Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית אופנוע ראשון 250 סמ"ק

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בן 27, מעוניין לקנות אופנוע A1 ראשון. המטרה היא יותר למידה ופאן מאשר פרקטיקה. באופנוע תשתמש לפעמים גם אמא שלי אם זה תורם לשיח.

עשיתי מחקר מקדים ויש 3 דגמים שנראים לי מתאימים:

1) קוואסאקי נינג'ה 250sl 

2) קוואסאקי נינג'ה 250R 

3) סוזוקי GSX-250R

הנינג'ות הם סביב שנתון 2017~ והסוזוקי סביב 2020~. הנסיעות יהיו בעיקר נסיעות קצרות, משולבות עם נטייה לעירוני, אני לא חושב שאני צריך יותר ממנוע 250 גם בלי קשר להוזלה בביטוח. 

אני נוטה יותר לכיוון הנינג'ה 250sl, הוא הכי קטן פיזית והכי קל משקל, הישיבה יחסית ישרה והזווית היגוי שלו הכי רחבה ככה שאני חושב שהוא יהיה הכי מתאים לרוכבים חדשים.

החיסרון הוא שיש לו מנוע עם בוכנה בודדת ולשניים האחרים מנוע עם 2 בוכנות, הם כנראה קצת יותר נוחים ו"רגועים". 

מה עדיף? יש אולי משהו דומה שמתאים? כדאי להשקיע בשנתון יותר חדש?

חשוב לי שההגה יהיה נמוך (בגלל זה הדגמים הלכאורה "ספורטיבים"), ניסיתי לנהוג על בנלי TRK251 של חבר וההיגוי היה לי גבוה מדיי.

ולגבי ציוד

1) איזה מקומות/מותגים מומלצים לרכישה? אני לא רוצה לחסוך בציוד בכלל אבל אני גם לא מסוגל להוציא יותר מדיי

2) קסדה - הבנתי שעדיף מלאה. מה כדאי ועל מה לשים דגש?

3) אשמח לדעת על מה עוד לשים לב בציוד המיגון

אם יש עוד משהו שאני צריך לדעת/שאני מפספס אשמח לשמוע.

תודה רבה

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...