 בכדי שזה יהיה צרוף מקרים.

לא שזה גורע משהוא מהאוטו, הוא מדהים בכל מקרה.

תבדוק אם בספר רכב יש מדבקות של "ליאו גולדברג".

היה פה פעם שירשור של מישהוא שרצה לדעת כמה המנטה של דוד שלו שווה והוא התעצבן על הערכת המחיר שנתנו לו, אני מקוה שאם הוא עוקב אחרי זה אז הוא קיבל תשובה...

יניב

menta2-2.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ויש לך גם קרבורטור וראג'ט של רוצ'סטר האמריקאית,בניגוד לרקורד שהיה לה קרבורטור של פירבורג.

גם הגיר שלה אמריקאי,TH 125,שנחשב לגיר אמין מאד,אגב.

חלק מהמנטות האלו יובאו בייבוא סדיר וחלק ביבוא אישי,עם מנוע 1.3 וגיר ידני או 1.8 אוטומטית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...