Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנועי 1.5 HDI psa

אריה12

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב ברשותי פיז'ו 5008 דיזל 1.5 HDI וקיבלתי הודעה מלוביסקי על הרחבת אחריות ל10 שנים בשרשרת הטיימינג.

האם זה התיקון לרצועה שמחליפים ל-8 ממ? האם צריכים לחכות לתקלה כדי שיתקנו או שאפשר לקבוע תור רק אם מתחיל סימנים בקאמשאפט? כרגע הרכב על 90000 ק"מ ובמוסך אמרו לי שמתחיל קצת נזילה...

איך לפנות ללובינסקי בצורה הכי טובה ואיפה מומלץ

פורסם

אם אני לא טועה החלפת השרשרת זה TSB שרק אם היא נקרעת אז מחליפים

לפי מה שאני רואה כאן בפורום עלות הקיט הוא כ- 10,000 ש"ח, מעניין כאן יש את הקיט המשופר (סיני ככל הנראה 8MM) ב 624 ש"ח לא כולל משלוח, מעניין..

והנזילה מהיכן ?

פורסם

אם היא נקרעת הלך המנוע..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפי אורן יש מפגש שסתום בוכנה במקרה שהיא נקרעת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האם קיבלת הודעה ביוזמת לובינסקי או שפנית ושאלת האם יש לך אחריות מורחבת?

ככל שהם פנו אליך בבקשה תשלח את נוסח ההודעה

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אני פניתי ללובניסקי במייל ושאלתי אותם אם יש לרכב הרחבת אחריות. וענו לי שקיימת הרחבה על שרשרת הטיימינג ל10 שנים או 240000 ק"מ ורק רציתי לדעת האם זה כולל את הכשל הקיים במנועים האלו. יש לציין שטיפלתי אצל אורן והוא אמר לי שיש סימנים שמתחילה הבעיה וכדאי להחליף כמה שיותר מוקדם

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה אחריות.  אם תהיה בעייה והשרשרת תיקרע,  או אם מזהים שהולכת להיות בעיה,  במסגרת האחריות הם צריכים לתקן את הנזק שנגרם.  הם לא מחוייבים מיוזמתם להחליף השרשרת (ושאר מה שנדרש.

נכון להיום הם גם לא יחזירו לך כסף אם תחליף עצמאית.

מכיוון שלדברי אורן יש בעייה,  נראה שכדאי לך להגיע למוסך מורשה לובינסקי.  אם הם יזהו שיש בעייה תוכל להפעיל את האחריות.

פורסם

נכון רק השאלה האם התקלה הנפוצה הזאת עליה ניתנה הרחבת אחריות, או רק על שרשרת הטיימינג...

נ.ב המלצות לסניפים מוצלחים של לובינסקי בסוג העבודה הזאת?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...