Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון ליקוי שהתגלה בטסט

מעבר לפיתרון נפתר ע"י sperial,

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב

יש לי טסט בקרוב והמשולשים אצלי ברכב כבר לא וואוו, אחד טיפה קרוע ומשמיע קווצים קטנים על באמפרים, והשני יבש/מעט סדוק.

חשבתי להמר וללכת ככה לטסט והכי גרוע הפסדתי 30 ש"ח על טסט נוסף, אבל ראיתי באתר משרה התחבורה שליקויים שהתגלו בטסט חייבים תיקון ואישור ממוסך מורשה, מה שעלול לייקר את הסיפור..

האם באמת בודקים איפה תיקנתי?

והאם זה בטיחותי לנסוע ככה?

עריכה אחרונה על ידי מני2
פורסם

לא בודקים איפה תיקנת אבל אם נכשלת על סעיף בטיחות (משולשים זה סעיף בטיחות) לטסט חוזר צריך להגיע עם אישור תיקון מהמוסך + חשבונית ששילמת.

אם אתה רוצה לטפל עצמאית, תחליף לפני טסט. 

• רעיון טוב! 2

פורסם

מוסך מורשה - פירושו מוסך מורשה משרד התחבורה, לא חייב להיות מורשה יבואן.

ההמלצה שלי - תקן ליקויים לפני הטסט. תחסוך לעצמך זמן, לחץ (תיאורטית יש לך זמן מוגבל לתיקון) וגם 28 ש״ח.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

בעיקרון אני לא לחוץ להחליף אותם,

ברכב שלי הם גם ככה הולכים יחסית מהר.

עכשיו השאלה שלי בעצם האם זו בעיה של בטיחות/נזק לרכב?

עריכה אחרונה על ידי מני2
פורסם

נצטרך עוד פרטים על הרכב - איזה דגם זה? שנה? קילומטראז'? לפי מה החלטת שהם 'הולכים מהר'? האם החלפת כבר? לאיזה משולשים החלפת?

פורסם

משולשים ש"הולכים" מהר זה 99% משולשים תחליפיים שכבר הוחלפו בעבר ואז הם "הולכים" כל כמה שנים, זה לא ממש משנה באיזה רכב. 

פורסם

אתה יכול ללכת לטסט ואם נכשלת לחכות חודש
לתקן איפה שאתה רוצה, ולעשות טסט חדש בלי להביא אישור.

העניין שתצטרך לשלם שוב על טסט חדש במקום על טסט חוזר, לדעתי הפרש של כ 90 ש"ח.

פורסם

העניין השני שבמהלך החודש הזה בתיאוריה אסור להשתמש ברכב  להוציא נסיעה לצרוך תיקונים בלבד בשבוע הראשון (אפשר לקבל הארכה).

אבל כאמור זה בתיאורה, זה לא נבדק ולא נאכף. 

פורסם (נערך)
לפני 41 דקות, EliC25 כתב:

נצטרך עוד פרטים על הרכב - איזה דגם זה? שנה? קילומטראז'? לפי מה החלטת שהם 'הולכים מהר'? האם החלפת כבר? לאיזה משולשים החלפת?

מאזדה 6 2014, זה פעם ראשונה שאני צריך להחליף, אבל לפי ביקורות ברשת המשולשים בדגם הזה נהרסים מהר.

לפני כשעה, yahaga כתב:

משולשים זה לא בטיחות? אז מה כן? 

לא מבין בזה, לכן שואל

עריכה אחרונה על ידי מני2
  • פיתרון
פורסם

מעשית בטסט בודקים שלושה דברים :

1. זיהוי (לוחיות, מספר שלדה, מספר מנוע)

2. בטיחות (תאורה, היגוי, בלימה).

3. זיהום אויר.

בהיגוי, כמו בבלימה, לא משחקים.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, מני2 כתב:

מאזדה 6 2014, זה פעם ראשונה שאני צריך להחליף, אבל לפי ביקורות ברשת המשולשים בדגם הזה נהרסים מהר.

אז אחרי 12 שנה הלכו משולשים ולדעתך זה מהר...

• מצחיק 3
פורסם

תמיד צחקתי למה ברכב יפני ישן ואמין המשולשים והבולמים מרעישים, ובצרפתי לא?

פשוט: בצרפתיות אורך החיים שלהם זהה לחיי הרכב ולכן אין רעש ממשולשים כל עוד הרכב תקין

אבל יפני המנוע יחזיק גם 30 שנה פלוס אז הגיוני שאחרי 20 שנה יהיה רעש מהמשולשים...

• מצחיק 1

משתדל לעזור

פורסם

כמו שהבנת המקוריים הרבה יותר איכותיים מהתחליפים שמוצעים במוסכים הרגילים. לגבי הבדלים במחיר אני לא יודע.

אם נכשלים בטסט, יש לך שבוע רשיון זמני (אפ' שהטסט הקודם היה יותר ארוך), ובזמן הזה אתה אמור לתקן ולחזור לאותו מכון סטסים בתשלום של טסט חוזר (28 ש"ח) ובודקים רק את הסעיף שנכשלת בו. אם עברו 30 יום, הטסט הקודם בטל, ואתה יכול לבחור כל מכון שאתה רוצה אבל אתה עובר את כל המסלול מחדש (יתכן שתפסל על משהו אחר)+תשלום מחדש על טסט נראה לי כ100ש"ח [לא האגרה]

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...