Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ממש מול הלונה פארק יש חנייה ענקית וגם מאחוריה יש חניה סבירה אם אתה לא מוצא מקום בחנייה הענקית

החנייה בתשלום בין אם בתוך החנייה הענקית או בחניה שמאחורי הלונה פארק. כאמור יש מעט מאוד חניות כחול לבן מסביב ללונה פארק.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

750 איש זה כלום, גני התערוכה מארחים הופעות וארועים של אלפים, שלא לדבר על הופעות בפארק הירקון.

רק לקחת בחשבון שעכשי וחופש גדול, ורבים מגיעים לאיזור ללונה פארק, המימדיון, בילוי בפארק הירקון ועוד. אבל בתשע בבוקר כנראה עדיין יהיה ריק למדי.

פורסם (נערך)

מאיפה אתה מגיע? אם יש לך אפשרות ברכבת, זה מאוד נח. וזו גם חוויה לילדים.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

טיפ קטן

אם אתה נכנס לחניון פנוי בבוקר אל תחנה הכי קרוב ללונה פארק אלא הכי קרוב ליציאה מהחניון 

בסוף היום כשיש פקקים ביציאה מהחניון אתה תברך את זה שאתה לא צריך לחכות 

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 4 שעות, anonport כתב:

ואם יש אירוע סגור לדעתך תהיה חניה צמוד או בחניון?

וכמה זה אירוע סגור או גדול-750 איש נחשב קטן?

הבעיה הייתי באזור כשהלונה פארק סגור אז מאוד קשה לי להגיד לך..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...