Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון ליקוי שהתגלה בטסט

מעבר לפיתרון נפתר ע"י sperial,

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נכון, חוץ ממה שאגרת הטסט (לא אגרת הרישוי השנתי) עלתה לכ-122 ש"ח (שילמתי בשבוע שעבר).

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 שעות, PASHUT כתב:

תמיד צחקתי למה ברכב יפני ישן ואמין המשולשים והבולמים מרעישים, ובצרפתי לא?

פשוט: בצרפתיות אורך החיים שלהם זהה לחיי הרכב ולכן אין רעש ממשולשים כל עוד הרכב תקין

אבל יפני המנוע יחזיק גם 30 שנה פלוס אז הגיוני שאחרי 20 שנה יהיה רעש מהמשולשים...

חחח הרכב אצלי פחות משנה

אם הייתי מרשה לעצמי לרכוש כזה רכב מהניילון מן הסתם כבר הייתי מחליף מזמן...

אבל אתה צודק לגמרי לגבי נזילות, חשמל ושאר מרעין בישין

לפני 5 שעות, FROGIE כתב:

כמו שהבנת המקוריים הרבה יותר איכותיים מהתחליפים שמוצעים במוסכים הרגילים. לגבי הבדלים במחיר אני לא יודע.

אם נכשלים בטסט, יש לך שבוע רשיון זמני (אפ' שהטסט הקודם היה יותר ארוך), ובזמן הזה אתה אמור לתקן ולחזור לאותו מכון סטסים בתשלום של טסט חוזר (28 ש"ח) ובודקים רק את הסעיף שנכשלת בו. אם עברו 30 יום, הטסט הקודם בטל, ואתה יכול לבחור כל מכון שאתה רוצה אבל אתה עובר את כל המסלול מחדש (יתכן שתפסל על משהו אחר)+תשלום מחדש על טסט נראה לי כ100ש"ח [לא האגרה]

יש דרך להשיג מקוריים?

כלכלית שווה להשקיע?

פורסם

מקוריים תשים אם אתה מתכנן זמן רב עם הרכב.

בכל מקרה יש גם תחליפיים איכותיים [תוצרת אירופה ולא סין]

יש חנות מעולה, ''משה חלפים'' בפ''ת לדוגמא

[מאוד שירותיים, ליאב העובד ניסה לעזור לי בעבר]

• רעיון טוב! 1

משתדל לעזור

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...