Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 2013

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב אנשים,

ראיתי סיוויק 2013 סדאן ואני רוצה לקחת אותה ולבדיקה ואם הכל תקין להתקדם, זה רכב ראשון שאני קונה ואני רוצה לקבל את עזרתכם ברכב הספציפי הזה, מישהו בבקשה יכול להגיד לי על מה לשים דגש? האם יש מחלות / בעיות נפוצות בדגם הזה שאני צריך לדעת? כל מה שעולה לכם לראש אני אשמח לשמוע, האם שווה בתור רכב ראשון להביא את הסיוויק הזאת? אני מחפש רכב אמין ולפי מה שהבנתי הוא עולה על הקריטריון, אני באמת אשמח לשמוע כל מה שעולה לכם לראש על הרכב הזה, תודה ענקית לעוזרים.

פורסם

אחד הרכבים היותר אמינים.

צריך לבדוק שיש תיעוד הטייפולים, בזמן / לפי קילומטראז', שהרכב לא עבר תאונות.

כמובן, שהוא נראה שמור חיצונית פנימית. עדיפות לרכב עם טסט ארוך, תבדוק את מצב הצמיגים.

הרכב פחות חזק ממה שחושבים לפי נתוני הספק המנוע, הישיבה בו נמוכה ( יש מי שאוהב ויש מי שממש לא).. תברר מחירי הביטוחים בשביל נהג בפרופיל שלך (גיל, וותק,  וותק ביטוחי).

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 1 דקה, vladclar כתב:

אחד הרכבים היותר אמינים.

כמובן, שהוא נראה שמור חיצונית פנימית. עדיפות לרכב עם טסט ארוך, תבדוק את מצב הצמיגים.

הרכב פחות חזק ממה שחושבים לפי נתוני הספק המנוע, הישיבה בו נמוכה ( יש מי שאוהב ויש מי שממש לא).. תברר מחירי הביטוחים בשביל נהג בפרופיל שלך (גיל, וותק,  וותק ביטוחי).

הרכב עשה 100 אלף ק"מ ונראה שמור חיצונית ופנימית, לצערי עניין הביטוח יהיה כנראה יקר, אני נוהג כבר 8 שנים אבל אין ביטוח ישיר על שמי, כמה אמור לעלות מקיף + חובה לנהג יחיד בן 27?

פורסם (נערך)

אני בדקתי כזאת 2014 תצורת סדאן השנה והמושבים היו קשים, המנוע נתן כוח אבל הרגיש שעשה כברת דרך למרות ק"מ נמוך. הלכתי בלי אפילו לקחת לבדיקה. תבדוק טוב אם מתאים לך. האמינות של הונדה היא מעולה השאלה אם טיפלו בה כראוי.

עריכה אחרונה על ידי HM622
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 18 דקות, HM622 כתב:

אני בדקתי כזאת 2014 תצורת סדאן השנה והמושבים היו קשים, המנוע נתן כוח אבל הרגיש שעשה כברת דרך למרות ק"מ נמוך. הלכתי בלי אפילו לקחת לבדיקה. תבדוק טוב אם מתאים לך. האמינות של הונדה היא מעולה השאלה אם טיפלו בה כראוי.

תודה על המענה, אני שואל כדי באמת לדעת ולהבין, נגיד והרכב לא טופל בכלל כל הזמן הזה, עד כמה זה גרוע / בעיה אם אני אקנה אותו ואעשה לו טיפול 100 אלף ולאחר מכן אתחיל לטפל בו כל שנה כמו שצריך? בלי קשר לזה בבדיקה יוכלו להגיד לי את מצב הטיפולים של הרכב?

פורסם
לפני 46 דקות, Nissim123 כתב:

לצערי עניין הביטוח יהיה כנראה יקר, אני נוהג כבר 8 שנים אבל אין ביטוח ישיר על שמי, כמה אמור לעלות מקיף + חובה לנהג יחיד בן 27?

אם נהגת על על רכב של הוריך והיה ביטוח רציף שכיסה גם אותך (גם אם שמך לא רשום) כל עוד לא מלאו 30, זה נחשב עבר ביטוחי. 

לפני 26 דקות, Nissim123 כתב:

בבדיקה יוכלו להגיד לי את מצב הטיפולים של הרכב?

אם הרכב מוזנח ולא מטופל - זה יתבטא בבדיקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 21 שעות, vladclar כתב:

אחד הרכבים היותר אמינים.

לפני 21 שעות, HM622 כתב:

לפני 20 שעות, zvit כתב:

אם נהגת על על רכב של הוריך והיה ביטוח רציף שכיסה גם אותך (גם אם שמך לא רשום) כל עוד לא מלאו 30, זה נחשב עבר ביטוחי. 

הוצאתי דוח בלקר על הרכב, הנה הדו"ח:

ממצאים חשובים
בדיקת תאונות
על-פי ממצאי חברות הביטוח, נמצאו תביעות ביטוח כתוצאה מתאונות ונזקי רכוש:

פרטים נוספים
בתאריך 23/06/2019 שולמו תגמולים מחברת ביטוח פניקס בסך 5,846.00 ש''ח בגין נזק לרכב מבוטח (מעורבות בתאונה), מצב התביעה - סגורה.

בלק"ר רייטינג - דיווחים מקהילת לקוחות דוח בלק"ר
אנחנו ממשיכים לאסוף נתונים.יש לרענן את הדף בעוד מס דקות על מנת לצפות בדוח המעודכן

מאגרים פרטיים
לא נמצא מידע על רכב זה

בדיקת משכונים ושעבודים
לרכב זה לא נמצא משכון פעיל. פירוש הדבר שלא ניתן יהיה לעקל את הרכב לאחר העברת בעלות. במקרה של שעבוד לא יהיה ניתן לבצע העברת בעלות.

בדיקת רכב גנוב
מבדיקה מול משטרת ישראל, הרכב לא מוכרז כגנוב

רכב גנוב שהושב לבעליו
לא נמצאו עדויות המצביעות על כך שהרכב או חלקים ממנו נגנבו ואותרו על-ידי משטרת ישראל

בדיקת טוטאל לוס
לא נמצאה עדות להורדת הרכב מהכביש והכרזה על ״טוטאל לוס״

בדיקת אובדן גמור (להלכה)
לא נמצאו עדויות להכרזת הרכב כ״אובדן גמור להלכה״!

ירידת ערך
לא נמצאו עדויות על קביעת ירידת ערך לרכב

בדיקת עיקולים
שימו לב - לא יהיה ניתן לעקל את הרכב לאחר העברת בעלות.

הידעת: רק רשויות יכולות להטיל עיקול על הרכב ובמקרה שכזה הדבר יהיה רשום על רישיון הרכב ולא יהיה ניתן לבצע העברת בעלות.

בדיקת תג נכה
לרכב זה אין תג חניה בתוקף

בדיקת ריקול (קריאת שירות)
לא נמצא מידע על קריאת שירות (״ריקול״) של היצרן, שלא טופלה מעל 6 חודשים

לפי הרישיון רכב המכה שהרכב קיבל לא בוצעה ע"י בעל הרכב כרגע אלה הבעלים הקודמים של הרכב, לא רשום מה קרה לרכב, עד כמה משמעותי זה נראה לכם ומה אתם חושבים על הדוח בכללי? זה אומר שיש בהכרח פגיעה במנוע / גיר / שילדה?

פורסם

אי אפשר להיות.בטוחים ב 100%, אבל, לפי הסכום שהתיקון עלה, לא מדובר בתאונה רצינית.

גם לא נרשמה ירידת ערך כלשהי.

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 35 דקות, vladclar כתב:

אי אפשר להיות.בטוחים ב 100%, אבל, לפי הסכום שהתיקון עלה, לא מדובר בתאונה רצינית.

תודה, מחר אעשה לו בדיקה ואני מקווה שיהיה בסדר, המחיר ביחס לשוק נמוך וזה יכול להיות מציאה

פורסם
בתאריך 26.8.2025 בשעה 22:45, vladclar כתב:

אחד הרכבים היותר אמינים.

בתאריך 26.8.2025 בשעה 22:53, HM622 כתב:

בתאריך 26.8.2025 בשעה 23:38, zvit כתב:

לפני 22 שעות, vladclar כתב:

עד כמה הבדיקה הזאת גרועה? מה רואים פה בעצם שהמנוע גיר ושילדה לא תקינים?

20250828_185333.jpg

פורסם

בשלדה יש פגיעה במשמעות גבוהה - זה לבדו פוסל את הרכב.

גם המנוע ומעכרת לא משהו.

שורה תחתונה - תברח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...