Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב מזדה 2 2008 שהפח והצבע שלו כבר על הפנים. 

עקב כך שהרכב לא ישאר אצלי עוד המון שנים (גג 3-4) חיפשתי לו צבע/פח כללי בזול ומצאתי מישהו שנקרא עבד באיריאל, שעושה הכל ב-3500 שקל, ברור לי שזה זול.

השאלה מה המשמעות של הזול הזה? 

האם הצבע יתקלף לאחר שנה שנתיים? 

כמה שכבות ושל בסיס, צבע, לקה אני צריך לבקש על מנת שצבע יחזיק נניח 5 שנים?

אני לא מחפש עבודת צבע שתחזיק עשור אבל גם לא משהו שיחזיק שנה שנתיים. 

פורסם

זה שלך מול הבעל מקצוע כבר.

קח בחשבון שאתה מקבל את מה שאתה משלם עליו, לצורך ההשוואה צביעה כמו שצריך ברמה גבוהה תעלה סביב ה10-15K, שיהיה לך לרפרנס

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש יותר זולים בדיר קדיס פחחות וצבע 2000 ש"ח כל הרכב, אבל מאוד מסוכן לנסוע למקומות הללו

חבר תיקן תאונה ברנו מגאן ב 1200 ש"ח (פגוש אחורי, כנף אחורי ימני, תא מטען, פנס) ממש זול, אבל אני חושב שזה מאוד מסוכן ואני לא הייתי עושה דבר כזה

• אהבתי 1
פורסם

אני תיקנתי פגוש באזור תעשייה מעיין צבי אצל בן דוד. ממש בזול, 600 ש״ח כולל צביעה. הצבע התחיל להתקלף אחרי שנה. האוטו כבר לא אצלי אבל אני מניח שהמצב המשיך להדרדר. הפחח לא עשה שכבת בסיס או משהו כזה. אם אתה לא מבין בזה כנראה שירמו אותך.

פורסם

האמת היא שזו לא ממש רמאות, זה פשוט מה שמקבלים עבור עבודה במחיר כזה. זה קצת כמו צמיגים סיניים, אתה מקבל מה שאתם משלם עליו, פשוט מי שלא מבין חושב שהוא מקבל את אותו הדבר במחיר מוזל. טווח המחירים בתחום צביעת הרכב הוא רחב מאוד והמון אנשים מתפתים לצבע כללי ב-3000-4000 שקל, התוצאה בהתאם. בסכומים האלו זה די שימוש בכלים מקצועיים (מלטשת, חומר מילוי, מרסס צבע...) אך בצורה חובבנית ללא כל הקפדה על הפרטים החשובים שבסוף קובעים את איכות הצבע לאורך שנים. 

• אהבתי 2
פורסם

אני מסכים עם מה שנאמר. אין בעיה לצבוע בזול כל עוד אתה מבין את המשמעות של זה, שהצבע ככל שנראה לא יישמר טוב כמו ביומו הראשון. 

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...