Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עדכון רכב חדש mg s6

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קיבלתי רכב חדש mg s6 ויש תופעה אקראית שבעת שיחה, הצד השני מפסיק לשמוע אותי כאילו אני על mute. בבדיקה מול פורומים בעולם, התקלה מוכרת ויש עדכון של המערכת. הייתי במוסך מסויים ואמרו שאין פתרון. אני מחפש מוסך מורשה mg שיוכל לעשות לי עדכון תוכנה מבלי להתעצל. כמובן בתשלום שלא יהיה ספק. 

עריכה אחרונה על ידי eyaltikva
פורסם

שמעתי שעושים במרכזי לובינסקי שורק

אגב הייתי ממש לפני רכישה של הרכב והשארתי מקדמה עשיתי נסיעת מבחן חצי שעה ממש אהבתי אותו ולצערי זה נפל כי הרכב רחב מדי לחניה שלי ויש לי קיר בצד אחד לא אוכל לפתוח את הדלת כמו בצורה נוחה.

• מבאס 1

פורסם
לפני כשעה, eyaltikva כתב:

כמובן בתשלום שלא יהיה ספק

שום סיבה בעולם שתשלם עבור עדכון תוכנה.

צור קשר עם השירות של לובינסקי. 

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
בתאריך 7.6.2026 בשעה 06:40, TZR84 כתב:

לצערי זה נפל כי הרכב רחב מדי לחניה שלי ויש לי קיר בצד אחד לא אוכל לפתוח את הדלת כמו בצורה נוחה.

לפסול רכב על רוחב?

זה צריך להיות באמת משהו חריג. (ואני לא מפחית מהחשיבות של חניה שמורה ומצוקת חניה בכלל).

הרי כל הרכבים מאותה קטגוריה באותו רוחב פחות או יותר, סנטימטר לפה, שני סנטימטר לשם.

אלא אם החלטת לעבור לרכב צר במיוחד. טויטה אייגו למשל.

לי היה פעם את הרכב הכי צר בסביבה, רק 142 סנטימטר, לא כולל מראות.

אם משהו היה חוסם אותי, הייתי יכול לצאת או להכנס ממושב מנוסע.

אבל זה היה פעם, וזאת הייתה מינימיינור כמו של "מיסטר בין".

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
פורסם (נערך)

לשמחתי וצערי יש לי 3 מתבגרים מגודלים שלא מפסיקים להתלונן.

אני היום עם 3008 הדלת נפתחת בעדינות וזהירות והכל בסדר בלי פגיעה בקיר אפשר להשתחל בצורה סבירה. אבל הם לא מפסיקים להתלונן על הרוחב כתפיים והתעלת הינע באמצע שמפריעה לרגליים (ונעזוב את זה בצד שהייתי ילד היינו משפחה של 5 בפיאט אונו ופורד פיאסטה בלי מזגן עם המזוודות עלינו ואף אחד לא היה מצייץ כי אחרת אבא היה עושה מבט במראה :) ).

ההפרש בין ה3008 לMGS6 הוא 8 ס"מ ברוחב ללא מראות שזה המון (184 ס"מ לעומת 192 ס"מ עם דלת גדולה יותר) וזה כבר יגביל אותי בפתיחה נוחה. (SUV-C לעומת SUV-D)

הרוחב והמרחב במושב האחורי מדהים והאוטו נוסע נפלא זה נפל לצערי רק על הסעיף הזה אחרי שכבר שילמנו מקדמה. אנחנו עוד חושבים על פתרון.

לפני 5 שעות, IsraCar כתב:

ואני לא מפחית מהחשיבות של חניה שמורה ומצוקת חניה בכלל

לא רק מצוקת חניה אלא גם החובה בחניה פרטית כדי למקם עמדת טעינה.

עריכה אחרונה על ידי TZR84
  • מעניין 1

פורסם

פשוט הזייה.

התקשרתי למוסך שרפי לין המליץ, היה איתי על המחשב ואמר שהוא רואה שאין עדכון תוכנה (לא יודע אם זה באמת אפשרי מבלי להתחבר לרכב, אבל מילא).

בעולם מודעים לבעיה וכותבים שיש עדכון תוכנה כבר לפני חודשיים לפחות.

באמת שלא מבין מה עושים. מה הבעיה של המוסך לחבר מחשב ולעדכן. 

פורסם

עבדתי במוסך מורשה יבואן (פיאט) כשתוכנת ניהול המוסך פועלת ברשת המוסכים 

ובהקלדת מס' רישוי המכונית עולה מייד על המסך אם יש ריקול או עדכון טכני כלשהוא למכונית הזאת

וזה מיבואן הרכב שכמובן מקבל זאת מיצרן הרכב.

יתכן שיבואן MG לא קיבל עידכון תוכנה כזה.

בברכה  -  רפי לין

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...