Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

הוספתי ממשק של אנדרואיד אוטו במערכת המקורית של מאזדה 2 2018 (כולל החלפת hub)

יש כמה דברים שהשתנו לי מהממשק המקורי.

רציתי לדעת מבעלי מאזדה 2 אחרים אם המצב דומה אצלהם

1. כשאני מחובר עם הטלפון לandroid auto לחיצה על לחצן הטלפון על גלגל ההגה לא מעלה את השיחות האחרונות.

2.הגדרתי בwaze שכשאשר אני בזמן שיחה, אני שומע את ההוראות של הניווט - זה לא עובד בפועל כשאני מחובר לaa

מישהו מכיר את זה?

פורסם
לפני 8 שעות, fishmanl כתב:

2.הגדרתי בwaze שכשאשר אני בזמן שיחה, אני שומע את ההוראות של הניווט - זה לא עובד בפועל כשאני מחובר לaa

אתמול הווייז שלח אותי לאיזה פאב דרך שער שבטוח סגור ביום שישי וזה לא היה קורה פעם לדעתי. כאילו, שישי, ערב, מה אתה שולח אותי דרך שער של איזה חברת הייטק.

תנסה את אותו דבר עם גוגל מאפס, כן יש הוראות ניווט?

פורסם
לפני 23 דקות, גולדן191 כתב:

אתמול הווייז שלח אותי לאיזה פאב דרך שער שבטוח סגור ביום שישי וזה לא היה קורה פעם לדעתי. כאילו, שישי, ערב, מה אתה שולח אותי דרך שער של איזה חברת הייטק.

תנסה את אותו דבר עם גוגל מאפס, כן יש הוראות ניווט?

תודה על השיתוף 😉

יש לך מערכת של מאזדה?

• מצחיק 1
פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, fishmanl כתב:

יש לך מערכת של מאזדה?

לא.

אני מדבר נטו על ווייז.

הוא לא מה שהיה בפעם. בוודאות. הפאקים האלה לא היו לפני כמה שנים.

בגלל זה שאלתי אם אתה יכול לנסות בגוגל מאפס..

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

יש שיבושי GPS קבועים בזמן מלחמה, וכרגע מבחינת הצבא עדיין מופעלים משבשי GPS. יש אזורים שבלתי אפשרי להפעיל אותו במרכז.

לפות"ש, בכל אנדרואיד אוטו יש מצב רכב והגדרות מתקדמות, משם ניתן לעשות דברים רבים כולל שינוי ממשק. תבדוק לגביי הדגם שלך בגוגל ב car settings מה ניתן לעשות ואיך. יש בלי סוף סרטונים ביוטיוב שמסבירים.

פורסם
לפני 3 שעות, נירו72 כתב:

יש שיבושי GPS קבועים בזמן מלחמה, וכרגע מבחינת הצבא עדיין מופעלים משבשי GPS. יש אזורים שבלתי אפשרי להפעיל אותו במרכז.

רק למען הסר ספק, מה שקרה לי ביום שישי לא קשור בכלל לשיבושי GPS, זה פשוט הזיה מה שהווייז עשה לי. הפאב-מסעדה נמצא על כביש ראשי. שגם אפשר לחנות שם על המקום עצמו, אבל בלי קשר, הווייז לא יודע אם אני אוסף משם או רוצה לחנות שם. הוא שלח אותי דרך שער סגור לגמרי של חברה שבטוח סגורה ביום שישי, משהו הזוי לגמרי.

ושמעתי גם על עוד דברים הזוים שהוא עושה, אבל אולי זה באמת קשור למלחמה, אבל מצד שני, זה לא - כי גוגל מאפס כן עבד תקין.

פורסם

גולדן191, זה לא הוויז זה אתה.

ברגע שהפקדת את המוח שלך לתוכנה (חינמית), ואתה עוד בא אל התוכנה בתלונות, כאילו היא חייבת לך משהו, אז אתה לא שם לב שאתה הבעיה?

• מעניין 1
פורסם
לפני 8 שעות, IsraCar כתב:

גולדן191, זה לא הוויז זה אתה.

ברגע שהפקדת את המוח שלך לתוכנה (חינמית), ואתה עוד בא אל התוכנה בתלונות, כאילו היא חייבת לך משהו, אז אתה לא שם לב שאתה הבעיה?

לגמרי הייתי צריך לזכור בעל פה את המקטע האחרון בדרך לפאב, מגוגל מאפס במחשב. נכון, גם גוגל מאפס חינמית.

אגב, התרגלנו בכללי, אנשים, לא רק אני, שבגלל שווייז מרוויחים כסף מהפרסומות באפליקציה, אפשר לסמוך עליהם למרות שזו אפליקציה בחינם.

בסופו של דבר היה מישהו ליד החברת הייטק הזו שחנה שם והלך ברגל לפאב והסביר לי איך להגיע, ככה שלא הייתה לי בעיה. אבל להבא צריך לבדוק לפני ולעשות קצת שיעורי בית על הק"מ האחרון במקרה והווייז מפשל.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...