Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני לא אמצא רכב בחיים !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סעמק , עוד פעם בדיקה, עוד פעם נזילה בשסתום של ראש מנוע ונזילת שמן קטנה במכמה מקומות ובלאי גבוה בגיר ובמנוע ועוד כמה דברים,,,,,,,,, נמאס !

בני ישראל, כמה זמן אצטרך להתהלך במדבר עד שאמצא 206 1600 אוט' 5 דלתות נורמלית?!

פורסם

תעשה סיבוב מסביב לכיכר...

ובנימה אופטימית,בסופו של דבר תמצא את מבוקשך צריך רק להתאזר בהמון סובלנות...

:???:

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

:shock:

:|

ממש רחמים , מעניין מה היה קורה אילו חיפשת אלפא GTV 3.0 , או קופה 5 ציל' , 106 GTI\ראלי , BMW 325 ידנית או כל נדירה אחרת...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
סעמק , עוד פעם בדיקה, עוד פעם נזילה בשסתום של ראש מנוע ונזילת שמן קטנה במכמה מקומות ובלאי גבוה בגיר ובמנוע ועוד כמה דברים,,,,,,,,, נמאס !

כל עקבה לטובה אחי נכון שהולך כסף על בדיקות וזמן אבל בסוף תמצא את הרכב..

בהצלחה

מגאן קופה 1.6

פורסם

אל ייאוש, הרכב שלך "יצוץ" בסופו של דבר ותמצא אותו.

לא קל למצא רכב תקין שעומד בכל הדרישות, ועדיף לך להמתין מעט עד אשר תמצא רכב שלא עבר "טראומה":wink: .

בהצלחה בחיפוש

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

למה ישר בדיקה, לא חבל על הכסף? תעשה בדיקה בעצמך לפני שאתה לוקח את הרכב למכון. תבדוק שמן ותיראה שאן שם מים, תבדוק את מערכת הקירור ותראה אם יש מים או נוזל קירור ירוק, תבדוק גם שאן שמן או חלודה במים. תחפש נזילות בתא המנוע ותיזחל מתחת לרכב. בדוק את הפח מתחת לגומיות, ותציץ בתא המטען מתחת לשטיח. שים לב שהמרווחים בין חלקי הפח שווים.

אתה מתבכיין על מציאת פיז'ו 206? :shock: נסה לחפש אסטרה GSI. חצי שנה חיפשתי והצקתי עם שאלות לחצי מהפורום!

פורסם

טוב , אחרי 2 206 שלא צלחו בבדיקה ועוד 206 שאחרתי אליה ב10 דקות ולקחו לי אותה

אני פורש מהמירוץ, חודש וחצי בלי רכב בבית בכלל זה יותר מדיי, ביי ביי 206 1600

מחר אני ילך לעשות בדיקה ליאריס 01 , מקווה רק שהיא תסחוב לי לירושלים עד הצפון ואילת...

משתלם לשלם מחירון 65 אם היא במצב טוב או עדיין אפשר להוריד ?

פורסם
מחר אני ילך לעשות בדיקה ליאריס 01 , מקווה רק שהיא תסחוב לי לירושלים עד הצפון ואילת...

עכשיו נתקעת, בגלל שהכותרת שלך לא מצביעה על הנושא הנכון, אלא על ההתבכינות שלך. אנשים לא יכנסו לת'רד, ואתה לא תמצא רכב.

סוף מעשה במחשבה תחילה.

פורסם

אתה יכול לקנות את הג'אסטי שלי, אין לה נזילות, אין לה בעיות בראש מנוע, והיא סוחבת מירושלים לצפון ומהצפון לאילת ומאילת לצפון ומהצפון לת"א או בעצם 13000 ק"מ בחצי שנה.

או בנימה טיפלה יותר רצינית:

צא מזה, נזילת שמן ניתנת לתיקון, היא גם די לגיטימת ברכב שנע X זמן בכביש.

יש לך את האפשרות להתפשר עם הקונה, ויש לך את האפשרות לקנות רכב חדש מלובינסקי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

היאריס זה הבחירה הנכונה רכב אמין בטרוף שום דבר לא מתקלקל ולא מתפרק כמו ב 206 אני לא מבין אך הויאו את האוטו הזה מהמפעל...

פורסם
טוב , אחרי 2 206 שלא צלחו בבדיקה ועוד 206 שאחרתי אליה ב10 דקות ולקחו לי אותה

אני פורש מהמירוץ, חודש וחצי בלי רכב בבית בכלל זה יותר מדיי, ביי ביי 206 1600

בחירה הרבה יותר טובה מה206 .

אל תדאג, היא תיסחוב גם תיסחוב, ההפרש בהספק מתקזז בפועל עם הגיר האוטומטי הגרוע של ה206.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מצאתי יאריס 2001 64 K

מחיר מחירון, ואני חושב שאני אוריד לו, אולי מחר אקח אותה לבדיקה

המוכר אומר שזה של אבא שלו נשמע קצת כמו טיפוס מפוקפק בטלפון, ואומר שאבאל'ה בן 80 חחח

צבע לבן,

תחלס אם נקנה נשים ג'נט והיא תהיה בובל'ה

• תוכן חדש...