Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

גוגל:

מחממי מצתים אינם תקינים - מצתי הלהט קיימים במנועי דיזל. תקלה כזו עשויה לפגוע בהתנעה תקינה.

המומחים פה יתנו לך מידע יותר מדויק :)

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

סלילי החימום נועדו להקל על ההתנעה כשהמנוע קר.

כדי להשתמש בהם, אתה אמור לפתוח סויץ, לחכות שתכבה הנורה הזאת, ואז להניע. אם היא מהבהבת ככל הנראה הסלילים אינם תקינים.

מאחר ובארץ טמפרטורות שליליות הן די נדירות, הרבה נהגים משאירים את התקלה ולא טורחים לתקן. כל עוד אתה מצליח להניע, אתה יכול להחליט לא לטפל בזה.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני שעה, FROGIE כתב:

גוגל:

מחממי מצתים אינם תקינים - מצתי הלהט קיימים במנועי דיזל. תקלה כזו עשויה לפגוע בהתנעה תקינה.

המומחים פה יתנו לך מידע יותר מדויק :)

לפני כשעה, PASHUT כתב:

תרשום מהיכן אתה ואולי יכוונו אותך פה למוסך מתאים

מחולון

פורסם

אני גם חושד במצתי להט [פלאגים חימום] 

לפעמים גם פילטר סולר סתום

אולי תעלה תמונה והחברים ינסו לעזור

לגבי מוסכים בחולון אני מכיר רק את אורן שירותי רכב הזורע 4, אולי יסכים [מתעסק בעיקר בצרפתיות]  אז תמתין להמלצות נוספות

• לא הבנתי... 1

משתדל לעזור

פורסם
לפני 17 דקות, PASHUT כתב:

אני גם חושד במצתי להט [פלאגים חימום] 

לפעמים גם פילטר סולר סתום

אולי תעלה תמונה והחברים ינסו לעזור

לגבי מוסכים בחולון אני מכיר רק את אורן שירותי רכב הזורע 4, אולי יסכים [מתעסק בעיקר בצרפתיות]  אז תמתין להמלצות נוספות

להעלות תמונה של מה ?

פורסם

לאבא שלי היה טנדר כזה ידני רק מעט ותיק יותר הוא נסע עם הנורה הזו שנים ומכר את הטנדר עם הנורה דולקת/מהבהבת (אנחנו לא זוכרים אם זה הבהב או דלק)

לגבי הסיבה נראה שענו לך כבר. 

פורסם
לפני 12 שעות, Stangg כתב:

לאבא שלי היה טנדר כזה ידני רק מעט ותיק יותר הוא נסע עם הנורה הזו שנים ומכר את הטנדר עם הנורה דולקת/מהבהבת (אנחנו לא זוכרים אם זה הבהב או דלק)

לגבי הסיבה נראה שענו לך כבר. 

הבנתי תודה אחי

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...