Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 1 דקה, Igalz כתב:

לינוקס.. אנדרואיד מבוסס לינוקס, לא יוניקס.

צודק, אני תמיד מתבלבל

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, flytomars כתב:

ניסיתי עם כמה סטרימרים וטאבלטים ומה לא, זה חסום בדרגת הקרנל של היוניקס - כולל עם תוכנות שתומכות בPASSTHRU כמו VLC או קודי.

הגדרתי "מעבר" (אני מניח שזה אמור להיות PassThru) שייתן למגבר שלי שמפענח בערך .. הכל, לטפל בסאונד. 
לא עזר.

גם לשלם 60 ש"ח ללא הגבלת מכשירים - זה בסדר, לעומת מחירי הוט ו-Yes אבל בחייאת שתהיה איכות סבירה, 
ההבדלים באיכויות מול חו"ל פסיכיים (לרעתינו) ולמען הסר ספק - האינטרנט בישראל, במיוחד מבוסס הסיבים - טוב מאוד, לפחות ממה שאני מכיר.

בלי קשר,
עד הגעת האפל TV החדש לשוק, זה קצת מציק לי, ואני חושב שיש לי רעיון איך לפתור את זה,
אם אצליח - מבטיח שאעדכן מה להגדיר.

עריכה אחרונה על ידי Super_T

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אגב, אין לי אינטרסים לנושא, בפרי טיוי עיקר התלונות , ברובן בפייסבוק בנות שנתיים, הן על בעיות באפליקציה עם טלויזיות LG.

מהיכרות עם 2 כאלה בסיסבתי הרובה, מערכת הפעלה יחודית להן, לא ממש אנדרואיד טיוי כמו ברבות אחרות.

אני עם אפל טיוי דור ראשון או שני (לא זוכר)  ו 4K דור ראשון, הכל פועל חלק.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אגב - הערה קטנה לגבי הצורת חיבור -> כנראה הייתי מחבר אחרת (אם יש לך מספיק פורטים על הטלוויזיה:

מחבר את הקופסא לטלוויזיה ומהטלוויזיה לרסיבר עם ARC בשביל האודיו.

• מעניין 2
  • רעיון טוב! 2

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני שעה, Liviur כתב:

אגב - הערה קטנה לגבי הצורת חיבור -> כנראה הייתי מחבר אחרת (אם יש לך מספיק פורטים על הטלוויזיה:

מחבר את הקופסא לטלוויזיה ומהטלוויזיה לרסיבר עם ARC בשביל האודיו.

בדיוק מה שחשבתי לעשות,
חיבור אל יציאת HDMI מסויימת, 
וקבלת סאונד חוזר מכניסת המוניטור במגבר דרך eARC

אעדכן.

• רעיון טוב! 1

פורסם

מעדכן,

לא עובד 🤦🏻

גם באפליקציה שבה מוגדר דולבי דיגיטל פעיל, ראיתי עכשיו את ג׳ון וויק 4 שלטענת Yes משודר ב״דולבי״ וכל מה שהמגבר הראה זה ״דולבי סראונד״ וגם זה, לא דרך הממיר… מתסכל משהו.

נחכה למכשיר אפל TV החדש.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

פורסם
בתאריך 26.4.2026 בשעה 23:00, Super_T כתב:

ההבדלים באיכויות מול חו"ל פסיכיים (לרעתינו)

אתה לא צריך ללכת רחוק, עידן+ (DVB-T2) של הפלסטינים משדר באיכות HD בכל הערוצים שלהם.

ואצלנו עשו שיקוץ של חבילת ערוצי טלויזיה שכוללת גם ערוצי רדיו כי התקמצנו על הקמה של משדרי DAB+. 

אבל מה אני מבין בדילול ערוצי גלי רדיו כאשר אנחנו נמצאים במלחמה מתמדת?

סליחה אבל יש לנו שר תקשורת מטומטם 

https://www.gov.il/he/pages/18112025_1

ציטוט

התזכיר מסתמך על חוות דעת כלכלית שבחנה לעומק את המודל הקיים בשוק ואת ההבדלים בין טכנולוגיות שידור שונות, משידורים אנלוגיים ב-AM ו-FM ועד אלטרנטיבות דיגיטליות כמו DAB ו-OTT. הבחינה התמקדה בשידורי FM, לאור הרגלי ההאזנה של הציבור, הגורמים לכך שהביקוש לתדרים אלו גבוה יחסית, ולאור ההיצע המוגבל של התדרים בתחום זה.

זה בין הדברים הכי מטומטמים ששמעתי. כאילו אנחנו לא במלחמה ואפשר לשפר את המצב לצורך המלחמה ולעבור לשידורים בDAB ועל הדרך לחסוך כסף.

סליחה על ההשתלטות העוינת על השרשור. עלה לי הקוף בגלל הטמטום המתמשך הזה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 9 שעות, Super_T כתב:

נחכה למכשיר אפל TV החדש.

This is the way …

עברתי דרך הרבה מכשירים לאורך השנים - האפל טיוי פשוט מעולה.

שילוב של הרבה כח עיבוד יחסית לקטגוריה, הגדרות וידאו מעולות שמאפשרות הרבה משחק, נגן וידאו מובנה מעולה ואודיו מעולה.

וכמעט הכי חשוב - פלטפורמת אפליקציות מוכחת ונתמכת בצורה רחבה מאוד עולמית. (ואם יש לך אייפונים - בכלל התממשקות מעולה עם שאר הecosystem)

• רעיון טוב! 2

Then dying is forgetting

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 שעות, Liviur כתב:

This is the way …

עברתי דרך הרבה מכשירים לאורך השנים - האפל טיוי פשוט מעולה.

שילוב של הרבה כח עיבוד יחסית לקטגוריה, הגדרות וידאו מעולות שמאפשרות הרבה משחק, נגן וידאו מובנה מעולה ואודיו מעולה.

וכמעט הכי חשוב - פלטפורמת אפליקציות מוכחת ונתמכת בצורה רחבה מאוד עולמית. (ואם יש לך אייפונים - בכלל התממשקות מעולה עם שאר הecosystem)

מחזק אבל רק מחדד נקודה - במידה ואין לך מכשיר טלפון של אפל ואתה לא נמצא מראש באקוסיסטם הזה, ההגדרות הן די סיוט.

על כל דבר הכי קטן זה בועט אותך החוצה, לפעמים שרירותית לגמרי, נראה לי שהכנסתי את הסיסמה באפל טיוי שלי מספר תלת ספרתי של פעמים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אני חזק באקוסיסטם של אפל, 

אייפונים שמוחלפים אחת לשנתיים באדיקות, אייפד פרו, אוזניות ביטס (in-ears) לאורך השנים ולא מזמן מעבר לאיירפודס פרו האחרונות המצויינות.

אשמח לצרף את האפל TV החדש.

אגב, לגבי שידורי רדיו לווייניים/דיגיטליים, מה שהולך עם זה בארה״ב זה לא פחות מחלום.

פורסם
לפני 10 דקות, Super_T כתב:

שידורי רדיו לווייניים

זה בכלל חלום צרוף אם יהיו כאלה בארץ. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 7 שעות, Super_T כתב:

אגב, לגבי שידורי רדיו לווייניים/דיגיטליים, מה שהולך עם זה בארה״ב זה לא פחות מחלום.

אנחנו מדברים על רדיו - אודיו או טלוויזיה?

(אני בכנות לא משתמש לא בזה ולא בזה :) רדיו לוויני זה בתשלום (מגיע מנוי חינם בהתחלה - בפועל לא חידשתי באף אחד מהרכבים שלי… שומע כבר יותר פודקאסטים ישראליים מאשר רדיו לוויני)

לגבי טלוויזיה גם ניתקתי אחרי שנתיים :) (משלם על סטרימינג בלי פרסומות במקום)

אני אולי לא דוגמא טובה בהקשר הזה.

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 4 שעות, Liviur כתב:

רדיו - אודיו או טלוויזיה

גם וגם.

יש שידורי טלויזיה קרקעיים, שידורי רדיו קרקעיים ושידורי רדיו לוויינים וגם שידורי טלויזיה לוויינים אבל פה בישראל זה לא תפס חוץ משירות שyes נתנה בהתחלה ומאז עברה לOTI

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

ראיתי דברים יפים שמציעים בשירותים של SiriusXM ודומיהם,
זה לא לווייני / Data?

פורסם

לאנדרואיד אין שום בעיה להעביר סראונד. היו לי ממירים של סלקום TV של שיאומי שהתקנתי עליהם נטפליקס אמזון ושות' ועבד לי הסראונד כולל דולבי ויז'ן ואטמוס. כן יש מגברים מסוימים שיש להם בעיית תאימות עם ממירי אנדרואיד וצריך לשחק עם כל מיני הגדרות אבל לא רק בממיר אלא גם במגבר. נשמע שעד עכשיו התעסקת רק בממיר ולא במגבר, במיוחד בהגדרות HDMI של היציאה הספציפית, תנסה לבדוק מה האפשרויות שם. 

• תוכן חדש...