Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, mcaspi כתב:

למה להחליף נוזל מקורי, שיכול להחזיק גם 10 שנים לעתים, בנוזל תחליפי וברכב כל כך חדיש?

טיפול מונע ותחזוקה מוגברת, מתכון לאריכות ימים. בלי קשר אני לא יודע מה עבר עליו ביד הראשונה האם הקפידו על הנחיות יצרן כנדרש. קיבלתי היסטוריית טיפולים אבל זה במוסך של ליסינג לא אומר לי הרבה ועדיף לא לקחת סיכון לא לדעת מה דחפו לרכב. העלות של נוזל הקירור ממש לא רצינית וזה לכמה שנים אז זה שווה בעיני.

כל עוד הנוזל התחליפי עומד בתקן של מאזדה FL22 אין שום בעיה איתו. זרקס מותג איכותי לדעתי לא פחות מהנוזל המקורי.

הרכב הגיע ל90KM החלפתי גם פלגים (שצריך ב120KM) ושמן גיר (שבכלל לא צריך).

אחרי היישור קו מקווה שהרכב ישרת בנאמנות.

עריכה אחרונה על ידי TZR84
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 14 שעות, TZR84 כתב:

טיפול מונע ותחזוקה מוגברת, מתכון לאריכות ימים

אם היה לך רכב בן 12 שעשה 46K ק"מ,

בהנחה ש8 שנים ראשונות הוא כמעט כל הזמן היה בתוך חניון, ועשה 6K ק"מ ב8 שנים

היית מחליף פלאגים אחרי גיל 12 או מחכה שיהיו לפחות 70K ק"מ?

אני מתלבט

כי פלאגים פלטינום שורדים אם סתם עומד בחניון ואולי להחליף עכשיו למרות גיל 12 זה מוקדם מדי? האוטו לא רועד אף פעם

פורסם

פלאגים מחליפים לפי קילומטרים, לא לפי גיל הרכב.

אם הרכב ישן ולא החליפו הרבה זמן אז בודקים את התקינות שלהם - אם יש זרם, וכמה התגדות (בohm) יש להם לפי הגדרות יצרן.

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 11.2.2026 בשעה 21:47, shahar188 כתב:

פלאגים מחליפים לפי קילומטרים, לא לפי גיל הרכב.

אם הרכב ישן ולא החליפו הרבה זמן אז בודקים את התקינות שלהם - אם יש זרם, וכמה התגדות (בohm) יש להם לפי הגדרות יצרן.

החלפתי מההתלהבות שהם הגיעו,

הפלאגים נראו סבבה יחסית לכאלה שעברו 100K ק"מ שראיתי ביוטיוב,

אבל אני חושב שהרכב מניע יותר בקלות עכשיו. אולי פסיכולוגי. המנוע קצת פחות רועד גם לדעתי.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...