Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוויק 2018

Nissim123

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים,

אשמח לקבל חוות דעת על סיוויק 2018 נפח 1.6, האם הרכב בעייתי כמו הנפח 1 /1.5 טורבו? הבנתי שסיוויק 2014-16 נפח 1800 מאוד אמינות ומוצלחות, ביחס לאלו איך הסיוויק 18 נפח 1.6? שווה לגעת? לא לגעת? איך הרכב בכללי? אשמח לשמוע כל מה שעולה לכם לראש :)

פורסם (נערך)

אמין, לא הכי חזק ביחס למתחרות, סגנון המשפחתיות 1.6 הישנות . מבחינת רכב מאובזר ברמה סבירה

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
פורסם
לפני 5 דקות, nissan1211 כתב:

אמין, לא הכי חזק ביחס למתחרות, סגנון המשפחתיות 1.6 הישנות . מבחינת רכב מאובזר ברמה סבירה

לדעתך זה רכב ששווה לגעת בו? השימוש שלי ברכב הוא נסיעה לעבודה בעיקר (60 ק"מ ביום הלוך + חזור), אתה ממליץ על רכב אחר?

פורסם
לפני 1 דקה, Nissim123 כתב:

לדעתך זה רכב ששווה לגעת בו? השימוש שלי ברכב הוא נסיעה לעבודה בעיקר (60 ק"מ ביום הלוך + חזור), אתה ממליץ על רכב אחר?

בתור רכב לשימוש כזה יש בו כל מה שצריך, בקרת אקלים, בקרת שיוט, אפילו גג שמש בחלק מהרכבים. הדבר היחיד שחסר זה מערכות בטיחות אקטיביות. המנוע עושה את העבודה אבל פשוט לא יהיה חזק כמו מתחרות עם טורבו, מקבלים בתמורה אמינות מצוינת. לסיכום לדעתי בהחלט שווה בחינה אם אתה מחפש רכב אמין בלי ריגושים. 

פורסם
Just now, nissan1211 כתב:

בתור רכב לשימוש כזה יש בו כל מה שצריך, בקרת אקלים, בקרת שיוט, אפילו גג שמש בחלק מהרכבים. הדבר היחיד שחסר זה מערכות בטיחות אקטיביות. המנוע עושה את העבודה אבל פשוט לא יהיה חזק כמו מתחרות עם טורבו, מקבלים בתמורה אמינות מצוינת. לסיכום לדעתי בהחלט שווה בחינה אם אתה מחפש רכב אמין בלי ריגושים. 

זה מה שאני מחפש, אמין ורכב "נורמלי", אולי בהמשך אחליף ל1.5 טורבו (עוד כמה שנים), איך הטורבו?

פורסם
לפני 7 דקות, Nissim123 כתב:

זה מה שאני מחפש, אמין ורכב "נורמלי", אולי בהמשך אחליף ל1.5 טורבו (עוד כמה שנים), איך הטורבו?

הטורבו אחלה רכב בסך הכל, עלויות אחזקה מעט יותר גבוהות בגלל החלפות שמן גיר והחלפות שמן מנוע יותר תכופות, אבל אמינה. ה1.0 לא אמינה 

פורסם
לפני 1 דקה, nissan1211 כתב:

הטורבו אחלה רכב בסך הכל, עלויות אחזקה מעט יותר גבוהות בגלל החלפות שמן גיר והחלפות שמן מנוע יותר תכופות, אבל אמינה. ה1.0 לא אמינה 

הבנתי, 100 אלף ק"מ לסיוויק 1.6 2018 נחשב סביר? יש בעיות / תקלות ספציפיות שכדאי לשים עליהם דגש בבדיקה?

פורסם

הכל תלוי אם הכל טופל לפי הוראות היצרן ובחלפים איכותיים, בכללי זה ק"מ ממוצע לשנתון ולא חריג. תראה שאין רעשים חריגים במנוע, סימני בוצה בפקק מילוי, מי קירור נקיים ונזילות. בנוסף ממליץ לבצע יישור קו במידת הצורך לאחר הקנייה (פלאגים, נוזל גיר, נוזל קירור, שמן וכו) . 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...