Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הבנתי מחבר שלי שסט ממוצע עולה 100 שקל ,הוא גם אמר לי שסט טוב עולה 170 שקל ובו אתה מקבל קבל rca של לייטינג אודיו .

האם זה משנה של איזה חברה הכבל של הrca? כי סה"כ הקבל נועד להוליך מידע תקנו אותי אם אני טועה.

תודה לעונים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קנה כבלים ב100 שקל.....סעה לאוטודיפו יש להם RCA עבה ואיכותי מאוד ב35שקלים,שהמבינה שלו זהה לRCA של לטנייג שעולה 100שקל.........

פורסם

ערכת חיווט מלאה של EXPLOSION 8G תעשה את העבודה ותתן תמורה מעולה .[מחיר בין 89-99 שח בחנויות השונות]

גם הRCA בערכה לא עושה שום בעיות ושום בטיח.

תתחדש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אין לי קישור אבל קניתי ברשת אוטו דיפו שם מוכרים סט שכזה .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אכן כבלים נועדו להעביר את האות שלנו.

הבעיה ברכב, שיש להם ייעוד נוסף וזה לדחות רעשים.

ולכן אני ממליץ לך לנסות למצוא בתקציב שלך כבל שזור.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אם אתה מתכוון להשקיע הרבה כסף על מערכת וחוסך בחיווט אז חבל ולא מומלץ.....

חיווט הינו חלק בלתי נפרד אם לא מהחשובים ביותר במערכת הרי מה שווה כל המערכת אם הכבל RCA הוא כבל פשוט ומעביר רעשים או שאחרי כיפוף קטן של ההתקנה ייגרום לך לניתוקים של הסאונד ואתה ביכלל לא תבין מאיפה זה.

לא חבל ?

יש משפט חזק שאומר : " אני לא מספיק עשיר בשביל לקנות משהו זול......" והמבין יבין.

פורסם

שמתי חיוט של רוקפורד שקניתי ב160 ש"ח בחנות באשקלון

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אל תחסוך בחיווט לאוטו, גם אם זה RCA וגם אם זה חיווט לחשמל שמגיע למגבר

אני אישית השקעתי בסביבות ה500 שקל לחיווט 3 RCA

וחיווט של 4G עם מפצל ל2 של 8G, כמובן עם בית פיוז איכותי והכל

אני עשיתי את העבודה ככה שחסכתי כאן קצת כסף לעצמי...

יש לי 2 RCA של LIGHTNING ,

1 של STINGER

וכל הכבלים של החשמל הם של SOUND QUEST.

מערכת טובה מתחילה פה.

• תוכן חדש...