Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפיאט אונו החדשה שלי [=

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו .

שניתי את כל הצורה של הרכב ! ..

שימו לב :

לפני

40mh.jpg

אחרי :

10mv.jpg

27ya.jpg

34nh.jpg

dscn00522cl.jpg

אני לא חותם על שום דבר עד שאני לא רואה את העורך דין שלי .

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

א. זה נראה כמו משהו שעשית בפוטושופ מתוך שעמום.

ב. אם לא , אני מציע שתוסיף כמה גושי חרא להשלמת המראה העכוזי.

10mv88.jpg

GOT סחוג?

פורסם
א. זה נראה כמו משהו שעשית בפוטושופ מתוך שעמום.

ב. אם לא , אני מציע שתוסיף כמה גושי חרא להשלמת המראה העכוזי.

חזק אחי, אבל תבנה לו מתקן לנייר טואלט שיהיה במה לנגב, בעצם, האוטו לבן, זה בצבע של נייר, תצייר על זה את הכלב החמוד הזה בורוד וזה יהיה מושלם :)

אם זה לא פוטושמוק כנראה שהוא הדביק חצי מכסה מנוע נוסף על המכסה הקיים :|

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אני עושה את האונו יפה מבפנים ויפה מבחוץ בשביל הכייף שלי . . .

לא מעוניין שתיהיה מהירה ותטוס לי ..

פילטר

אגזוז

חלונות שחורים

דברי יופי מבפנים כמו שבתמונה

ולדעתי יצא אחלה אוטו [=

זה האוטו הראשון שאני מקבל ואני עוד בלי רישיון אבא שלי קנה לי אוטו שעדיין אין לי רישיון[/QUOTE]

אין מילים!!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
גועל נפש

ערסי וחסר טעם.

אתה אדם שלא יודע לפרגן.

אני דווקא מאוד אהבתי את כיסוי ההגה הכחול. יש היום חזרה למראה הסבנטיז.בן אדם הלך, השקיע, קנה שטיח אמבטיה, גזר אותו שיתאים להגה-ואתה רואה לנכון לצחוק עליו?

למה אתה רואה לנכון לזלזל במישהו שהשקיע בסט שטיחי אלומיניום ראוי? לדעתי הם גורמים לרכב להיראות בפנים לפחות כמו פיאט אונו 1400 -ואני מדבר על הגירסה המוזרקת!!!

זה שלך יש ידיים שמאליות ככל הנראה ואתה לא מסוגל ליסוע לג'לג'וליה ולקנות פחית צבע קרם לבן (עם בועות) ומברשת משערות ישבן ולצבוע בצורה כל כך ייחודית (אני נמנע מהתייחסות למיעוטים אתניים) את הגריל הקדמי (כולל נזילות צבע אשר מוסיפות נופך אותנטי) לא אומר שאתה צריך לזלזל במי שעושה את זה.

בניגוד אליך, אני מאמין שמדובר באחת המכוניות היותר מושקעות ויפות שהופיעו מעל דפי פורום זה- ואני מחזק את ידי בעליו. לדעתי הרכב ראוי (מינימום!) להופיע במפגש הבא של מועדון בעלי פיאט אונו /מריאה ולקטוף את כל התשבחות להן הוא ראוי!

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תומר הדר אם לא הייתי יודע שאתה מתבטא בציניות , הייתי חושב שאתה רציני!

תאמר לי זה לא אתה שכותב את החומר ל"ארץ נהדרת"?!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
תומר הדר אם לא הייתי יודע שאתה מתבטא בציניות , הייתי חושב שאתה רציני!

אני רציני לחלוטין. וגם אתה מפריע לי לגזור את שטיח האמבטיה שלנו-מחר בבוקר אני מכין כיסוי הגה!

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אהבתי יותר את העבודות המוקדמות שלו : "וישר עומד ותא מטען פתוח" היה בזה משהו מקורי וחצוף

ועם זאת מעלה השראה.

40mh.jpg

GOT סחוג?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...