Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, אני חדש פה, החלטתי לפנות לחוכמת ההמונים. אני פחות מבין ברכבים.
כיום סטודנט עם תקציב די זעום, מקדיש לרכב 30,000 ולא יותר.
מחפש רכב משומש מיני, סופרמיני או סדאן (לא מת על SUV וג'יפונים), לא אכפת לי מביצועים, מחפש אמינות טובה וצריכת דלק סבירה.
1: יש לכמה אנשים שאני מכיר VW POLO, שווה לנסות לחפש אחד עם 80-100 אלף קילומטראז'?
2: פיאט 500 עם אותו הקילומטראז', שווה? היא יכולה בכלל לנסוע בכביש מהיר? מה צריכת הדלק שלה?
3: יש חברות שאני צריך לחפש או להתרחק מהן? מאזדה, טויוטה, וולקסוואגן\סקודה\סיאט (הבנתי שהן חלק מאותו קונצרן), יונדאי, סובארו, מיצובישי, שברולט,  

פיאט?

מצפה לנהוג באזור ה10,000 קילומטרים לשנה.

עריכה אחרונה על ידי mr skibidi
פורסם

מה התוואי הצפוי וכמה ק״מ בשנה?

האם רכב לבודד, זוג או יותר?

האם 30,000 ש״ח כוללים גם הוצאות מיידיות ברכישה (טיפול ליישור קו, ביטוח, אולי רישוי שנתי)?

האם אתה מודע להוצאות שוטפות לאחזקת הרכב, ככלל אצבע כ-2,000 ש״ח בחודש, כמובן תלוי ברכב ובשימוש בו?

בן כמה אתה, מה ותק רישיון הנהיגה שלך והאם יש לך אפשרות להאציל וותק ביטוחי, למשל מנהיגה ברכב ההורים?

כבעל אמצעים מצומצמים כל אלה שיקולים שעליךמלהבחא בחשבון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, mr skibidi כתב:

היי, אני חדש פה, החלטתי לפנות לחוכמת ההמונים. אני פחות מבין ברכבים.
כיום סטודנט עם תקציב די זעום, מקדיש לרכב 30,000 ולא יותר.
מחפש רכב משומש מיני, סופרמיני או סדאן (לא מת על SUV וג'יפונים), לא אכפת לי מביצועים, מחפש אמינות טובה וצריכת דלק סבירה.
1: יש לכמה אנשים שאני מכיר VW POLO, שווה לנסות לחפש אחד עם 80-100 אלף קילומטראז'?
2: פיאט 500 עם אותו הקילומטראז', שווה? היא יכולה בכלל לנסוע בכביש מהיר? מה צריכת הדלק שלה?
3: יש חברות שאני צריך לחפש או להתרחק מהן? מאזדה, טויוטה, וולקסוואגן\סקודה\סיאט (הבנתי שהן חלק מאותו קונצרן), יונדאי, סובארו, מיצובישי, שברולט,  

פיאט?

מצפה לנהוג באזור ה10,000 קילומטרים לשנה.

1. עדיפות למנוע 1.0, שים לב שסיאט איביזה זה אותו רכב, חפש מנוע 1.0, מאוד אמין וחסכוני

2. היא מגיעה ל 160 קמ״ש בערך, אם זה לא מספיק בשבילך אז תצטרך לחפש רכב עם מנוע יותר חזק

3. לא שופטים לפי חברה אלא לפי דגם ספציפי

Miata ND2

פורסם

אם אתה מדבר על הגורסאות הידניות אז הפולו אחלה חזקה ומרווחת מה500.

אם אוטומט אז לפיאט יש גיר רובוטי פחות נעים ולפולו גור פחות אמין עם הוצאות על מצמד שיכול לעלות 4.5 ויותר או מכטרוניק ששיפוצו בערך 4.5 אלף.

לכן אם אוטומט הייתי בוחר במזדה 2/יונדאיi20  או אחותה קיה ריו/ סוזוקי סוויפט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...