Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A6 TDI שנת 2000, הרכב לא סוחב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור מתחיל כך, בנסיעה מירושלים למרכז הרכב מפסיק לסחוב, הכוונה שאין אפשרות לעבור את ה50-60 קמ"ש. מחשב רכב לא הראה כלום ובמוסך מרכזי של אודי הרכב נכנס לדיאזנוסטיקה. זאת מראה כי יש לחץ בסעפת יניקה. הטכנאי הראשי אומר את הדבר הבא (תחזיקו טוב שלא טיפלו מהכיסא): עליך להחליף את המשאבת דיזל כי היא לא תקינה וחדשה עולה 12 ש"ח, לא 12 אלף ש"ח!!!!!!!!!

טוב הרכב עזב את המוסך. בעזרת בדיקה כללית של המערכת ,לא אצלם, התגלה כי פילטר האוויר "נדחס" וסטם את מעבר האוויר למנוע.

לאחר החלפת הפילטר הכל הרכב התחיל לעבוד כהלכה.

נו, מה אתם אומרים על הגנבים האלה?

פורסם

אני לא חושב שהם גנבים אלא "רק" לא מקצועיים.

פנה במכתב אל הנהלת אאודי בצ'מפיון וגולל את הספור הזה למען יבינו מה איכות השרות שהיה במקרה זה ומזל שלא הסכמת מיד למה שהם אמרו לך.

מוסך מרכזי, האם כוונתך לזה שבבני-ברק?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

כן המשאבות סולר של VAG נמכרות במחירים מטורפים בחברה .

אם הולך החלק הזה הכי טוב להביא מחו"ל דרך EBAY או משהו

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם
אז לא הבנתי, המשאבה עולה 12 אלף שקל?

איך לעזאזל יש חלק במנוע שעולה 12 אלף שקל?

תתפלא כמה חלקים עולים הון תועפות במנועים גדולים, במיוחד כאלו מודרניים כמו ביצרניות היוקרה הגרמניות. יש המון טכנולוגיה, אבל ברגע האמת, כשהיא קורסת, צריך להכניס את היד עמוק מאוד לכיס...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הסיפור מתחיל כך, בנסיעה מירושלים למרכז הרכב מפסיק לסחוב, הכוונה שאין אפשרות לעבור את ה50-60 קמ"ש. מחשב רכב לא הראה כלום ובמוסך מרכזי של אודי הרכב נכנס לדיאזנוסטיקה. זאת מראה כי יש לחץ בסעפת יניקה. הטכנאי הראשי אומר את הדבר הבא (תחזיקו טוב שלא טיפלו מהכיסא): עליך להחליף את המשאבת דיזל כי היא לא תקינה וחדשה עולה 12 ש"ח, לא 12 אלף ש"ח!!!!!!!!!

טוב הרכב עזב את המוסך. בעזרת בדיקה כללית של המערכת ,לא אצלם, התגלה כי פילטר האוויר "נדחס" וסטם את מעבר האוויר למנוע.

לאחר החלפת הפילטר הכל הרכב התחיל לעבוד כהלכה.

נו, מה אתם אומרים על הגנבים האלה?

מעבר לכל מה שכבר נאמר, לא פחות מטרידה העובדה הנ"ל שמעידה על הזנחה פושעת ** או ** מרוויחי טיפולים גדולים יתר על המידה שמביאים את הרכב למצב של סתימת מסנן האויר.

(גם נתקלתי במקרים של הונאה/פשע בו מחייבים את הלקוח על מסנן אויר והחלפתו אך בפועל לא מבוצע).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שלום

למזלי הרכב לא שלי אלה של מישהו שאני מכיר.

אגב הם חייבו אותו בקרוב ל700 ש"ח רק על הדיאגנוסטיקה ועל שעות העבודה הרבות שהם השקיעו ברכב?!?! הוא מסכן נאלץ לשלם, מזל שלא שילם את כל ה12 אלף.

וכן זה המוסך המרכזי בבני ברק.

פורסם
תתפלא כמה חלקים עולים הון תועפות במנועים גדולים, במיוחד כאלו מודרניים כמו ביצרניות היוקרה הגרמניות. יש המון טכנולוגיה, אבל ברגע האמת, כשהיא קורסת, צריך להכניס את היד עמוק מאוד לכיס...

רוני

זה בסדר רוני, יש להם :wink:

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...