Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BYD אטו 2 פלאג אין- שובר שיוויון ?

פוסטים מומלצים

פורסם

נהיגה ראשונה ב-BYD אטו 2 פלאג אין שהולך לשבור את השוק - וואלה רכב

פלאג אין ב 150K ??

ככל הנראה יהיה להיט בשוק הליסינג עם שווי שימוש של מתחת ל 2700 ש"ח , מקווה שידחוף את מחירי הרכב מטה לתחום השפוי כאשר יאריס קרוס כבר נוגעת כבר ב 160 מלמטה.

ימים יגידו...

• רעיון טוב! 1
פורסם

טעינה: גרסת הסוללה הגדולה תומכת בטעינת AC של 6.6 קילוואט, הקטנה ב-3.3 קילוואט. שתיהן אמורות להיטען מ-15% ל-100% בכ-3 שעות. אין טעינה מהירה DC.

טעות לקנות רכב כזה לפי דעתי:

1.סין מתחילה להיפתר מהמלאי לפני שיתחילו עם דגמים חדשים שלפי החוק יהיו חייבים לנסוע על סוללה 100 או 160 ק"מ, וכל רכב פלאגאין שיצא משם כבר יהיה יותר טוב מזה. 

2.טעינה חד פאזית בארץ מוגבלת ל16 אמפר AC(3.3KW), ולכן הנתון של 6.6KW אינו מתקיים ולכן זה שקר לבן לקונים במידה והם לא מבינים (והם לא!). טעינה מלא 6 שעות. 

פורסם

ומה רע לטעון ב-6 שעות? כמה זמן הרכב עומד אצלך מתחת לבית בלילה או בעבודה? פחות מזה? 

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני כשעה, viper83 כתב:

טעות לקנות רכב כזה לפי דעתי:

1.סין מתחילה להיפתר מהמלאי לפני שיתחילו עם דגמים חדשים שלפי החוק יהיו חייבים לנסוע על סוללה 100 או 160 ק"מ, וכל רכב פלאגאין שיצא משם כבר יהיה יותר טוב מזה. 

הייתי משדרג:

טעות לקנות רכב, כל רכב שהוא, כי בעוד כמה חודשים ימציאו טכנולוגיות ושיפורים שאין ברכב שקנית ואתה נשאר עם רכב מיושן

פורסם
לפני כשעה, chezik כתב:

הייתי משדרג:

טעות לקנות רכב, כל רכב שהוא, כי בעוד כמה חודשים ימציאו טכנולוגיות ושיפורים שאין ברכב שקנית ואתה נשאר עם רכב מיושן

ברור עדיף לחכות לדגם הבא ועד אז להתנייד במונית.

לפני כשעה, meir_gi כתב:

הסוללה קטנה יחסית, כך שטעינה חד פאזית 16A מספקת בהחלט. 

נהגתי ארבע שנים בנירו פלאג אין , טווח של 54 ק"מ סוללה של 8.9 KW, במידה והרכב הוטען בבית ובמקום העבודה לא היה קושי להגיע ל 35 ק"מ לליטר.

עבורי עם נסיעה לכל כיוון של כ 52 ק"מ זה היה אידאלי , טווח אמיתי של הסוללה נע בין 40-45 ק"מ.

90 ק"מ זה די והותר לנסועה יומית של ישראלי ממוצע , המחיר של הרכב אטרקטיבי , הרכב מצויד מאוד ולדעתי יצליח לפחות בליסינג , עם מחיר של 155K והנחת פלג אין של 1100 שקל שווי השימוש יורד  ל2750 שקל , שווה מחשבה שניה למי שעושה שימוש ברכב צמוד. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

בחו"ל משווקת גירסה עם מושבים קדמיים מאווררים.

חבל שלא הביאו לארץ.

לשבת על עור מלאכותי לא מאוורר זה זוועה.

לא מובן מה עובר על הסינים שהם משווקים בכלל אופציה כזאת.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, chezik כתב:

הייתי משדרג:

קניתי את האטו 3 שלי לפני כמעט 3 שנים, כבר אז שמעתי את הטענות האלו... בינתיים לא שמעתי שיצא רכב עם טכנולוגיה שמשאירה את הרכב שלי בבוידם.

• אהבתי 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני כשעה, mottis כתב:

BYD ATTO 2 פלאג אין וג'אקו 5 היברידי יהיו להיטים בציי רכב

למי שמחפש שווי שימוש שפוי זו אופציה ראויה בהחלט.

את הנירו פלאג אין שלי קיבלתי ב 2021 , הרכב אז עלה 151,900 ...

משכתי את הרכב לשנה רביעית אבל עכשיו הליסינג דורש את הרכב חזרה ועם 150K ק"מ אני יכול להבין אותם, זה קצה גבול האחריות למערכת החשמלית...

מרבית בעלי הרכבים בחרו בטיגו 7 , לטעמי הרכב בולבוסי וגדול וזה לא ממש רכב שאני רוצה בו.

נירו \ קונה יקרים מאוד בשווי השימוש ולא ממש נותנים תמורה נאותה , ויחד עם המנועים החלושים שלהם והאיבזור החסר זה ממש לא משהו שאני שוקל.

נקפוץ לאולם התצוגה לראות את האטו 2 בעינים על מנת להבין האם הוא בכלל בא בחשבון, אבל על פניו ההצעה והתמורה טובים מאוד.

פורסם
לפני 3 שעות, לב טוב כתב:

ומה רע לטעון ב-6 שעות? כמה זמן הרכב עומד אצלך מתחת לבית בלילה או בעבודה? פחות מזה? 

אין שום בעיה רק מציין עובדות ועל מה זה משפיע, פרסום שאומר 3 שעות סוללה מלאה הוא לא ממש שקר אבל לא בארץ, ויש אנשים שעוד יאמינו לזה.

פורסם
לפני 16 שעות, viper83 כתב:

אין שום בעיה רק מציין עובדות ועל מה זה משפיע, פרסום שאומר 3 שעות סוללה מלאה הוא לא ממש שקר אבל לא בארץ, ויש אנשים שעוד יאמינו לזה.

אם אני לא טועה הנסועה היומית של הישראלי הממוצע היא 25-30 ק"מ ליום , עם סוללה של 90 ק"מ זה מספיק ליומים שלושה , אני בטוח שלא תהיה בעיה למצוא 6 שעות להטענה.

בטירוף המחירים אשר הביאו ציקמוק כמו אלנטרה למחירים של מעל 170K , האטו 2 יכולה להיות אלטרנטיבה טובה במחיר יחסית שפוי.

מידות הרכב דומות לאילו של היונדאי טוסון , משמע רכב די מרווח למשפחה ועם חיסכון ניכר בדלק למי שידאג להטעין מדובר בהצעה אטרקטיבית מאוד.

פורסם

לא נכון האטו 2 יותר קצרה אפילו מהיונדאי קונה.

אבל יכולה לשמש למשפחה עדיין.

מושבי העור בלי האוורור זה ממש מבאס אותי, חוץ מזה נראה אחלה הצעה למי שיכול להטעין בבית.

השאלה אם למי שלא יכול להטעין מהבית גם כדאי לקנות את הרכב ואיך הרכב נוסע ללא הטענה.

פורסם
לפני 47 דקות, elielectric כתב:

לא נכון האטו 2 יותר קצרה אפילו מהיונדאי קונה.

אבל יכולה לשמש למשפחה עדיין.

מושבי העור בלי האוורור זה ממש מבאס אותי, חוץ מזה נראה אחלה הצעה למי שיכול להטעין בבית.

השאלה אם למי שלא יכול להטעין מהבית גם כדאי לקנות את הרכב ואיך הרכב נוסע ללא הטענה.

הקונה עם אורך כולל של 435 ס"מ לעומת 433 של האטו2.

האטו רחבה בס"מ 183 ס"מ מול 182 ס"מ של הקונה.

האטו גבוהה משמעותית עם 167 ס"מ מול ה 157 ס"מ של הקונה.

בסיס הגלגלים של הקונה גדול ב 4 ס"מ 266 ס"מ מול 262 ס"מ.

היתרון הגדול של האטו 2 הוא מערכת ההנעה עם מעל ל 200כ"ס מול 139 כ"ס של הקונה אשר בגמר הסוללה הזעירה הרכב עובר למצב זחילה בכל עליה ולו הקלה שיש בדרך.

שלא לדבר על הבדלי המחיר המטורפים בין האטו 2 לקונה , אם נשווה את הקונה הרלבנטית לאיבזור של האטו2 נגיע לגירסאת OPEN SKY אשר נמכרת כרגע במחיר מבצע של 187K במקום מחיר מקורי של 193K...

הקונה לא שווה 35K יותר מהאטו 2 , תמחיר מופרך של היבואן שולח את הרכב למסלולי יד 2 0 ק"מ בהנחות עומק של 17K לדגמי הבסיס.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...