Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת קפה פיקולה X(?!)

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היה לנו אספרסו קלאב בעבודה, אני זוכר שהטעם החזק שלהם (קפסולות סגולות?) היה טעים יותר מנספרסו, ותכלס גם לוואצה יותר טעים לי מנספרסו (יש לי בבית מכונה שקניתי בזמנו במבצע שקר כלשהו של שופרסל).

אישית אני לא מבין בכלל מה ההתלהבות מנספרסו, ניסיתי את כל הקפסולות החזקות שלהם ואף אחת לא הייתה לי טעימה.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני כשעה, DAHUJI כתב:

מקרה קלאסי של להכניס ראש בריא וחובב קפה למיטה חולה...

אין חברה כזו (Piccola), ולפי שיטוט קצר מאוד בגוגל - "מותג" מדבקה ישראלי מומצא, כנראה של "אספרסו קלאב", עם שם איטלקי בכוונה (ממש כמו ש- Arcosteel מנסה לחקות את ARCOS הספרדית), אולי אפילו המכונה איטלקית (באחד האתרים מוצהר שמיוצרת באירופה).

שום מידע לגבי הקפסולות שהמכונה הזו מוכנה למצות, ואלו כנראה קפסולות פלסטיק רק של אספרסו קלאב (אבל אני לא בטוח, מאוד קשה למצוא עליה מידע - נכנסתי לכמה וכמה קישורים).

אם ככה - היצע קפסולות מוגבל מאוד, מיצרן אחד בלבד (אספרסוקלאב?), במחיר שהוא בוחר למכור בו. ולא משנה המחיר ולא משנה הזמינות.

תעשה לעצמך טובה ותימנע.

רוצה מכונת קפה קפסולות - לך על אחת הנספרסואים במבצע, ואל תקנה במחיר רגיל כי תמיד יש עליהן מבצעים.

הן אמינות מאוד (מחזיקות עשור בכיף) ועושות את עבודת הקפסולות מצויין.

קפסולות תואמות נספרסו יש מבחר אדיר, בכל חנות, לכל כיס, ובהיצע בלתי נגמר עם מבצעים באילת ובכל מקום תמיד.

זו הסיבה ששאלתי כי לא מצאתי כלום בגוגל על המכונה הזו חוץ מכמה סרטונים ביוטיוב של בנות שמנסות להרשים כשהן פותחות את הקרטון של המכונה ומכינות קפה... לא הרשים אותי.

בקיצור אלך על נספרסו וזהו

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, DAHUJI כתב:

לפי שיטוט קצר מאוד בגוגל - "מותג" מדבקה ישראלי מומצא, כנראה של "אספרסו קלאב", עם שם איטלקי בכוונה (ממש כמו ש- Arcosteel מנסה לחקות את ARCOS הספרדית), אולי אפילו המכונה איטלקית (באחד האתרים מוצהר שמיוצרת באירופה).

שום מידע לגבי הקפסולות שהמכונה הזו מוכנה למצות, ואלו כנראה קפסולות פלסטיק רק של אספרסו קלאב (אבל אני לא בטוח, מאוד קשה למצוא עליה מידע - נכנסתי לכמה וכמה קישורים).

אם ככה - היצע קפסולות מוגבל מאוד, מיצרן אחד בלבד (אספרסוקלאב?), במחיר שהוא בוחר למכור בו. ולא משנה המחיר ולא משנה הזמינות.

עדשות גוגל מוביל לכאן, כמקור המכונה: https://shop.caffitaly.com/products/volta-s36/

אכן לכאורה חברה איטלקית שעוסקת בדיוק בשיווק מכונות כאלו ברחבי העולם.

בהתאם, אפשר כנראה למצוא קפסולות גם ממקורות בחו"ל, כולל אולי קפסולות רב-שימושיות (כמובן צריך לדאוג לקפה טחון לשימוש בהן).

פורסם

מחסני השוק אונליין מוכרים 6 שרוולים של קפסולות ב 90 ש"ח

image.thumb.png.d26769367dad3485f33bebe97f499957.png

• רעיון טוב! 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 3 שעות, cohen motor 377 כתב:

זו הסיבה ששאלתי כי לא מצאתי כלום בגוגל על המכונה הזו חוץ מכמה סרטונים ביוטיוב של בנות שמנסות להרשים כשהן פותחות את הקרטון של המכונה ומכינות קפה... לא הרשים אותי.

בקיצור אלך על נספרסו וזהו

זורק רעיון, יש לך אפשרות לקנות בyellow מכונת קפה עם קפסולות בדרך כלל יש מבצעים על המכונה ולאחר מכן אפשר פשוט לקפוץ לכל yellow ולקנות שמה את הקפסולות.

מניח שאם יש לך ליד הבית yellow זה יהיה נוח יותר. 

• מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

כמו ששלחתי פה את הלינק לקפסולות קטפליי פיקולה, אפשר למצוא קפסולות של לוואצה או דמוי מקור בכל מקום. הנה לינק לאמיגו קפה.

https://www.coffeeman.co.il/items~94~74.htm

הנה לינק לKSP 

https://ksp.co.il/web/cat/8866

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, cohen motor 377 כתב:

היא מחייבת רק קפסולות שלה?

אתה מתכוון למכונות האלו של ה- Yellow?

כן.

אלו מכונות עם קפסולות ייעודיות משלהן, לא הקפסולות הכי נפוצות בשוק (לפחות בישראל) שאלו קפסולות הנספרסו וחיקוייהן.

עריכה אחרונה על ידי DAHUJI
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...