Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקופת החוזה 12-18  חודשים. הוא נוסע כ 25-30 אלף ק"מ בשנה. כך שמדברים על 25-45 אלף ק"מ לחוזה ויש בתקופה זו החלפת סט צמיגים מלא כלול בעסקה.

ככה אני מבין את זה.

מנגד יותר ממגיב אחד מציג את זה שמדובר על 90,000 ק"מ בתקופה החוזה או 60,000 ק"מ.

זה אני שמפספס משהו?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הוא כתב החלפה עוד שנה שנה וחצי. אם זה באמת נקודת היציאה, זה לא רע.

ואז הקטע של הצמיגים לא מטריד בכלל.

אולי הטעיתי כי השווה לרכב פרטי שהיה קונה ונוסע איתו שנתיים שלוש ואז עושה 60 עד 90אלף.

צודק מי שכתב שלא מעניין כמה הרווח של הליסינג, מה שרלוונטי זה שצריך לקנות רכב באיזה 100 עד 120 אלף ומעלה, ככל שהוא עם פחות קמ ככה יהיה יקר יותר, ואז למכור אותו.

כמה הירידת ערך בשנתיים שלוש?  נניח 15 לשנה, קח עוד ביטוח ג ומקיף לפחות 6500 שח, טסט עוד 1500 שח נניח, טיפולים 2 בשנה נניח 2500 שח ואני עדין, צמיגים עוד 800 לשנה,  בטח שכחתי משהו, כבר אתה על 2200 שח הוצאה חודשית, אז הוצאת פה 2700+100 שח בחודש על ליסינג עם השבה לקדמות. עוד 600 שח בחודש, סה"כ נשמע שווה בשביל זה.

רק אם אתה לוקח משהו של SEAT או סקודה - תבדוק שהגיר לא גמור, קח אותו לאיזה פקק מאומץ. כי הם לא יתקנו גיר כל עוד אין תקלה.

פורסם

היי,

העסקה היא ל-18 חודש, 
כל תאונה מכוסה, כאשר גובה השתתפות שלי היא במקסימום 1200 שקל לפי החוזה.
עניין הצמיגים פחות מטריד אותי האמת, יש לי החלפה של סט אחד, גם אם כשאקבל את הרכב והוא במצב שחוק מבחינת צמיגים, אבצע החלפה, ויש לי שנה וחצי של שקט.

אני חושב שעניין ירידת הערך הוא יותר גבוה מה-15 שחישבת קודם, בהתחשב בזה שבלוח יד 2 סיאט אטקה שנת 2022/2023 עולה משומש שנסע סביב 120/130 אלף, ובהתחשב בזה שאני אסע עוד 40 אלף לפחות בשנה וחצי, אני חושב שהירידת ערך תהיה יותר לכיוון ה-25/30 אלף בשנה וחצי. וגם פוטנציאל תקלות, שאני אצטרך לקוות שלא יתפוס אותי. כמו כן עלויות הריבית על הלוואה.

ובתור עצמאי אני מתקזז כ-40 אחוז על החשבונית (בפועל בגלל ענייני המיסוי, ורמת השכר שלי, זה יהיה בנטו משהו כמו 450/500 שקל הטבה).

לגבי עניין הגיר, בדקתי את זה איתם, אמרו לי שהם מתחייבים שהגיר תקין, ובמידה ולא תקין, אוכל להכניס לתיקון, אבל יכולים להביא לי את הדו״ח מהמוסכים שלהם. אם זה היה קנייה הייתי חושב פעמיים ובודק יותר, פה זה ליסינג, ותמיד אפשר לבצע החלפה בין הרכבים (יודע מניסיון של מישהו שתוך כדי חוזה החליף רכב שקיבל, והמעבר היה ללא בעיות מבחינת החברה)..

פורסם (נערך)

כל המספרים שרשמתי כהערכה, היו לשנה. גם הצמיגים בחישוב שנתי, יצא בערך 2200שח לחודש.

אז ככה שזה עולה במינימום 600 שח בחודש יותר בהנחה שלא הגזמתי במשהו ואני חושב שלא, גם לא שמתי פה את ההפסד הריבית/עלות מימון של הסכום שאתה תוציא.

יש גם השיקול של "מה עם" ושקט נפשי ומספיק אידיוט אחד שנכנס בך...

כנראה שהם מפוצצים במכוניות למכירה ומנסים לאזן בין מכוניות שנשארות לבין מכוניות שיוצאות למכירה.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
פורסם

אני יכול רק להעיד ממקור ראשון וגם מאנשי מקצוע שאמרו לי שהרץ הם הטופ מבחינת אחזקת רכבי הליסינג שלהם. עושים מה שצריך בלי חוכמות. צמיגים איכותיים כל החוזה, שמנים בתקן, חלק מהרכבים מטופלים במרכזי שלהם ואם לא אז במורשה היבואן.

אם לקחת משומש ממישהו, אז מהם.

כל יתר הדברים הנוספים שכתבו, נכונים. צריך לבדוק טוב את החוזה.

• אהבתי 1
פורסם

עוד לא קיבלתי את הסיאט, הביאו לי קיה ספורטאז חדשה מהמלאי שלהם (רכב מדהים) עד שהרכב יסיים לעבור השבחה ויגיע אלי.

לגבי הצ׳רי, אני מפחד שהרכבים הסיניים לא אפויים עד הסוף, במיוחד כשאני יודע שכל ההתרעות שווא ברכב יכולים לחרפן אותי.

שכחתי לציין שהתשלום צמוד למדד, אז כן יש פוטנציאל לעליית ההחזר החודשי אם ימשיכו להיות הפתעות בגזרת האינפלציה כמו שקרה החודש (עליה של מעל אחוז)...

פורסם
לפני שעתיים, mottis כתב:

הסיאט רכב נהדר, אפוי ובשל - בחירה מצויינת

כמה העלות של הסיאט ועם כמה ק"מ תקבל אותה?

כן, זה מה ששמעתי על הרכב גם כן מבדיקות שלי.
הרכב עולה 2700 בחודש פלוס מעמ (מתבצע קיזוז בגלל העסק), לרכב יש כיום 71k, לא מעט, אבל זה לא באמת מטריד אותי

פורסם
לפני 8 דקות, אלפרד חיות כתב:

כן, זה מה ששמעתי על הרכב גם כן מבדיקות שלי.
הרכב עולה 2700 בחודש פלוס מעמ (מתבצע קיזוז בגלל העסק), לרכב יש כיום 71k, לא מעט, אבל זה לא באמת מטריד אותי

נראה עסקה ממש משתלמת... תהנה

פורסם

שים לב שלעוסק מורשה קיזוז המע"מ הוא חלקי מאד ורק על החלק של התחזוקה (הנ"ל לא מחליף ייעוץ מרו"ח)

יש לי חבר שקצת נסחף עם נושא ההכרה בהוצאות של הליסינג, ומצא את עצמו משלם למס הכנסה ולמע"מ 80000 ש"ח בלתי מתוכננים...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תתחדש, תהנה, כלקוח של הרץ שנים רבות כולל במסלול שהוצע לך אני ממליץ בחום.

אין כוכביות והשירות מעל למצופה.

רק לחשב מחיר.

הרץ מעדיפים להרוויח כסף על הרכב במקום למכור אותו במחיר נמוך.

טיפ ממני: אם נהנית מהרכב תציע להם לרכוש אותו בנזיד עדשים בסוף התקופה, זה תהליך שונה מחברות אחרות אך ישנם מציאות יפות מאוד.

בתאריך 11.5.2026 בשעה 16:05, zvit כתב:

תבדוק לגבי תקלות - ברוב עסקאות הליסינג של רכב שאינו באחריות יצרן, תיקון התקלות הוא על חשבון החוכר ובמקרה של תקלה יקרה, תמצא עצמך מתקן רכב שלא שלך באלפי שקלים.

הרץ צדיקים בסדום, הכל עליהם, הכל זה הכל כולל תאונה למעט השתתפות עצמית נמוכה שגם ניתן לבטל בתוספת מראש.

ולקינוח ההתחייבות חודש 1 בלבד, לא מתאים? שלום ולהתראות.

סוד כמוס? המחיר חריגה לכל ק"מ מהמחיר הנמוך בישראל! 18 אגורות בלבד.

אין משהו על הלקוח למעט צמיגים מחוץ להסכם.

קל, פשוט, נהיר.

פורסם
בתאריך 19.5.2026 בשעה 07:05, אלפרד חיות כתב:

שכחתי לציין שהתשלום צמוד למדד, אז כן יש פוטנציאל לעליית ההחזר החודשי אם ימשיכו להיות הפתעות בגזרת האינפלציה כמו שקרה החודש (עליה של מעל אחוז)...

זה ברור לגמרי. אני מניח שאין חלופות אחרות בתחום. בתכלס גם בכל חלופה אחרת (רכישה של רכב) יש התייקרות לפי המדד. לפחות במידה מסויימת 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...