Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין ברכב עד 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות רכב בסכום של עד 80 אלף ש"ח .

הייתי רוצה לדעת מה ההמלצות שלכם ?

בכל מקרה , אני יותר מעוניין ברכב קטן וגם אוטומט , ומאוד רצוי לא משהו יפני משפחתי מגעיל כזה :-)

הבחירות שלי הם אלו :

סקודה אוקטביה 1.8T אוטומט 2001

גולף 2000 אוטומט 2001

אודי A3 1.8 אוטומט 2000

למישהו יש עצות ?

פורסם

ברוך הבא לפורום!

משהוא פה לא ברור... חוץ מזה שכל הרכבים מבוססים על אותה רצפה + - אין בניהן שום קשר (ושכולם שייכים לקונצרן VW, חסר רק שתוסיף סיאט כל שהיא)

מה אתה מחפש הרכב? אמינות, בטיחות, נוחות, הנאה מנהיגה?

מה גודל הרכב הרצוי? כמה דלתות?

למה לך לקנות אוקטביה אם אתה מעוניין ברכב קטן?

אופציה חביבה ב80K, פוקוס 2.0 (אם ניכנסת בתקציב אולי צריך להוסיף קצת) 5 דלתות. מהנה, לא גדולה, יחסית זריזה, ולא המונית במיוחד (בניגוד לדגם ה4 דלתות)

תן לנו כמה שיותר פרטים ונוכל לעזור לך בצורה טובה יותר.

גיא

פורסם

אתה כמובן צודק , לא פירטתי מספיק , קצת רקע , כרגע יש לי מיצובישי לנסר שנת 92 . אני רק בן 20 ומחפש בסופו של דבר אוטו שיהיה לי כיף איתו . זאת הסיבה העיקרית למה אני מעדיף גרמניות על יפניות , כיף בנהיגה . לגבי צריכת דלק , הלנסר עושה 7 ק"מ לליטר ולכן אין הרבה מכוניות שעושות פחות מזה , ולכן הדלק פחות מפחיד אותי . הייתי רוצה אוטו ספורטיבי אבל רובן ידניות או ממש יקרות , הסיאט כפי שציינת היא ידנית ולכן אני לא מעוניין בה . רצוי 3 דלתות אבל מוכן להתפשר על 5 , תלוי באוטו , לדוגמה גולף יש גם 5 דלתות . האוקטביה היא סתם אוטו חביב עליי .

בכל מקרה , אני רוצה אוטו משנת 2000 ומעלה , אוטומט , כיפי לנהיגה , מנוע יחסית חזק , 1800 ומעלה , שתהיה אמינה למרות שהיא בת 5 .

אולי עכשיו תוכל לייעץ לי יותר מדוייק ?

פורסם

אני ממש לא מבין אותך, מכונית בעלת תיבה ידנית תתן לך הרבה יותר שליטה ולכן המכונית תהיה יותר ספורטיבית, חוץ מזה תיבה ידנית בעלת צריכת דלק עדיפה על אוטו'.

ואם אתה כבר לוקח מכונית מקונצרן פולקסווגן תבחר בסיאט כי הכיול שלהם הוא הספורטיבי ביותר.

פורסם
אני ממש לא מבין אותך, מכונית בעלת תיבה ידנית תתן לך הרבה יותר שליטה ולכן המכונית תהיה יותר ספורטיבית, חוץ מזה תיבה ידנית בעלת צריכת דלק עדיפה על אוטו'.

ואם אתה כבר לוקח מכונית מקונצרן פולקסווגן תבחר בסיאט כי הכיול שלהם הוא הספורטיבי ביותר.

הבחור רוצה אוטומאט, אין פה מה לשכנע :)

הייתי הולך על סיאט איביזה אבל רובם ידניות..

למרות שלא חסר אוטומאטיות קופה.. תחפש אחת..

פורסם

כפי שכבר אמרתי, פורד פוקוס שני ליטר. אוטומטית, מתנהגת (הרבה יותר טוב מגולף) זריזה (שוב יותר מגולף 2.0 מקבילה) המינוס היחידי הוא בפנים שהוא מעט לא מבריק, אם כי ב2.0 ג'יה הוא לא רע. (הפוקוס לא ממש יפנית, אבל גם לא גרמניה).

אם אתה רוצה את אחת הגרמניות, אם תמצא A3 1.8T אוטומטית היא יכולה להיות חביבה. אם כי הפוקוס תהיה מהנה יותר לנהיגה, ולA3 יהיה פנים עדיף משמעותית, ופוזה עדיפה, השאלה מה חשוב לך. האחזקה של הפוקוס תהיה גם זולה יותר.

תבדוק מחירי ביטוח לA3 לפני שאתה רוכש אחת, אין לי מושג מה המחירים אבל זולים במיוחד הם לא.

גיא

פורסם

לגבי הפורד פוקוס , באופן אישי אני לא אוהב פוקוס וחוץ מזה שאני לא יודע עד כמה האמין הפוקוס , בנוסף כמו שכבר נכתב הוא הרבה פחות יפה מהמכונויות שציינתי וגם פחות מאובזר . לגביי האיביזה כמו שאמרתי אני רוצה רק ידני בתור תושב תל אביב אני לא מתכוון לעמוד כל יום בפקקים עם הילוכים . ועדיין לא ראיתי תגובות למכוניות שציינתי ...

דרך אגב , מישהו אולי יודע את הצריכת דלק של GOLF V5 שנת 2000 ?

פורסם

ל XENON - הרכב די נאה, בעיקר בגרסת ה3 דלתות. לא מדובר ברכב הפוזה המושלם, אבל מפה להאם אין רכב עם פחות פוזה יש מרחק גדול, זה לא יאריס וורסו. בנוסף אם תשאל אנשים ברחוב מה דעתם על הA3 מול גולף, למי יש תדמית עדיפה, אני הייתי מהמר שהA3 היתה מנצחת.

11402.jpg

לפותח השירשור, אתה כותב בצורה לא ברורה... האם ניסית לשאול עד כמה הפוקוס אמינה? כנראה אמינה יותר מגולף ואאודי. בכל מקרה מדובר ברכב אמין מאוד.

לגבי הרכבים שרשמת - אוקטביה, איפה הפוזה בה בדיוק? מכוערת למדי, וגדולה, רד ממנה.

בין הגולף לA3, הייתי הולך על הגולף כי המחירון נמוך יותר ואפשר להשיג מודל גבוה יותר באותו תקציב. אלא אם כן אתה מעדיף את הA3 בגלל התדמית המעט עדיפה (עניין של טעם)

גולף V5 עם 150HP לא זריזה במיוחד עם גיר אוטומטי.

גיא

פורסם

גיא

תודה על התגובה .

את האמת דיברתי על גולף גירסת ה170 כ"ס . רציתי לקנות כזאת עד שגיליתי שהיא עושה 4.5 ק"מ לליטר אז תהיתי אם מישהו אולי יודע כמה היא צורכת .

המחירון של שתי המכונוית זהה רק עם הבדל של שנה אחת . כלומר אודי שנתון 2000 עולה כמו גולף 2001 . השאלה מהתחלה הייתה מה עדיף מבין שניהם ...

פורסם

אין הבדלים משמעותיים בין שני הרכבים בגרסאות הרגילות, קרי שני ליטר לגולף, ו1.8 לA3.

ואם אני לא טועה בשנת 00 הגולף עם 150HP ולא 170. בנוסף אין סיכוי שגם גרסת ה170 עושה 1 ל 4.5. לדעתי למי שינהג חזק עם הרכב יכול להגיע ל 1 ל 6, אולי קצת פחות, לא ל1 ל 4.5.

גיא

פורסם
אני לא מעוניין במכונויות מהסוג שציינת ( פנדה , גטס ) אמרתי שאני רוצה משהו כיפי לנהוג בו .
איך רכב אוטומטי מסתדר ביחד עם "משהו כיף לנהוג בו"?!

תרד טיפה בשנתון (2005) ותקנה פונטו 16V ידנית - ביצועים יותר טובים מכל אלו שהזכרת.

ואם אתה רוצה באמת משהו כיפי, תמצא פונטו אבארת' (סביבות 2002)

• תוכן חדש...