Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קח, מצאתי לך אותם שזה אחד לאחד מה שיש לך במק"ט שונה ווידאתי 4 פעמים הפעם 🙂 . בישראל, במחיר 69 ש"ח לאחד. פשוט צריך לדעת איך לחפש:

https://www.mkmotors.co.il/חנות/0241145523?srsltid=AfmBOoqJlxOeuigxFIZIzXpxGUAfXnsx6SqUz0kSHBqoogAm4Vfk7IhN

עריכה אחרונה על ידי נירו72
  • אהבתי 2
  • תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, נירו72 כתב:

קח, מצאתי לך אותם שזה אחד לאחד מה שיש לך במק"ט שונה ווידאתי 4 פעמים הפעם 🙂 . בישראל, במחיר 69 ש"ח לאחד. פשוט צריך לדעת איך לחפש:

https://www.mkmotors.co.il/חנות/0241145523?srsltid=AfmBOoqJlxOeuigxFIZIzXpxGUAfXnsx6SqUz0kSHBqoogAm4Vfk7IhN

תודה, אלוף.

יכול להיות אבל שזה מצת פלטיניום והאחרים שדיברנו עליהם כאן היו אירידיום?

עריכה אחרונה על ידי hondacivic02es
פורסם (נערך)
לפני 47 דקות, hondacivic02es כתב:

תודה, אלוף.

זה פלג זהה לחלוטין לזה שיש לך כולל הכל. הדבר היחיד ששונה זה המק"ט כי בקונצרן ואג יש הרבה מק"טים לאותו מוצר. אם תעשה בדיקה לפלג לפי מס' שלדה VIN כפי שנהוג לעשות בארץ, גם יגידו לך שזה מתאים וזהה למה שיש לך.

עריכה אחרונה על ידי נירו72
  • אהבתי 1
פורסם

לפני כשעה, hondacivic02es כתב:

תודה, אלוף.

אוקיי אתה צודק, בדקתי שוב, יש הבדל. זה פלג מתאים אבל גרסה ישנה יותר מפלטיניום, והחדש מאירידיום. אבל מכיוון שזה כבר עלה לי העצבים החלטתי שחייב למצוא את זה ויהי מה. מצאתי לך בארץ ויש אותו לאבי. אומנם מופיע שם כרגע שיש רק אחד, אבל בטלפון אני בטוח שאם היית צריך היה מארגן לך עוד 2. וכל פלג אירידיום מקורי ב-75 ש"ח. בישראל. 

https://www.justmotor.co.il/product/פלג-מצת-bosch-ya5kip80

פורסם
לפני 10 שעות, נירו72 כתב:

אוקיי אתה צודק, בדקתי שוב, יש הבדל. זה פלג מתאים אבל גרסה ישנה יותר מפלטיניום, והחדש מאירידיום. אבל מכיוון שזה כבר עלה לי העצבים החלטתי שחייב למצוא את זה ויהי מה. מצאתי לך בארץ ויש אותו לאבי. אומנם מופיע שם כרגע שיש רק אחד, אבל בטלפון אני בטוח שאם היית צריך היה מארגן לך עוד 2. וכל פלג אירידיום מקורי ב-75 ש"ח. בישראל. 

https://www.justmotor.co.il/product/פלג-מצת-bosch-ya5kip80

קודם כל תודה לך.

לגבי אבי, אני זוכר שדיברתי איתם (יותר נכון הייתי אצלם, נסעתי במיוחד, הם כמעט אף פעם לא עונים לשיחות\הודעות), והוא אמר לי שאין להם במלאי וגם לא יהיה ניתן להשיג בקרוב. אנסה שוב.

פורסם
לפני שעתיים, hondacivic02es כתב:

קודם כל תודה לך.

לגבי אבי, אני זוכר שדיברתי איתם (יותר נכון הייתי אצלם, נסעתי במיוחד, הם כמעט אף פעם לא עונים לשיחות\הודעות), והוא אמר לי שאין להם במלאי וגם לא יהיה ניתן להשיג בקרוב. אנסה שוב.

כנראה תפסת תקופה נקודתית שיש בעיה להשיג אותם. מאז המלחמה בישראל כל המלאים בחוסר תמידי כמעט כי האספקה לא עומדת בביקוש, וגם בפלג הספציפי הזה ראיתי שמקורי כמעט בכל חנות גם בחו"ל כותבים "אזל המלאי." או שיש בעיה כלשהי בבוש, אולי מחסור באירידיום, או שמחכים לנקות מלאי להוציא סדרה חדשה. מעולם לא נתקלתי בפלג שכ"כ קשה למצוא. באופן כללי הרבה יותר קשה בימינו למצוא חלפים מלפני כמה שנים. כנראה שזו הסיבה שהזיופים נמכרים בכזו מסה.

• אהבתי 1
פורסם

דרך אגב, אני אחרי שבוע של נסיעות מאז כל הסיפור הזה, ולא ידעתי כמו מצתים חדשים ומתאימים יכולים לשנות את התגובה של הדוושה והחדות.. זה עדיין מנוע ליטר אבל חזרה החדות והתחושה שהמנוע מגיב כמו שצריך ולא עייף.. חשבתי כל הזמן שזה איכות הדלק בתחנות שאני מתדלק.. יכול להיות שגם הקוילים משפיעים פה? 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...