Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שי כמו שאמרתי.. יש לי 4004 אותו קניתי מהחנות, ואין לי בעייה לתת לך

לבדוק , להפך, התוצאה מאוד תעניין אותי.

ולפותח התר'ד אם יש לך חבר שיכול להביא מהדיוטי פרי את הJBL, לך על זה.

מה גם שלא ציינת שהרוקפורד משומש, אם הוא היה חדש אולי הייתה התלבטות,

במצב הזה שאתה יכול לקנות JBL מהדיוטי או רוקפורד משומש, הJBL מומלץ בחום.

Race Smart

• תגובות 164
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני התלבטתי בין הרוקפוד לבין הJBL וגם לי הייתה אפשרות ללכת על משומש ואף יותר יקר

בסוף הלכתי על הJBL כי הוא חדש ויש הבדל יד שניה או חדש וגם לפי מה שהבנתי אין הבדלים באיכות אולי ממש קטנים

אני מקבל אותו ביום שלישי ומקוה שעשיתי בחירה טובה ואחי תתחדש על המגבר שתקח שתיהם טובים

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

יותם, מהיכן אתה בארץ ?

ומתי יש לך זמן להקדיש למטרה ? (ביום ראשון אני חוזר לבסיס לשבוע..)

(דרך אגב מצטער לא זכור לי שהצעת לי בעבר..)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אין ספק שמוצרים של חברת רוקפורד טובים ואיכותיים אבל בהרבה מקרים משלמים יותר והרבה יותר רק בגלל השם.

לגבי שני מגברים אז שניהם דומים מאד אחד לשני וקשה מאד לקבוע איזה מהם יותר איכותי או יותר טוב.

רוקפורד יותר יקר מJBL בגלל שתי סיבות:

1. שם של רוקפורד

2. עיצוב ( על העיצוב משלמים יותר, אני מתכוון לפאנל נוצץ וכבלים מוסתרים ).

תסלח לי שאני קוטע אותך, אבל JBL קיימת 70 שנה ויש להם "שם" מספיק טוב בעולם.

הסיבה שאתה משלם על הרוקפורד יותר,

אתה משלם יותר בגלל תימכור בארץ, ובגלל העובדה שכתוב עליהם, "MADE IN USA".

מסקנה ? מימנת עקרונות של חברה למכור מוצרים אשר כתוב עליהם MADE IN USA.

האם המוצר איכותי יותר ? האם מוצר שמיוצר בסין פחות טוב ? ... אני חושב שלא.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אבל זה חלק מעניין התמחור!

לדוגמא, ציור מקורי של אמן (אפילו פושט לא משהו מיוחד) אל מול חיכוי (לא הדפסה) של ציור אחר.

ציור מקורי של אמן, יחיד מסוגו יעלה פי כמה מונים יותר, אפילו שהחיכוי נראה כמו המקורי.

למה? בגלל שזה נדיר, שונה ונותן הרגשה של "יוקרה".

אין מה לעשות התמחור של מוצרים לא תלוי רק בטיב המוצר אלא בעוד כמה דברים כמו שם (ורוקפורד עדיין טוב יותר מ JBL) מראה ועוד.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

שיבי על סמך מי קבעת שרוקפורד יותר טובה מJBL ?

(יותם, מה הסיכוי שאני פוגש אותך עוד היום ? יש לי כבר אינטרס אישי בכל התרד המגוחך הזה.)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

התכוונתי מבחינת שם בלבד.

אי אפשר להשוות ככה חברות.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אני אומר קח תjbl גם יותר זול ,גם יותר חזק ומה גם שאי אפשר להבחין בין איכות של מגברים של חברות מוכרות.

חתימה עד 3 שורות.

פורסם

על סמך מה מישהו יכול לומר שROCKFORD טובים יותר מJBL?

אני לא מתכוון דיעות אני מתכוון מעשי

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

גמני באותה דילמה! בין שני המגברים הנ"ל , ועדיין אין תשובה חד משמעית:S

שי, זכור לי שבדקת ב JBL , בדקת הרוקפורד אצל יותם? אם כן נשמח לחוות דעת ולהבדלים בין שניהם!

ותודה לך ולכל אלה שמנסים לעזור.

עריכה:

עוד שאלה , מבחינת הספקים הם אותו דבר? כי מוצהר 104 לJBL ו 50 לרוקפורד , איך בדיוק הם אותו דבר מבחינת עוצמה ? ההצהרות הנ"ל לפי CEA 2006

פורסם

דווקה אני ראית 3 אנשים הJBL מתחמם להם כמו מטורף ומפסיק לעבוד....אני אישית הייתי מעדיף את רוקפורד אם היה צריך לגרד עוד 200שקלים.....

פורסם
למה אתה מאמין לבדיקה של JBL ולא לזו של רוקפורד? הן שתיהן נעשו באותו תקן מתירני,

ולכן הגיעו להספקים כאלה. הטענה שלי היא שהרוקפורד עושה את העבודה יותר טוב,

אם זה חיתוך יותר מדויק, או אולי יותר כוח להזזת אלמנטים ואולי בגלל שהעין שלי סונוורה

מהכיסוי המבריק שלו.

והJBL אחרי חצי שעה עבודה היה חם לאללה כשהרוקפורד אחרי נסיעות של שעות באוטו

במזג אויר חם לא התחמם בשיט.

אם זה מבחן לאיכות חומרים? לא זה לא. אם זה מבחן לRMS? לא זה לא.

אבל אם יש את הברירה, והבן אדם יכול לשלם עוד 300 שקל, שזה ההבדל כאן,

ואולי לקבל חומרים אולי בטיפה יותר עמידים, שווה לו. זו דעתי.

זה שהרוקפורד לא מתחמם זה רע מאוד - זה אומר שכל החום נשאר על המעגל ולא מצליח להוציא אותו החוצה לצלעות הקירור...

וזה שהJBL מתחמם זה מצויין זה אומר שצלעות הקירור מצליחות לספוח אליהן את החום ודרכן לקרר את המגבר.....

אגב אצלי אחרי סאב שמוציא את כל העוצמה מהJBL הזה...וקומפוננט ששואב אותו כמו שצריך....נסיעה בווליום מ-א-ו-ד גבוה...טבריה הלוך חזור (סיפור של שעתיים וקצת) בחום מטורף של צהריים

לא נכנס לי לפרוטקשן אפילו לא לרגע...ועוד אצלי לא היתה התקנה אופטימלית כי הסאב "חונק" את המגבר אין לא יותר מידי חלל מסביבו....ואין לו מאוורר

פורסם
זה שהרוקפורד לא מתחמם זה רע מאוד - זה אומר שכל החום נשאר על המעגל ולא מצליח להוציא אותו החוצה לצלעות הקירור...

וזה שהJBL מתחמם זה מצויין זה אומר שצלעות הקירור מצליחות לספוח אליהן את החום ודרכן לקרר את המגבר.....

אגב אצלי אחרי סאב שמוציא את כל העוצמה מהJBL הזה...וקומפוננט ששואב אותו כמו שצריך....נסיעה בווליום מ-א-ו-ד גבוה...טבריה הלוך חזור (סיפור של שעתיים וקצת) בחום מטורף של צהריים

לא נכנס לי לפרוטקשן אפילו לא לרגע...ועוד אצלי לא היתה התקנה אופטימלית כי הסאב "חונק" את המגבר אין לא יותר מידי חלל מסביבו....ואין לו מאוורר

ומי בדיוק קבע שאם הוא לא מתחמם, ולא התכוונתי לסתם מתחמם אלא לרותח,

יש לו חום מסויים, אז זה לא בסדר?

אם המגבר לא מתחמם, וגם לא נכנס לפרוטקשיין אז זה לא בסדר?

כי שלא לא נכנס לפרוטשיין, גם כאשר הוא היה חנוק בתוך הבנייה שעשיתי לו, כשמעליו סגרתי לו את הפתח היחיד שהוא יכל לקבל אויר ממנו באמצעות קרש עליו שמתי דברים, ועדיין

לא התחמם (ממש חם, לא סתם חמים) וגם לא נכנס לפרוטקשיין.

הקיצור ולעניין, המבחן האמיתי אכן יהיה כMIKMIK יחזור מהצבא ואז אנחנו נבדוק במה דברים אמורים

מבחינת הספק.

Race Smart

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...