Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח חברים.

טוב נתחיל:

אני מעוניין לבצע שידרוג למערכת.

כרגע יש לי קומפוננט קדמיים 4" של מורל (לא בדיוק מורל אלא מאקרום - ייצור מלא של מורל עם לוגו והכל וכן אני יודע שכמעט אף אחד לא שמע עליהם, תתחילו להתעניין) מסדרה גבוהה מאוד.

הבעיה היא שהרמקולים מכוונים כלפי הרצפה (יפנים אוכלי טרפה). אז למרות שהם מצויינים ויושבים על טבעת MDF מאסיבית - 4" שמופנה כלפי הרצפה לא נותן הרבה...

אז לאחר שהבהרתי את מצוקתי אתחיל את שאלותי:

אני מעוניין לעשות חורים בדלתות. כרגע אין אבל יש מקום. איזה קומפוננט עדיף? 5.25 או 6.5? אני בעד 6.5.

לגבי הקומפוננט... אני לא חושב שאני רוצה להחליף את הקרוס והטוויטר. רק מידבאס. איזה כדאי? תקציב עד 1000 רק למידבאס!

לגבי בנייה... יהיה צורך בהגבהה. עכשיו להסתכל בתמונה המצורפת (לא האוטו שלי) על דלת ימין...

ההגבהה תשב למטה. ז"א תא האיחסון שרץ לאורך הדלת יצטרך לפנות את מקומו.

אני מעוניין לשלב בהגבהה גם מדף שירוץ לאורך הדלת, במקום הקיים.

מישהו מכיר מקום שעושה את כל הדברים האלה? וטווח מחירים? (חיתוך פח + הגבהה ומדף + התקנה של כל הסיפור).

תודה רבה לעונים!

איתמר.

689188_8_full.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

באמת שהיה מאוד עוזר לכל חברי הפורם לענות לך אם היית רושם באיזה אזור בארץ נוח לך לבצע את העבודה הנ"ל.

הנה דוגמא קטנה:http://www.soundstorm.co.il

6.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

צודק.

איזור המרכז - אם כי אם יש מקום ששווה להגיע אליו גם רחוק יותר אין כל בעיה.

התמונה שצרפת היא בדיוק מה שאני מתכוון. תודה!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז אם זה באזור המרכז המלצה שלי תילך לSOUNDSTORM http://www.soundstorm.co.ilיש שם בחור בשם שמעון(סימיון) הבן אדם פשוט אומן בדברים הללו! וכמובן המחירים בהתאם.

הכי טוב שתתקשר אליו ותברר בקשר לסדר גודל של המחירים!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

יש עוד שתי מקומות, למקרה שהתקציב קצת קצר...

יש את אקא בפ"ת. לפי מה שראיתי העבודות שלו טובות מאד.

וסאונד FX, אני אישית הייתי הולך לסניף בראשון איפה שעופר עובד, אבל גם המתקין בפ"ת אמור להיות טוב (אין לי ניסיון איתו, רק עם עופר).

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אקא אחד התותחים הבחור שמה צחי נותן בכל עבודה באמת מכל הלב...

ממנו הבאתי את כל הציוד שלי...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני ממליץ לך(ולכל אחד אחר)בחום שתלך ותתקין מה שרק תרצה אצל עופר מסאונד אפ.אקס בראשון.

הוא אדיב,מקצוען,ומאוד מאוד אמין.

הוא יעשה לך את העבודה על הצד הטוב ביותר ואני מדבר

מנסיון,הבן אדם תותח על.

• תוכן חדש...