Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון 2011 מפתח לא מסתובב עד הסוף

פוסטים מומלצים

היי, המפתח מסתובב בסוויץ רק חצי, ( אפילו לא מדליק אורות של מצב on אלא רק מסתובב חצי ומדליק את המסך.

קראתי כבר בנושא. זה לא הבעיות שהכי נפוצות. ההגה לא נעול. שיחקתי איתו וגם עם המפתח. ניסיתי לשים שמן על המפתח. לנקות אותו. לא מסתדר.

זה קרה לי בערך 4 פעמים לפני, הוצאתי את המפתח והחזרתי כמה פעמים ושיחקתי עם זה ואז הסוויץ הסתובב. הפעם זה קרה ניסיתי 20 פעם ולא מסתובב. (עד שפעם אחת הסתובב אבל שכחתי לעשות את הקודן והרכב נשאר תקוע חחח (מאז לא עובד יותר)) . בקיצור אני לא יודע מה עוד לנסות. אין לי מפתח רזרבי. לנסות לשכפל לפני שאני מפרק את הסוויץ ומתחיל לנסות לתקן אותו? 
עורך כדי להדגיש, סיבבתי את ההגה ימינה שמאלה עד הסוף, הרכב ידני וזה לא בעיה של תיבת הילוכים או משהו כזה. כל העצות הרגילות שמופיעות באתרים בדרך כלל בדקתי כבר.

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי חורך הגלגלים
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני די הרבה שנים היה לי סיפור דומה ברכב אחר. הזמנתי  מנעולן רכב שפירק את המנעול, שיפץ אותו והחזיר אותו למחרת.

ובהזדמנות בדוק את דרישות פוליסת הביטוח ותפטר מהקודן

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, sperial כתב:

לפני די הרבה שנים היה לי סיפור דומה ברכב אחר. הזמנתי  מנעולן רכב שפירק את המנעול, שיפץ אותו והחזיר אותו למחרת.

ובהזדמנות בדוק את דרישות פוליסת הביטוח ותפטר מהקודן

תודה. כמה לקח? מתלבט אם להזמין או לפרק לבד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה המון שנים. לא זוכר.

האירוע היה ביום שישי בצהריים, התיקון הושלם בשבת. הרכב היה 24 שעות ללא מנעול התנעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה לי פעם בפז'ו 309.

בסוף קניתי צילינדר חדש קומפלט, מקורי של valeo עלה רק 300ש"ח.

המינוס היחידי היה שהיו לי מאז 2 מפתחות נפרדים לרכב. אחד לסוויצ' שני לדלתות.

מהתיאור שלך לא נשמע כמו בעיה במפתח עצמו. אלא במיכלול כולו שעבר בלאי טבעי.

כמובן שמנעולן מיקצועי יוכל לשפץ ובכלל , אבל אני לא בטוח שזה יצא יותר זול.

הלקח הוא:

כאשר אתה מתחיל עם המשחק של מספר ניסיונות עד שזה מצליח,

אז זה הזמן לקנות חדש/ לפנות למנעולן.

לפני שאתה נתקע סופית.

(בעיתוי הכי לא מתאים. חוק מרפי)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה נשמע כמו בעייה בסוויץ', ולא במפתח עצמו. לדעתי שכפול לא ממש יעזור. 

אין במפתח יותר מדי מה שיכול להתקלקל, אתה יודע. וכל עוד זה נתקע רק לפעמים, ולא כל פעם, זה רק מחזק שזה הסוויץ'. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

חתימה טובה. דג שמח. צאן קל. הכל יהיה בליסדר.

לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שאני חושב לעשות זה, זה שצריך בדקה 9:30 ליישר את החור עם החור השני. ואני לא מצליח בגלל שהמפתח תקוע. אז חשבתי פשוט לקדוח חור חדש ליד החור בפלסטיק השחור ואז  לא אצטרך לסובב. האם נשמע הגיוני שיעבוד?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מתכונן לראות את ה 28 דקות של הסרט.

סרטים של חצי שעה, בשביל משהו שאפשר להעביר ב 3 דקות.

או ב 5 תמונות טובות וקצת טקסט.

אבל, וזה אבל גדול:

אמרתי לך שעשית את זה בעבר ברכב ישן.

אם זה עוזר לך ברכב צעיר  ב20 שנה, מה טוב.

אם לא, אז קבל את העצה שכבר נתתי קודם:

לפעם הבאה, אל תחכה שיתקע לגמרי.

שליפת הצילינדר משרוול המתכת באופן הבא:

יש מצב "סודי",  בו אתה מביא את המפתח למצב ביניים, בין 1-0 או בין 1-2 .

ואז ניתן לדחוף את השגם (בליטה/זיז) פנימה עם מברג ולא צריך לקדוח כלום.

הצילינדר יצא בשלמותו מהצינור/שרוול בו הוא היה מותקן.

אני עדיין ממליץ לקנות חדש, לא כדאי להתחרבש עם הישן. (גם אם תסדר זה עלול להיות לזמן קצר)

יהיה מעניין להתעדכן. אם אפשר תמונה או שתיים בכלל יהיה נחמד.

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשמחה בנתיים אין עדכון. זאת הבעיה שכאשר אני מנסה לסובב את הצילינדר למצב פתיחה (המצב הסודי) שלו והוא לא מסתובב. אני מנסה כבר כמעט שעה ודופק על כל הסוויץ וזה פשוט לא מסתובב. בגלל זה רציתי לקדוח אבל זה חומר ממש קשה ואני גם לא מצליח לקדוח. קצת תקוע, הייתי מחליף לצילינדר חדש אבל מבאס אותי שיהיו 2 מפתחות שונים

IMG_7715.jpeg

IMG_7716.jpeg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבחור בסרטון הצליח בסוף לסובב את המפתח למצב, עם פלאייר וכח מתון, מספר ניסיונות עד שהצליח פעם אחת . 

לי הקדיחה לקחה חצי יום. (לא היכרתי את הפטנט "הסודי" לפני 20 שנה).

אכן חומר הקידוח קשה. כי  מנסים להקשות על גנבים. (למרות שעם הכלים הנטענים האיכותיים של היום, לגנב מצוייד כראוי, זה בטח לוקח 5 שניות)

אצלי הקידוח היה בתוך האוטו. שוכב עם הראש הפוך על ריצפת הרכב. (סיוט).

תודה על התמונות, הן בהחלט מספרות את הסיפור.

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ניסיתי מה שהבחור בסרטון עשה שעה שלמה אם לא יותר. זה פשוט מחרפן. כניראה שמה שנשבר אצלי יותר גדול מאצל הבחור בסרטון. אולי אני אקנה ביטי קדיחה חזקים מאוד ואנסה. אבל זה לא הגיוני לעשות את זה חצי יום 

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב ביקשת שאעדכן. 

לאחר שאני מזמן התיאשתי למזלי יש לי חבר שאוהב אתגרים כאלה הוא ניסה עוד חצי שעה והצליח לסובב סוף סוף. פתחתי את כל הסוויץ. נגמר לי הזמן לעבוד עליו, ועוד לא הצלחתי להרכיב את הסוויץ כדי שיעבוד חלק. כאשר אני מרכיב כמו שמראים בסרטון הוא לא מסתובב חלק. לכן בנתיים אני מניע את הרכב עם מברג והלחץ ירד, נראה אם לא אצליח בהמשך אזמין סוויץ מאליאקספרס 

IMG_7718.jpeg

IMG_7721.jpeg

IMG_7720.jpeg

IMG_7730.png

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...