Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני מעוניין בקניית מצלמת וידיאו פשוטה לצילום ביתי. (סתם לצלם ולראות את הצילום במסך של המצלמה, או לראות את זה בטלוויזיה או להעביר לקלטת וידיאו).

נתקלתי באינטרנט באתר "זאפ" בעשרות מצלמות.

אני מעוניין במצלמה עד 2000 ש"ח.

מה ההבדל בין מצלמה אנלוגית למצלמה דיגיטלית ועל איזה אתם ממליצים?

כמו כן אם יש פורום באינטרנט שעוסק בצילום שאפשר לשאול אותו את השאלה הזו אתם מוזמנים לתת לי קישור אליו.

תודה מראש.

פורסם

היתרון העקרי של דיגיטלי על פני אנלוגי:

איכות צילום טובה יותר- אפשרות עריכה מידית- פשוט העברת הסרט למחשב ע"י כבל USB ועריכה בכל תוכנת עריכת סרטים פשוטה למשל:

windows movie maker

וזה החסרון של האנלוגי- כדי לערוך תצטרך ציוד יקר או לחילופין להעביר מקלטת קטנה לדיסק וממנו למחשב (או מקלטת למחשב ע"י חיבור הוידאו לכרטיס הטלויזיה שעולה סביבות 500 ש"ח בכל אופן כך אחד כזה עלה לפני חצי שנה)- מה שעולה כסף, זמן וכשהתוצאה יוצאת באיכות בינונית-מינוס אז גם עצבים...

דיגיטלי מספק הרבה אפשרויות צילום ועריכה מידית מה שאפשר למצוא באופציות מוקבלות אצל האנלוגי...

כמובן פה אני מדבר על הביתיות בלבד!

אם אין לך מחשב סביר (פנטיום 2 לפחות) אז לא משתלם לך לקנות דיגיטלי כי אתה צריך מן בסיס אליו אתה חוזר ועורך את מה שאתה צריך...

בנוסף צריך צורב כדי לשמור את הסרטים בצורה נפרדת מהמחשב כדי שלא יאבדו..

פורסם

אני בטוח שתמצא בפורומים של תפוז את התשובות שלך

אבל בכל מקרה:

אני אישית הייתי הולך על מצלמה שכמה שיותר דיגיטלית - איכות יותר טובה, והעברה יותר טובה למחשב(עזוב אותך מווידאו, העולם הפך להיות דיגיטלי בזמן שישנת), ומה שהכי חשוב, העברה יותר מהירה ואיכותית.

לנו אישית יש בבית מצלמת ווידאו, יש לה USB STREAMING. דהיינו, במקום חיבור לכרטיס לכידה היא מתחברת ל-USB ומזרימה ווידאו. זה שווה ערך למינידיסק בלי תמיכה ב-MP3... הקלטה בזמן אמת. הקלטה מסורבלת, תוכנה מצורפת באיכות סוג ז'.... ושלל דברים.

אישית? מצלמת ווידאו זה נחמד, אבל לא עושה לי את זה. רוב הזמן זה שוכב(אלא אם כן אתה מצלם כל יום ויום).

בהתחלה אתה תשחק איתה הרבה, אח"כ היא תעלה אבק(כמו כל גאדג'ט). ורק לעיתים נדירות תהיה מועילה.

עשה לעצמך טובה - ב-2000 שקל אתה מביא מצלמת סטילס דיגיטלית רפלקס. אל תהסס, לך על סטילס, ואם היא דיגטלית היא גם בטוח יודעת לתת קצת ווידאו.

שקול בכובד ראש, 2000 שקל לא באים ברגל.

שלד

• תוכן חדש...