Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב להורים שלי לנסוע ביום יום 20 קמ .רכב טוב שלא רואה מוסך.לא מחפש חדש לגמרי ולא ישן  עד 5 שנים אחרונות. חשמלי היברידי מה משתלם לטווח ארוך.

התקציב 100 אלף מה ממליצים?

תודה לכולם

פורסם

יש לכם אופציה לעמדת טעינה? איפה תטעינו את החשמלי?

אם כן, יש במבצע ב 105 אלף את הדונפנג בוקס 0 ק״מ. חבר שלי מחזיק כזאת ומאוד מרוצה, לי היה לנסוע, והרכב לא רע, נח ביצועים די טובים, סלון ניראה טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כרגע נוסעים על קיה סול 2014

ישימו עמדת טעינה בחנייה זה לא בעיה השאלה איזה רכב כדי ללכת פלאג אין היברידי חשמלי..שהנסיעות הם קצרות רוב השנה.

פורסם

בנסועה שלהם (בסביבות 5,000-6,000 ק״מ בשנה) עלויות הדלק זניחות. יש סיבה להשקיע בעמדת טעינה? יש מחשבה על אורך החיים עם השאלות העולות לגבי אורך חיי הסוללה? חשוב לבדוק את עלויות הביטוח.

לא ציינת דבר לגבי צרכים חוץ מהנסועה האפסית.

אישית הייתי בוחר ברכב דלקי רגיל, ואם נורא רוצים - חשמלי. לא רואה טעם לשלם פרמיה לטובת היברידי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טויוטה קורולה היבריד שנת 2020,
רכב מאוד מאוד אמין, חסכוני מאוד, אפס תקלות, רכב מאוד נוח, תא מטען גדול, ועוד מלא יתרונות.

בשנתון הזה הירידת ערך שלו כמעט עוצרת לגמרי.
אפשר למצוא בקלות מתחת ל100K, ואם ההורים שלך נוהגים בצורה חסכונית, אז הרכב יכול לעשות קרוב ל1,000 ק"מ על טנק אחד!
אני לא נוהג הכי חסכוני שיש, ובכל זאת הוצאתי ממנו בסביבות 820-830 ק"מ על טנק.
גיסי נוהג הרבה יותר חסכוני ממני, והוא הצליח להוציא ממנו 950 ק"מ עגול!

פורסם

להביא בחשבון שהביטוח של הקורולה יקר מאוד.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 2 דקות, Itzla כתב:

לדעתי, אם נוהגים בצורה חסכונית, אפשר ממש מהר לכסות את המחיר של הביטוח.

לא בנהיגה של 5000 ק"מ לשנה...  

איזה גודל הם צריכים? קורולה? CHR? יאריס? 

• רעיון טוב! 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מסתבר שהקהל מצביע בארנק יותר לכיוון הייברידי. 

כתבה מהיום בגלובס -

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001540935&from_mail=immediateNewstracker+2026-04-27&utm_medium=referral&utm_source=newstracker&utm_campaign=immediatenewsalert

8 שקלים לליטר ו-30 אלף שקל הנחה לא מריצים את הישראלים למכונית חשמלית

משבר האנרגיה הגלובלי לא מגלה בינתיים סימני דעיכה, והוא ממשיך להאיץ את מכירות הרכב החשמלי ברחבי העולם • בניגוד למגמה הגלובלית, בישראל הביקוש נמצא בירידה, למרות הזינוק במחירי הדלק •

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

חכה שמחירי החשמל יותאמו למחירי הנפט. זה יכול לקחת זמן, כי מחירי החשמל מותאמים פעם בשנה, בניגוד למחירי הדלק שפעם בחודש. אבל אותם קבועי זמן גם כשמחירי הנפט ירדו.

פורסם

כי בתכלס כניראה שטווח הנסיעה של הפלאג אין מספיק לרוב השימוש היום יומי. אך ללא צורך בשעות טעינה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתאריך 28.1.2026 בשעה 13:15, sperial כתב:

להביא בחשבון שהביטוח של הקורולה יקר מאוד.

קורולה היברידית 2020, שילמתי מקיף + חובה 6,300 ש"ח  , זה נחשב יקר ?

נוסע בפריוס 2008

פורסם
לפני 3 שעות, spring כתב:

קורולה היברידית 2020, שילמתי מקיף + חובה 6,300 ש"ח  , זה נחשב יקר ?

ביטוח לקורולה הוא יקר. הבן שלי משלם תמורת הביטוח לקורולה היברידית 2019 כפליים בהשוואה לארונה 2024.

בשבוע שעבר שילמתי למקיף וחובה לארונה 2020 לכל נהג מעל גיל 30 כ-3600 ש״ח.

הפרשים כאלה בעלות הביטוח מקזזים אפילו החלפת מצמדים או מיכאטרוניק ב-dsg תוך שנתיים.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...