Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אשמח לסיוע מבעלי ניסיון:

הרכב תוצרת צ'כיה, ומשתייך לתת-דגם נדיר יחסית בארץ, בגלל התיבה הידנית.

לאחרונה, התגלתה תקלה בסטרטר כבר עבר שיפוץ בעבר, בגלל מחסור בחלפים מתאימים. הפעם, אין אפשרות לשפץ, בגלל אופי התקלה, וכל ניסיון של המוסך למצוא סטרטר חדש/משומש אך תקין עלה בתוהו. 

האם מישהו כאן יכול להמליץ על אתרים בחו"ל משם ניתן להזמים חלפים שהם אמינים ומחזיקים מלאי של חלפים גם לדגמים פחות נפוצים? איפה ניתן לבדוק את פרטי המכלול הנדרש, כדי לוודא שאני מזמינה חלק שיתאים לאוטו? (במוסך, עשו ניסיון עם שני סטרטרים חדשים שעל הנייר נראו מתאימים, ובסוף התבררו ככאלה שלא ניתן להתקין בדגם שלי).

תודה רבה מראש לכל מי שיהיה מוכן לחלוק מניסיונו.

יום בטוח, שקט ומוצלח לכולם!

עריכה אחרונה על ידי ליהי
פורסם

אני קורא באתר הזה מספר חודשים, יש לי i20

לפי מה שידוע לי 2 האתרים האהובים פה הם ak24parts ו cars245. אני לא יודע מאיזה מדינות האתרים האלה, אבל הם מאירופה

יש סטרטר ל i30 ב ak24parts, אם תגידי לנו את קוד המנוע שלך נוכל למצוא בדיוק לינק מתאים

את יכולה גם לחפש שם לבד, את נכנסת ליונדאי ואז i30 ואז בחיפוש starter 

פורסם
לפני 34 דקות, ליהי כתב:

כבר עבר שיפוץ בעבר, בגלל מחסור בחלפים מתאימים. הפעם, אין אפשרות לשפץ, בגלל אופי התקלה, וכל ניסיון של המוסך למצוא סטרטר חדש/משומש אך תקין עלה בתוהו.

נסי להבין מהמוסך/משפץ על איזה חלק מדובר, ואולי תוכלי למצוא אותו בחו"ל, במקום לרכוש את כל הסטרטר. המק"ט של הסטרטר הוא כבר התחלה לחיפוש (starter 6546464 parts).

פורסם (נערך)

באתר חברת הסטרטרים הזו AS-PL ישנם בצד ימין מקט"ים שלהם לחלקי הסטרטר שאותם ניתן לחפש אם ניתן לרכוש. מהמק"טים שלהם אפשר לנסות להגיע לאותו חלק של חברות אחרות. אז בסופו של דבר מחליפים רק את החלק הפגום של הסטרטר אם אפשרי.

https://as-pl.com/en/p/S3112

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם (נערך)

תיגשי עם הסטרטר הישן לתורגמן  המפעל 4 תל אביב קרית המלאכה הוא ישפץ  לך  אותו  ,  לא נראה לי שכדאי לחכות  לחלקים  מחו"ל  . 

עריכה אחרונה על ידי ronrobin
פורסם

תודה רבה לכולם!

במוסך אבחנו גם רעש באלטרנטור ששופץ אף הוא לפני מספר שנים ולא ניתן לשיפוץ כעת.

המק"ט של הסטרטר 361002B302, הוזמן בינתיים באמצעות חברים שיביאו את החלק מפולין.

המק"ט של האלטרנטור 373002B750, אבל פה יש CATCH: המק"ט מתייחס לשני אלטרנטורים שנבדלים בצורת ההתקנה שלהם. לאחר בדיקה לעומק, התברר כי הבחירה בין הדגמים קשורה לסוג הסטרטר. בדגמים הידניים של יונדאי I30, קיימת מערכת STOP & GO שלא קיימת בגמים האוטומטיים. הסטרטר המתאים למערכת זו הוא מסוג ISG. האלטרנטור צריך להתאים לסטרט כזה. החלק יגיע גם הוא עם החברים מפולין - בתקווה שבזאת תסתיים הסאגה והרכב יחזור לתקינות מלאה.

בזכות התשובות של החברים כאן, יש לי עכשיו כתובות של אתרי חלפים בחו"ל, למקרה שאזדקק בעתיד. תודה רבה ונהיגה בטוחה!

• אהבתי 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...