Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום רביעי עברתי טסט.

עכשיו מה אני צריך לעשות בשביל לנהוג ברכב? (ביטוחים וכדומה)

לילה טוב..

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

דבר ראשון זה ללכת לשלם את הרישיון בסניף הדואר (לא זוכר את העלות בין 100-200 ש"ח).

אחרי זה תענה על השאלות הבאות:

האם אתה קונה רכב רק בישבילך? או שמא אתה נוהג על רכב של ההורים (אח) שלא כלול בו ביטוח נהג צעיר?

-אם אתה נוהג על רכב ללא ביטוח נהג צעיר (והינך בקטגוריות נהג צעיר) אז עלייך להתקשר לביטוח ולהודיע להם שאתה רוצה להוסיף לרכב המדובר ביטוח נהג צעיר (תוספת תשלום כמובן), הם ידפיסו לך טופס ביטוח חדש(למייטב זיכרוני) ואתה יכול לנהוג.

-אם הנך נוהג על רכב שכלול בו כבר ביטוח נהג צעיר (מה שעלייך לברר) אתה יכול פשוט לקחת את מפתחות הרכב ולנהוג (עם מלווה כמובן).

-אם אתה מתכוון לרכוש רכב לשימושך העצמי, שתרכוש אותו, עלייך לפנות אל הביטוח ולבקש לעשות ביטוח חובה (צד ג'+מקיף זה לשיקולך האישי) ולהוסיף גם ביטוח לנהג צעיר.

*אם הנך נהג חדש וצעיר ואתה קונה רכב משלך, רצוי שתצהיר בביטוח שאחד ההורים שלך הוא הנהג העיקרי ובכך תחסוך אלפי שקלים.

בהצלחה ומזל טוב, והכי חשוב שתנהג בזהירות.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

ובכן ביטוחים וכדומה...........

1.תגיד לאבא להתקשר לסוכן הביטוח ויגיד שיש עוד נהג,הסוכן ידאג להכל.

2.שלט נהג חדש

:beerchug:"אתה אמור לכייף שם" ויין רייני לקווין שוונץ במירוץ שהפך לאחרון שלו :beerchug:

פורסם

אתה צריך לקבל את הרישיון שלך, כאשר הרישיון ביד שלך אתה מתקשר לחברת ביטוח ועושה ביטוח חובה וצד ג', אם זה רכב שווה כסף אז רצוי גם מקיף. זהו, רק תיקח איתך את נייר שך ביטוח חובה, רישיון ורישיון רכב (כל זה צריך להיות עליך במידה ושוטר עוצר אותך לבדיקה או משהו) ואל תישכח לשים שלט "נהג חדש"

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
-אם אתה מתכוון לרכוש רכב לשימושך העצמי, שתרכוש אותו, עלייך לפנות אל הביטוח ולבקש לעשות ביטוח חובה (צד ג'+מקיף זה לשיקולך האישי) ולהוסיף גם ביטוח לנהג צעיר.

אני הייתי מכניס את הצד ג יחד עם החובה, ואת המקיף בתור אופציה. מי שנוהג ברכב ללא צד ג הוא חמור שלא תופס בכלל עד כמה הוא יכול להסתבך בתאונה קלה מול רכב יקר, הוא יכול להגיע למצב שהביטוח של הרכב היקר יגיש נגדו תביעה על עשרות אלפי שקלים (במקרה הטוב) או הרבה יותר במקרה הרע.

לא לשכוח לנהוג עם מלווה בהתחלה.

גיא

פורסם

כן גיא אתה צודק אבל הצד ג' בא כאופציה ולא בתור חובה, אז פה אני נותן לו מיידע כללי והוא יחליט לפי השיקולים שלו אם הוא רוצה להיות "חמור" או לא.

כמובן שההיתי צריך להדגיש שמומלץ לבצע צד ג', ולתת לו את הנימוקים לגבי זה.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

אני בן 17 ולאמא שלי יש סוזוקי בלנו, שאלתי אותה עכשיו והיא אמרה שיש חובה ג' ומקיף (אשמח לשמוע איזה קומבינות אפשר לעשות שאני לא אצא "חמור")

כמה בערך זה תוספת של כסף כשאני גם אצטרף לביטוח שלה?

והאם אני יכול לנסוע בלי ביטוח צעיר ובמידה ואני אעשה תאונה אני אקבל בראש או שגם בבדיקה שיגרתית של שוטר?

אשמח לשמוע את תגובתכם:-D

פורסם

אם אתה נהג חדש וגם אם אתה לא, כדאי מאוד מאוד לעשות צד ג' כי לכל אחד מאיתנו יכול להיות שהוא יפגע קלות במכונית יוקרה ודבר זה יעלה עשרות אלפי שקלים ואז בלי צד ג' זה באלגן

האם זה נכון שאפשר לשים הגבלה על הצד ג'? כלומר שהביטוח מכסה עד סכום מסויים?

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם

לגבי מחירים, תתקשר לחברת הביטוח ותברר.

אתה יכול לנהוג ברכב, אבל המקיף לא חל עליך.

את השוטר זה לא מענין,אבל אם במקרה תעשה תאונה, הביטוח לא יכסה את העלות התיקונים.

פורסם
תגיד אחי כמה עלה טסט?

300

לא כולל 113 כי לוקחים את זה מהאגרה של התאוריה(טסט ראשון 300 כל טסט אחרי +113 = 413

פורסם

לבלנו שלכם אין מקיף וצד ג' ביחד.

זה או צד ג' או מקיף שכולל הכל.

אני מאמין שכדאי לך להוסיף את עצמך למקיף, תצטרך לשלם עוד כ 2000 שקל לשנה.

רק סע בזהירות, תנהג כמו שלמדת, תקשיב רק לעצמך ולא לחבר'ה שלך.

נהג עם מלווה כשלושה חודשים, וכמובן שלם את ב 117 שקל ואז תקבל את הפלסטיק שיהיה איתך לשנתיים הבאות.

נסיעה טובה.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

היי Life_SyStem, מזל טוב על הרשיון!

גם אחי הקטן (בן 18 ), עבר טסט שבוע שעבר..

שיהיה לך בהצלחה, תהנה ובלי לעשות שטויות.!

• תוכן חדש...