Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מזדה 323 סדאן 96.

ומהרגע שקניתי את הרכב משהו מוזר קורה עם המד דלק O_o

דבר ראשון זה שכשאני מכבה את המנוע המד דלק לא "נוחת" אמרו לי שככה זה ביפניות, יש אמת בדבר?

דבר שני, שהוא עיקר ההודעה זה ככה:

היום לדוג' ירדתי לרכב ראיית שהמד דלק מראה שיש בין רבע לחצי מיכל, התנעתי ולאט לאט המד ירד והראה שיש רבע מיכל(בסוף הנסיעה הקודמת היה רבע מיכל, הקטע שכשהרכב מכובה המד עולה לו...)

ויש את המקרים היותר מוזרים כשאני פונה עם הרכב שמאלה המד דלק עולה ולעומת זאת כשאני פונה ימינה המד דלק יורד ומראה שיש פחות(5 שניות בערך אחרי סוף הפניה זה חוזר למצב שהיה לפני הפניה)

זה משתנה מפניה לפניה, ככל שהפניה יותר חדה ומהירה המד עולה\יורד יותר.

השאלה שלי אם זה נורמלי?

יכול להיות שיש איזה בעיה?

בעיקרון זה לא כזה מפריע לי, אבל אני מפחד שיש שם איזה תקלה

שווה לבדוק את העניין אצל מישהו מומחה? או שעדיף להשאיר את זה ככה?

יש עוד מישהו שקרה לו דבר כזה?

תודה.

פורסם

אני מאמין שהמד של המיכל דלק עובד על אותו עיקרון של מצוף

כשיש יותר דלק הוא צף יותר גבוה וכשיש פחות אז יותר נמוך

כשאתה לוקח פנייה איתה משתנה הזווית של הדלק והמצוף ובגלל זה מגיעות הקפיצות במחט של המד

יש לי בעייה דומה מאוד .. אבל כשהאוטו עומד על מישור והוא מונע זאת הכמות דלק אמיתית שיש

פורסם

אני מכיר גם טיוטה שנשארות ככה עם המחוג למעלה אז כנראה מי שאמר לך את זה צדק.

הבעייה עם המחוג שזז בסיבובים-קורה...

נורמלי.

אולי לא ברמות שלך אבל אני לא חושב.

פורסם
אני מאמין שהמד של המיכל דלק עובד על אותו עיקרון של מצוף

כשיש יותר דלק הוא צף יותר גבוה וכשיש פחות אז יותר נמוך

כשאתה לוקח פנייה איתה משתנה הזווית של הדלק והמצוף ובגלל זה מגיעות הקפיצות במחט של המד

יש לי בעייה דומה מאוד .. אבל כשהאוטו עומד על מישור והוא מונע זאת הכמות דלק אמיתית שיש

אני שואל כי ברנו שהיתה לי לפני המד דלק היה קבוע ולא השתנה לפי זווית הרכב...

פורסם

בספר רכב של הטויוטה שלי מצויין כי מד הדלק הינו מסוג "אל-חזור", משמע היכן שהוא עמד כאשר הרכב כובה, שם הוא נשאר.

לגבי המד דלק עולה ויורד - על פניו נשמע תקין. בלוח מחוונים הישן שלי התופעה היתה מתרחשת בעליות ובירידות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מד דלק לא צריך לזוז הרי לא מדובר באוטו שנת 50 .

יכול ליהיות שיש לך בעיה דומה לשלי בעיה במינוס של האוטו או קצר כלשהו.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

אצלי זה בדיוק ככה

פנייה לימין - מד דלק יורד

פנייה לשמאל - מד דלק עולה

זה ממש מציק והמד דלק קצת שקרן

אבל נראה לי שבכל הדייהטסו שרייד זה לפחות ככה..

• תוכן חדש...